Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9253 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

27.01.19
Виталий Мельничук
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
Все ок, якби не реклама, по динаміках
27.01.19
Alexandr Oksenyuk
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
Чудовий фітнес клуб
27.01.19
Maher Almajed
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
(Перекладено Google) Я не знаю місця. Я тільки пройшов повз і попросив таксі співробітники були дуже доброзичливі та корисні. (Оригінал) I do not know the place. I just passed by and asked for taxi the staff was very friendly and helpful.
27.01.19
Anatolii Doroshenko
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
Звичайний, дорогий
27.01.19
Олег Усс
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
Класний зал, тренажерів дуже багато на будь-який смак. Басейн завжди чистий і теплий.
27.01.19
Ксенка Львівська
Львов, Героев УПА улица, 72
Займаюсь тут вже 2 рік. З хорошого - подобаються інструктори групових класів, в басейні - чиста вода, в цілому все організовано зручно, досить чисто. Над чим треба попрацювати: рецепція - дуже непривітна; інколи працівники клубу курять прямо біля входу (що взагалі - неприпустимо).
27.01.19
Denis Ostrovsky
Львов, Героев УПА улица, 72
Тренуюсь вже місяць і все добре, окрім браку деяких тренажерів. Гіперекстензія на зал 1, жим лежачі 2, на них завжди черга, бо це основні тренарежи. Це дивно. Виправте, зміню на 5.
27.01.19
Peter Rakowsky
Львов, Героев УПА улица, 72
(Перекладено Google) Чесно кажучи, речі просто погіршуються і погіршуються. Презервативи в чоловічому душі, еліптичні та інші кардіотренажери розбиваються, телевізори не працюють у вихідні та дуже просто грають рекламу протягом тижня, а найбільша проблема полягає в тому, що після вас не буде дезинфікуючих аерозолів або рушників для очищення машин використовувати їх. Коли я роблю серцево, я багато потію, і я хочу очистити машину, щоб інші люди могли використовувати серцеве обладнання після мене, але це не можливо, тому що тренажерний зал не забезпечує паперові рушники та чистять спрей. Тепер у мене середня стара прибиральниця, яка кричуть на мене під час тренування і перериває мене, поки я в середині моєї сесії кричить на мене за пітливість, і що їй доведеться знищити підлогу. FYI, я із задоволенням почистив би після себе 100%, якщо у спортзалі були броважні рушники та дезінфікуючі засоби. Я роблю все, що можу з тим, що у мене є. Отже, будь ласка, прийміть свою акцію разом з Sport Life, бо стає неприємним відвідувати тренажерний зал. Сподіваюся, ви, хлопці, зможете вирішити речі. (Оригінал) Honestly, things just keep getting worse and worse. Condoms in the men's shower, elliptical's and other cardio machinery breaking down, TV's don't work on weekends and pretty much only play advertisements during the week, and the biggest problem is that there are no disinfecting sprays or towels to clean up machines after you use them. When I do cardio, I sweat a lot, and I want to clean the machine so other people can use the cardio equipment after me, but that is not possible because the gym doesn't provide paper towels and cleaning spray. Now I have the mean old cleaning lady yelling at me during my workout and interrupting me while I am in the middle of my session yelling at me for sweating and that she will have to wipe down the floor. FYI, I would gladly clean up after myself 100% if the gym provided bloody towels and disinfectant. I do the best I can with what I have. So, please get your act together Sport Life, because it's becoming unpleasant to attend your gym. Hope you guys can fix things.
27.01.19
Dimon Lemberg
Львов, Героев УПА улица, 72
Хороший вибір тренажерів
27.01.19
Костя Бочко
Львов, Героев УПА улица, 72
Якщо порівнювати з іншими залами цієї мережі - то не найкращий, але якщо порівнювати з іншими залами в місті - то цей набагато кращий за інші. Є басейн, є хороша кардіо зона Тренери некомпетентні
27.01.19
Христина Федак
Львов, Героев УПА улица, 72
Бюджетно
27.01.19
Володимир Воронюк
Львов, Героев УПА улица, 72
Гарний варіант в Львові, щоб поплавати)
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765766Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти