Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9238 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

27.01.19
Maher Almajed
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
(Перекладено Google) Я не знаю місця. Я тільки пройшов повз і попросив таксі співробітники були дуже доброзичливі та корисні. (Оригінал) I do not know the place. I just passed by and asked for taxi the staff was very friendly and helpful.
27.01.19
Max Max
Луцк, Моисея Василия проспект, 1
Хороший спортзал з гарними умовами
27.01.19
Ксенка Львівська
Львов, Героев УПА улица, 72
Займаюсь тут вже 2 рік. З хорошого - подобаються інструктори групових класів, в басейні - чиста вода, в цілому все організовано зручно, досить чисто. Над чим треба попрацювати: рецепція - дуже непривітна; інколи працівники клубу курять прямо біля входу (що взагалі - неприпустимо).
27.01.19
Dimon Lemberg
Львов, Героев УПА улица, 72
Хороший вибір тренажерів
27.01.19
Peter Rakowsky
Львов, Героев УПА улица, 72
(Перекладено Google) Чесно кажучи, речі просто погіршуються і погіршуються. Презервативи в чоловічому душі, еліптичні та інші кардіотренажери розбиваються, телевізори не працюють у вихідні та дуже просто грають рекламу протягом тижня, а найбільша проблема полягає в тому, що після вас не буде дезинфікуючих аерозолів або рушників для очищення машин використовувати їх. Коли я роблю серцево, я багато потію, і я хочу очистити машину, щоб інші люди могли використовувати серцеве обладнання після мене, але це не можливо, тому що тренажерний зал не забезпечує паперові рушники та чистять спрей. Тепер у мене середня стара прибиральниця, яка кричуть на мене під час тренування і перериває мене, поки я в середині моєї сесії кричить на мене за пітливість, і що їй доведеться знищити підлогу. FYI, я із задоволенням почистив би після себе 100%, якщо у спортзалі були броважні рушники та дезінфікуючі засоби. Я роблю все, що можу з тим, що у мене є. Отже, будь ласка, прийміть свою акцію разом з Sport Life, бо стає неприємним відвідувати тренажерний зал. Сподіваюся, ви, хлопці, зможете вирішити речі. (Оригінал) Honestly, things just keep getting worse and worse. Condoms in the men's shower, elliptical's and other cardio machinery breaking down, TV's don't work on weekends and pretty much only play advertisements during the week, and the biggest problem is that there are no disinfecting sprays or towels to clean up machines after you use them. When I do cardio, I sweat a lot, and I want to clean the machine so other people can use the cardio equipment after me, but that is not possible because the gym doesn't provide paper towels and cleaning spray. Now I have the mean old cleaning lady yelling at me during my workout and interrupting me while I am in the middle of my session yelling at me for sweating and that she will have to wipe down the floor. FYI, I would gladly clean up after myself 100% if the gym provided bloody towels and disinfectant. I do the best I can with what I have. So, please get your act together Sport Life, because it's becoming unpleasant to attend your gym. Hope you guys can fix things.
27.01.19
Denis Ostrovsky
Львов, Героев УПА улица, 72
Тренуюсь вже місяць і все добре, окрім браку деяких тренажерів. Гіперекстензія на зал 1, жим лежачі 2, на них завжди черга, бо це основні тренарежи. Це дивно. Виправте, зміню на 5.
27.01.19
Костя Бочко
Львов, Героев УПА улица, 72
Якщо порівнювати з іншими залами цієї мережі - то не найкращий, але якщо порівнювати з іншими залами в місті - то цей набагато кращий за інші. Є басейн, є хороша кардіо зона Тренери некомпетентні
27.01.19
Anatolii Finageiev
Львов, Героев УПА улица, 72
👍🏻
27.01.19
Nastia Yonka
Львов, Героев УПА улица, 72
Класна тринажерка
27.01.19
Володимир Воронюк
Львов, Героев УПА улица, 72
Гарний варіант в Львові, щоб поплавати)
27.01.19
Христина Федак
Львов, Героев УПА улица, 72
Бюджетно
27.01.19
Mykyta Khmel
Львов, Героев УПА улица, 72
(Перекладено Google) Гарне місце зайнятися тренажерним залом, якщо ви готові заплатити за рік заздалегідь (Оригінал) Good place to go at gym if you ready to pay for a year in advance
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти