Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9248 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.09.18
Сергей Рысюков
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) Вода холодна (Оригінал) Вода холодная
24.09.18
Михайло Архипов
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) Мені подобається (Оригінал) Мне нравится
24.09.18
Олег Якименко
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
Чудово. Рекомендую.
24.09.18
Max Shulyavka
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) З усіх залів цього клубу де я був цей мені не подобатися: 1.Самое велика причина це басейн мало того що він завжди забитий людьми вони ще й на пів року відключили обігрів води і вода лід моя тітка яку я привів в цей клуб виключно для басейна 2 рази прийшла і обидва захворіла в воді була 10хвилин і більше вона туди не ходила, а коли я приходив з'ясовувати-скаржитися вони мене юридично відшили мовляв це не їхня вина все претензії до Київенерго та що в договорі який ми підписуємо при оформленні в зал є пункт що вони не при справах у цьому випадку!)), я теж пришол саме в цей зал изза басейна але ходжу тільки н тренажери так як на одну доріжку по 4-5человек а я хлопець не маленький можу ударити когось!) 2.тренажерка, маленька верстатів мало. Мне нравиться їхній зал на індустріальному я туди рік проходив і якби не басейн і далі б туди ходив. (Оригінал) Из всех залов этого клуба где я был этот мне не нравиться: 1.Самая большая причина это басейн мало того что он всегда забит людьми они еще и на пол года отключили обогрев воды и вода лед моя тетя которую я привел в этот клуб исключительно для басейна 2 раза пришла и оба заболела в воде была 10минут и больше она туда не ходила,а когда я приходил выяснять-жаловаться они меня юридически отшили мол это не ихняя вина все претензии к киевэнэрго и что в договоре который мы подписываем при оформлении в зал есть пункт что они не при делах в этом случае!)),я тоже пришол именно в этот зал изза басейна но хожу только на тренажеры так как на одну дорожку по 4-5человек а я парень не маленький могу зашибить когото!) 2.тренажерка ,маленькая станков мало. Мне нравиться ихний зал на индустриальном я туда год проходил и если б не басейн и дальше бы туда ходил.
24.09.18
Алина Костенко
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) Хороший зал: багато тренажерів, якісний підхід тренера, хороша атмосфера, не велика кількість людей, з мінусів: в басейні трохи холоднувато вода, і в душовій не працюють деякі крани. (Оригінал) Хороший зал : много тренажёров , качественный подход тренера, хорошая атмосфера, не большое количество людей, из минусов: в бассейне немного холодноватая вода, и в душевой не работают некоторые краны.
24.09.18
Алексей Суздальцев
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) Вічні проблеми з гарячою водою, паркуванням і тренеровкой групові часто ведуть некомпетентні авіатори (Оригінал) Вечные проблемы с горячей водой,парковкой и тренеровку групповые часто ведут некомпетентные авиаторы
24.09.18
AvaJIon .
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) Хороший зал тренажери звичайно старі але є все необхідне. У басейні не так багато людей, можна поплавати. (Оригінал) Хороший зал тренажёры конечно старые но есть все необходимое. В бассейне не так много людей, можно поплавать.
24.09.18
Anna Bilytskykh
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) Мій улюблений зал)) Близько до дому, мало людей, просторо. Особливо радує кількість тренажерів і відсутність черг що б позайматися на них. Побажання - збільшити кількість фенів, раніше їх було 7, тепер тільки 4. (Оригінал) Мой любимый зал)) Близко к дому, мало людей, просторно. Особенно радует количество тренажеров и отсутствие очередей что бы позаниматься на них. Пожелание - увеличить количество фенов, раньше их было 7, теперь только 4.
24.09.18
User User
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) норм (Оригінал) Норм
24.09.18
Оксана Милютенко
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) У басейні вода явно холодніше, ніж заявлені 30 *, але людей це чомусь не лякає і часто доводиться чекати, коли доріжки хоч трохи звільняться. Але з чим важко миритися, так це з холодною водою в душі. Зникає будь-яке бажання відвідувати такий спорткомплекс, де неможливо нормально помитися ні до, ні після занять. (Оригінал) В бассейне вода явно холоднее, чем заявленные 30*, но людей это почему-то не пугает и часто приходится ждать, когда дорожки хоть немного освободятся. Но с чем трудно мириться, так это с холодной водой в душе. Пропадает всякое желание посещать такой спорткомплекс, где невозможно нормально помыться ни до, ни после занятий.
24.09.18
Denis Zadniprovskiy
Киев, Лебедева-Кумача улица, 5Шулявская
(Перекладено Google) автомобілів (Оригінал) Cars
24.09.18
Andriy Userovsky
Киев, Кирилловская улица, 134АПочайна
Ніколи не було ніяких проблем із шкірою... Влітку почав ходити до цього клубу. Пару тижнів тому в душовій цього закладу (вішав на гачка рушник... тільки із цим пов'язую) підхопив грибка. Як його тепер вилікувати і хто за це буде платити? Я такий злий, просто немає слів це висловити. В чоловічій душовій тупо жах і антисанітарія. Раджу не ходити туди в душові кімнати.
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765766Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти