Ваш городРовно?
Изменить

Отзывы - Автошкола Дукат

78 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

05.09.20
Александра Дячук
Навчалась у 179 групі під час карантину. Онлайн навчання і справді набагато зручніше ніж офлайн, хоча боялась що не буду сконцентрована. Наш педагог Сергій Костянтинович. Я йому безмежно вдячна за знання і якість подачі матеріалу. Простими словами і чітко він доносив до нас складну інформацію. Сьогодні здала перший теоретичний екзамен. Сергій Костянтинович побільше вам вдячних студентів і успішність здачі 100%❤️ Ви крутий!!!
23:05 10 сент.Сергей Бугайчук
Олександра дякую Тобі за позитивний відгук і приємні спогади про навчання в автошколі "Дукат". Я впевнений, що знання ПДР та навички з керування транспортними засобами, отримані в автошколі, Тобі добре слугуватимуть усе життя!
16.07.20
Ilona Krot
Хочу залишити свій відгук про автошколу «Дукат». Навчалась я у 174 групі, під час карантину в режимі онлайн. Теорії нас навчав Іван Олександрович. Дуже гарно і чітко пояснював. На водіння я вибрала собі в інструктори Дмитра Валерійовича за яким закріплена машина Hyundai Accent!! Запевняю вас що це саме той інструктор про якого усі мріють. Доступно пояснить і навчить усьому що вам потрібно для успішної здачі іспиту. Подзвонив на наступний день після вибору машини. Заняття починались вчасно, та відбувались майже кожного дня, завдяки чому до іспиту в МРЕО я відїздила усі 20 годин навчання. Дмитро Валерійович підготував мене до іспиту як технічно так і емоційно! Ділився статистикою і жартував. Дуже терплячий та спокійний, в свою адресу не почула ні жодного поганого слова!!! На здачу іспиту в МРЕО приїхав вчасно, і дав можливість потренувати парковку перед самим екзаменом. Здала з першого разу теорію і водіння!! Усім рекомендую автошколу «Дукат»!
22:41 16 июляАвтошкола "Дукат" Рівне
Дуже дякуємо за ваш відгук! Всього вам найкращого!
15.07.20
Ivanka Levosiuk
Хочу подякувати автошколі Дукат за професіоналізм та відмінний підхід до кожного учня. Викладач Микола Олександрович чудово та доступно пояснював кожну тему. Він дійсно переймався, щоб учні гарно здали іспит. Окрема безмежна подяка інструктору Андрію. З нетерпінням чекала кожної наступної години водіння. У теперішньому світі рідкість зустріти настільки добру, щиру і віддану своїй роботі людину. Буду сумувати за Вашими заняттями.
08.03.20
Тетяна Коренець
Дуже хороша автошкола! Не шкодую що саме там навчалася! Особливо Сергій Констянтинович!ви найкращий вчитель!викладач від Бога!з таким викладачем не страшні ніякі іспити!завжди підтримає!і знання на найвищому рівні! Дякуємо! Буду рекомендувати Дукат!дійсно вона дає знання!
12:59 08 мартаIrina Melnychuk
Дуже дякуємо за гарний відгук і зі святом 8 Березня Вас !!!!
02.02.20
Нелли Лищук
хороша школа особливо вчитель Сергій Констянтинович🔥👍 найкращий. Також інструктор Дмитро Валерійович. Ви молодці) з такими професіоналами в школі і буде професіоналізм та успіх і високий рейтинг
16:44 02 февр.Сергей Бугайчук
Неля ! Керівництао авто школи "Дукат" дякує Тобі за теплий відгук. Я теж дякую Тобі за те , що обрала нас. Щасливих Тобі життєвих доріг. Головне, щоб Ти була впевнена в тому з ким, куди і на чому Ти їдеш.
19.01.20
Ніна Шемчук
Реально класна школа! Професіоналізм, тактовність, наполегливість, підтримка, цілеспрямованість. Цікаві, змістовні теоретичні заняття. Драйвові відчуття на дорогах) Інструктори просто від Бога! "Дукат"...це саме той старт, що покладе вдалий початок вашому бажанню "говорити з автомобілем" на рівних!)
13:50 19 янв.Автошкола "Дукат" Рівне
Дуже дякуємо за відгук! Бажаємо вам вдалих мандрівок та рівних доріг!
05.01.20
Аня Стасюк
Хочу висловити подяку прекрасному викладача і просто приємний людині Сергію Констянтиновичу!!!
Його уроки були дуже цікаві, так як він напевно ніхто не зможе донести ПДР. Доступно пояснює матеріал, наголошує по декілька раз на ключових питаннях, якщо хтось не зрозумів буде пояснювати ще і ще. Людина яка любить свою роботу, і викладається на повну!!!!
Якщо для вас ,майбутні учні, важливе знання ПДР. Я раджу записатись саме до Сергія Констянтиновича.
Водінню мене вчив Іван Олександрович. людини яка не разу не крикнула, доступно пояснює ще й поприкалується. Завдяки цім двом чудовим чоловікам. Я отримала довгождане посвідчення водія. З першого разу! Величезне, щире ДЯКУЮ Всім рекомендую автошколу "Дукат". Найкраща 154 група привіт))))
14:47 05 янв.Сергей Бугайчук
Аня! Керівництво а/ш "Дукат" і я дякуємо Тобі за відгук. Дуже приємно, що Ти високої думки про нашу працю для Вас. Бажаю Тобі вдалих подорожей, а саме: завжди знати чим, куди і з ким Ти рухаєшся далі!
04.01.20
Ann Samoluk
Величезне спасибі викладачам школи. Сергій Костянтинович шикарно, весело і доступно пояснив такі нудні для мене правила і це його заслуга що я здала без жодної помилки з першого разу! Інструктор Максим - окрема подяка за терпіння до мого невміння, за те що з нуля навчив їздити і при тому зберігав спокій і врівноваженість на всіх моїх помилках, так що тепер я знаю, що я таки Молодець) завдяки йому! Водіння здано з першого разу!!!!
14:56 05 янв.Сергей Бугайчук
Аня, керівництво а/ш "Дукат" і я дякуємо Тобі за приємний відгук про нашу працю! Ми працюємо для Вас! Інакше бути не може. Вдалих Тобі доріг!
04.01.20
Олеся Григоруца
Рекомендую школу «Дукат», величезне дякую Сергію Костянтиновичу та Сергію Миколайовичу за якісне навчання, ви професіонали своєї справи! Успішний іспит — результат вашої роботи. Дякую ще раз!
21:18 04 янв.Сергей Бугайчук
Вдалих і впевнених Тобі доріг! Ми любимо своїх учнів!!!
28.12.19
Семенюк Валя
Дякую долі, що я попала до такого крутого викладача як Сергій Костянтинович! Це людина яка віддана своїй роботі! Коли проходиш тести одразу згадуєш слова цієї людини. Доступно, цікаво і від душі пояснює. Потрібно буде пояснить одне і теж 10 раз ))) Дякую вам!!! Також величезне дякую долі моєму інструктору Андрію! Це людина з великим терпінням! Адекватно, спокійно, розкаже, покаже, допоможе! Андрій! Ти крутий!
21:25 04 янв.Сергей Бугайчук
О, Валя, дякую я і вся школа за чуйні слова! Дякуємо Тобі, за те, що обрала а/ш " Дукат" для втілення своєї мрії...
26.12.19
Katya Kubykevuch
Чудова школа! Реально здасте самі, повірте. Бугайчук Сергій Константинович доступно і цікаво пояснює теорію, легко запам’ятати і зрозуміти. Віддача викладача вражає. Я здала з першого разу і теорію і водіння. Інструктор з водіння - Олександр Олександрович має не лише терпіння, а й може найти підхід до учня. Писати можна дуже багато, але суть в тому , що автошкола «Дукат» надає якісне навчання. А викладачі вірять у вас і завжди підбадьорять, як би ви не налажали 😉 Не відкладайте і не сумнівайтесь у навчанні, вміти водити - це круто !
22.12.19
Інна Семенюк
Рекомендую школу "Дукат". Чудові викладачі! Дякую Сергію Костянтиновичу за отримані знання!!!
22:55 22 дек.Автошкола "Дукат" Рівне
Дякуємо за відгук! Дуже приємно! Нехай всі ваші мандрівки за кермом будуть вдалими!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти