Ваш городТрускавец?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

02.06.19
Svitlana V
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Сервіс на вищому рівні. Є хороші пропозиції
16.05.19
Виталий Лисовский
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Чудова туристична фірма. Професійно підібрали тур саме за тими критеріями які для нас важливі. Рекомендую всім
16.12.18
Oksana Shust
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Рідко пишу відгуки , але про цю турфірму хочу написати .Іздили з сім’єю на відпочинок ,залишились дуже задоволені. В коштах ми були обмежені,але менеджер Дарина підібрала нам чудовий готель+допомогла нам у вирішення деяких проблем ,які виникли за кордоном,за що їй велике дякую !!дуже приємно працювати з людьми ,які люблять своїх клієнтів,а не їх гаманці!!!всім рекомендую !!
16.08.18
Olena Pylat
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
У липні 2018 року скористалися послугами "Тьоті Даши". Ми залишилися дуже задоволені: відповідальні та вирішують проблемні питання на користь клієнта і дають хороші поради. Будемо користуватись їхніми послугами і надалі.
16.06.18
med Rivne
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Користувалися послугами, гарне планування поіздки, гарне спілкування з клієнтами. Навіть допомагали порадами коли вже були за кордоном, а це рідкість в наш час
16.06.18
Надія Корольова
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Нещодавно повернулися з Туреччини. Брали тур в цьому тур агентстві. Все було на вищому рівні! Усім раджу туристичну фірму "Тьотя Даша"
16.06.18
Роман Орлов
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Круууть!!! Так тримати! Ви найкращі!!!)))
16.06.18
Tepla Kovdra
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Їздили від Тьоті Даши двічі. :) Ні разечку не пошкодували. Нам підказали, де вигідніше, де краще. Дали море порад, щодо аеропорту та самого відпочинку. Тьотя Даша знає, який готель краще обрати, на яку екскурсію краще з"їздити, що вигідніше купувати, в тій чи іншій країні, і що потрібно з собою взяти на курорт. :) Т. Даша завжди на зв"язку і готова допомогти вам, навіть, якщо ви вже на відпочинку. Нам все дуууже сподобалося. Дякуємо. 100% раджу усім!
16.06.18
ТІВА Рівне
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Хороша тур фірма! Дякую за чудовий сервіс.
16.06.18
Тетяна Безощук
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Найкраще туристичне агенство в Рівному! Дякуємо за рекомендацію чудового готелю. Дякуємо за чудовий та не забутній відпочинок! Чекайте нас у гості ще раз)
16.06.18
Тарас Мото
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Приємний персонал і хороші ціни. Я задоволений відпочинком!
16.06.18
Саня 7774
Ровно, Степена Бандеры улица, 19
Хочу подякувати "Тьоті Даші" за гарний відпочинок. Усім рекомендую туристичну фірму "Тьотя Даша")
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти