Ваш городСлавянск?
Изменить

Отзывы - Сеть автозаправочных комплексов ОККО

3321 отзыв

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

22.05.15
Алексей
15.05.2015г. был проездом на заправке ОККО в Пирятине, ул. ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКА, 171, в ресторане при заправке «A la minute» умудрился забыть свою любимую кепку. Пропажу обнаружил только в Киеве, где и живу. Позвонил по «горячему» телефону ОККО, меня соединили с заправкой, где подтвердили наличие моей кепки. Т.к. в сторону Пирятина я езжу крайне редко, попросил передать мне кепку «Новой Почтой», что и было сделано на следующий-же рабочий день. Огромная благодарность директору Дуде Ларисе Григорьевне. Во всем остальном ОККО также все нравится, уже много лет Ваш постоянный клиент, так держать.
11.05.15
ОЛЕКСІЙ
Відвідав сьогодні АЗК за адресою м. Київ Броварський проспект 20-3. Порівняти з АЗК на тому ж Броварському проспекті 44А просто не можливо! Заправник як бджілка встигав обслуговувати всі авто на АЗК, привітний, ввічливий, пропонує всі сервіси, які тільки можливо, оператор АЗК теж привітний, повідомив, скільки вартує заправка, яка знижка буде надана, скільки балів Фішка нараховано, скільки балів на картці доступно, запропонували каву, хот-дог (мало того встигли, поки заправлялося авто, це все і приготувати) і т. д. Візит сюди просто зробив гарним настрій на всю поїздку!!!!! Ні в яке порівняння з тим, що було на Броварському шосе 44А 30.04.15! Ось що означає - ЛЮДИ НА СВОЄМУ МІСЦІ!!!!!!! ВЕЛИКА ПОДЯКА ЗАПРВАНИКУ (НА ЖАЛЬ НЕ ЗНАЮ ІМ'Я) ТА ОПЕРАТОРУ ШУЛЬГА О. С. А "ведмеді" з Броварського 44А нехай і далі сидять в своїй барлозі!
10.05.15
Сергей
Хотелось бы попробовать пропан на ваших заправках,но к сожалению в Запорожье нет таковых!или я ошибаюсь?
06.05.15
Гость
Приветствую администратора, ОККО! Заправляюсь у Вас, но не всегда, к сожалению, по моему маршуту есть Ваши заправки. Поэтому иногда приходится крутиться, чтобы заехать именно к вам. А как было бы удобно, чтобы появилась одна заправочка по дороге от м.Дорогожичи до улицы Стеценка, выезд на Окружную. Кстати, там Лукойл почти свернулся, содрал наклейки и пустует. Может вы их оттуда выгоните?)
29.04.15
Гость
Заправлявся на АЗС ОККО 29.04.15. о 01:47 за адресою Львів вул. Широка 97 на цій заправній станції справді відчувається професіоналізм робочого персоналу, вихованість, чуйність, повага до клієнта, який б настрій поганим не був, вони вміють його покращити)) як і заправник та і касир-оператор, люди не просто працюють, а працюють з душею і розумієш що вони від своєї роботи отримують задоволення. Приношу велику вдячність за приємне і якісне обслуговування. p.s. Обслуговувала оператор Озарко І.В. чек № 8109
20.04.15
Гость
подяка працівнткам АЗС 56 за чуйність і розуміння
18.04.15
Балій Роман Миколайович
Мене звати Балій Роман на АЗС ОККО переважно я заправляюсь газом, завжди якось все по одному сценарію, приїхавши мене вже очікує заправник, або ж коли його немає я натискаю кнопочку переговорного, прошу когось підійти, мене запитують скільки заправити мені газу, після заправки я підходжу до оператора - касира оплачую і мені бажають щасливої дороги, до хорошого сервісу звикається швидко)) 17.04.15р. о 01:03 я заїзджаю на окко за адресою Львів Наукова 2а, підїхавши до колонки з газом заправщика на місці не було, коли я натиснув кнопочку для виклику, мені ніхто не відповів, постоявши хвилини 2 із за огорожі виходить заправник тримаючи біля вуха телефон і за питанням до мене: "Шо там?" Я йому: "заправте мене будь- ласка газом" він мені: "Скільки" я йому повний бак як завжди" а він: "то йди тай скажи" я йому: "чому не повідомите оператора щоб включив? А він: не можу, переговорний не працює" закривши машину я відправився в приміщення щоб попросити оператора щоб заправили мене, Прийшовши я до оператора: "Заправте мене будь - ласка газом" він мені: "Скільки" я кажу йому: "Повний бак" він, мені конкретно треба, скільки літрів? Я йому: "не знаю скільки поміститься 20-30 літрів він мені: "так розрахуйся" я йому ви мене ще не заправили, а він ти перше оплати а потім я тебе заправлю))) я йому оплачую 30 літрів мені в бак поміщається 20 літрів, а тоді він мені повертає мою готівку рівно за 10 літрів, це мені здалось дуже дивним, так як я, ще так не заправлявся)) Коли я його попросив мені видати касовий чек, він мені відповів що не може, та як він робив відмову від десяти літрів, я наполіг на чеку, він мені видав касовий чек на 30 літрів і чек на цю відмову що він здійснював, на чеку моєї знижки не було зазначено, для чого це все було для мене по досі залишається загадкою p.s. обслуговував оператор Кузів В.А мій ном. тел. 097-907-77-34 Дякую, і з нетерпінням чекаю на вашу відповідь.
17.04.15
Александр
Заправлялся до полного 95, скидка составила 2,56 грн с литра, спасибо порадовали.
08.04.15
Гость
Обслуживаюсь, все отлично!!!
04.04.15
Гость
Доволен Вашей заправкой. Обслуживание и качество топлива отличное. Планируется ли строительство АЗС ОККО на трассе М-04 в районе Вольногорска. До ближайшей АЗС ОККО более 100 км (Кременчуг, Днепропетровск). Хотелось бы заправляться хорошим топливом.
02.04.15
Раиса Грузинова
Хочу выразить огромную благодарность персоналу АЗС ОККО в Инкермане!01,04,2015 года впервые заехали к вам заправляться,остались восхищены обслуживанием,замечательный персонал,доброжелательные люди!!!!!Ребята спасибо вам большое!
27.03.15
Гость
Підкажіть будь ласка походження палива, а саме - 95го та 95го пульс.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти