Ваш городЛьвов?
Изменить

Отзывы - Студія краси Dias

55 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

20.05.21
Цап Анна
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Уже майже рік являюсь постійною клієнткою студії краси Діас,маю улюблені процедурки та улюблених майстрів, всі дівчатка хороші, знають свою справу на відмінно. Можу сміло довірити їм своє тіло на первтілення. Ніколи навіть не задумуваль і не шукала інший салон. Тут роблять усе аби клієнти залишались на довгий час. Сервіс обслуговування на вищому рівні. Бажаю салону краси лише рости і розвиватись у своїй сфері.
19.05.21
Терещенко Софа
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Мала проблеми з зайвою вагою, після довгого процесу схуднення шкіра на тілі втратила форму була обвисша і не приваблива. По рекомендації звернулась за допомогою у салон Діас тут працюють дуже милі дівчата, допомогли мені підібрати процедурку для вирішення моєї проблеми. Я пройшла повний курс вакуумного масажу. Результат вже був помітний після другого відвідування. Салон дуже сподобався, ще планую скористатись послугами дієтолога
27.04.21
ms.ludayatsyuk
Косметика не прострочена і дорога, гроші виплачують вчасно, все що пишуть не правда і особиста ненависть.
27.04.21
ms.ludayatsyuk
Моє ім‘я Людмила, я працівник ( перукар- стиліст) салону краси Dias, працювала та працюю до цього часу водночас з дівчатами, які зараз інтенсивно пишуть негативні відгуки на роботодавця Ірину Дільну, та можу ствердити наступне. Насправді під час роботи проводити повний спектр косметологічних послуг приховано від власника і після цього скаржитись по усіх інтернет порталах це точно не правомірно. Я, також користувалась послугою карбонового пілінгу і також за нього не оплачувала, навіть враховуючи те, що власниця салону надала внутрішню систему знижок для своїх працівників. Не стверджую, що це правильно, але все ж мені запропонували і я нею скористалась не оплачуючи. Спостерігала як дівчата повноцінно виконували косметичні процедури. Після того як Ірина Дільна власниця салону у камерах спостереження побачила такі дії, і повідомила, що це не можливо , дівчата залишили салон відчиненим і просто з нього втекли у час робочої зміни. Я продовжую тут працювати. Вдячна за урок. Дівчата, якщо шукаєте роботу то читайте усі відгуки і хороші і погані. Палка має два кінці. Тому обман з боку власника це одне, а як кажуть дівчата просто користуватись послугами і що тут такого це інше. Щодо протермінованих матеріалів , якось також доволі дивно. Оскільки , як тільки приходили нова косметика, то дівчата і собі ними користувались. Невже тоді ви наносили на себе протерміновану продукцію?! Щодо зарплати, те , що вам обіцяли на співбесіді те і отримують. Чим очікування не співпадають з реальністю також не погоджуюсь.
27.04.21
Віолетта Касьяненко
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Була на безкоштовній консультації у косметолога у цьому салоні, це чудовий спосіб зрозуміти що робити у конкретній ситуації, а тоді відштовхуватись від рекомендацій та записуватись на послуги. Не дивлячись, що я потрапила на таку "халяву" безкоштовну консультацію, мені настільки сподобалось, що я не могла не записатись на процедури. Косметолог не нав'язувала та не рекламувала процедури які мені не потрібні, а доступно пояснила що саме робити із моїми проблемами. Розказала про мої помилки у домашньому догляді і навіть, порадила різні лайфхаки по домашньому догляді. Проходжу курс ультразвукових чисток та користуюсь доглядовою косметикою вдома. Ще не можу сказати про результат об'єктивно, але висипань значно менше. Оскільки мені радила не просто послуги, а які аналізи здати та до якого лікаря звернутись. За приємну розмову та постійні компліменти під час наших зустрічей - окремо дякую! А ще - дякую за стерильність у кабінеті та охайність косметолога! Рекомендую!
14:08 27 апр.Адміністратор ДІАС
Віолетта Касьяненко, Дякуємо Вам за Ваш позитив та завжди хороший настрій! Завжди раді бачити Вас знову. :)
27.04.21
Оксана Дятлова
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Я довгий час не могла наважатись на лазерну епіляцію, але дуже хотіла цей ефект який усі обіцяють, занадто солодко все звучало. Проте, чомусь виникла довіра до цього салону, знаєте буває таке внутрішнє відчуття. Так ось, пішла я у цей салон, записалась на лазерну епіляцію, а на яку, сама не розуміла:) Прийшла і тоді все стало зрозуміло. Мені так гарно все пояснили, розказали який лазер потрібен саме для мого волосся та не обіцяли миттєвого ефекту, а пояснили що ефект залежить від різних факторів і ще купу інформації, яку я вже не пам'ятаю. Я вже проходжу 5 процедуру, можу сказати, що це дійсно таак! Без перебільшень, діодний лазер підійшов мені (в мене темне волосся), і результат я помітила вже на 2 процедурі. Я була шокована. Але мене попередили що на 4-5 процедурі буде активна фаза росту волосся, і так дійсно є. Але це вже краще ніж було до лазеру. Не знаю що в них там за" чудо лазери":) Я робила декілька зон, найбільший ефект помітила на ногах, волосся росте місцями, або взагалі немає. Однозначно рекомендую! Дякую майстру!
14:08 27 апр.Адміністратор ДІАС
Оксана Дятлова, Дякуємо Вам, Оксано, за Ваш позитив та завжди хороший настрій! Завжди раді бачити Вас знову. :)
27.04.21
prestige.adw1
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Рекомендую від імені своєї подружки цей салон! Я подарувала їй на день народження сертифікат на послуги у салоні. Вона часто розповідала про спа та масаж, що хотіла б сходити. Якось після того, я випадково побачила рекламу цього салону, і ви ніби прочитали мої думки. І спа тут є, і масаж і ще різні послуги, якраз для неї. Сертифікат був так мило оформлений, ви так полегшили мені пошуки. Вона розповідала що ходила на стоун масаж чи це називалось стоунтерапія, щось таке, та на релакс-масаж. Вона була в захваті від вашого інтер'єру та персоналу, то чай принесли, то рушничка теплого,. Так багато раз мені дякувала, що я вирішила і вам подякувати за таку можливість подарунку! Дійсно полегшили мені завдання із муками вибору для людини у якої є все. Тепер чекайте мене на ваші масажі разом із нею. Я теж хочу бути такою задоволеною!
14:07 27 апр.Адміністратор ДІАС
prestige.adw1, Дякуємо Вам за Ваш позитив та завжди хороший настрій! Завжди раді бачити Вас знову. :)
27.04.21
skorobanatanna
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
У цій студії краси працюють феї , постійно привітні та вічливі. Роблять усі можливі послуги для того щоб жінки були богинями, починаючи від манікюру закінчуючи різними спа процедурами. Чудове розташування салону краси, легко дістатись з будь якої частини міста
14:07 27 апр.Адміністратор ДІАС
skorobanatanna, Дякуємо Вам, Анна, за Ваш позитив та завжди хороший настрій! Завжди раді бачити Вас знову. :)
27.04.21
galaikoyulia
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Доброго дня) хотіла б лишити свій відгук про салон. Двояке відчуття, я прийшла на укладку і мені її зробили просто неймовірно. Я відбула з нею все весілля і на наступний день вона все ще трималась. Тому майстру велике дякую, забула як звати. Але хотіла б донести до власників салону, що їх адміністратори дивно себе поводять. Вони не мають почуття такту та некоректно виражають свою думку. Також ваш персонал має знати прайс, навіть такої елементарної послуги, як укладка. А в цілому, салон стильний і я би радила його подружкам.
14:07 27 апр.Адміністратор ДІАС
galaikoyulia, Дякуємо Вам, Галино, за Ваш позитив та завжди хороший настрій! Завжди раді бачити Вас знову. :)
26.04.21
nataliapreymych
1 отзыв
Львов, Городоцкая улица, 42
Доброго дня. Хотіли б лишити відгук разом з мамою. Нам потрібно було на свято зробити макіяж і зачіску і нам зробили їх швидко та якісно. Макіяж тримався весь день і зачіска теж. Нам ідеально підібрали тональну основу, за що дуже дякуємо. Дбайливе ставлення до клієнтів. Ми читали відгуки раніше і бачили що писали про персонал і жахливе обслуговування і можу сказати, що нас обслуговували добре. І ми обов'язково повернемось і будемо радити вас!
14:06 27 апр.Адміністратор ДІАС
nataliapreymych, Дякуємо Вам, Наталіє, за Ваш позитив та завжди хороший настрій! Завжди раді бачити Вас знову. :)
22.04.21
yarem4ukani4ka
Читаючи коментарі в соцмережах, дивуюся: скільки може бути ненависті у людей?.... я являюся працівником студії DIAS під керівництвом Ірини Василівної, і можу чітко запевноти, що під час моєї роботи жодних махінацій (про що пишуть "ображені працівники") тут не було. Більше того - людей, які пишуть тут мемуари, і копіюють один одного, вигнали за крадіжки, та хамське відношення до клієнтів. Я особисто знаю цих працівників, які могли дозволити собі залишити робоче місце і забрати касу....і добре, що залишили на столі ключі. На таких горе-працівників відкрита кримінальна справа. Дуже шкода, що через таких недобросовісних людей страждає репутація нашого закладу, та посіяна недовіра серед наших клієнтів. Тож розумні зроблять висновок)
22.04.21
darinastebelska
Dias -це жахливий салон,нікому не побажаю його відвідувати,і застерігаю тих людей які хочуть співпрацювати з тими жахливими і безсовісними людьми їх і людьми не назвеш це АФЕРИСТИ, як Дільна Ірина Василівна та інші люди які працюють на неї за її схемою!!!!!!!я досі не можу відійти від шоку який отримала працюючи Адміністратором у салоні Dias, Не влаштовують офіційно,обіцяють ставку 7000тис,випробувальний термін 3500 говорять що 1 місяць випробувальний!не дають навіть до працювати цього місяця,просто приводять іншого адміністратора якого знайшли не сказавши нічого!!! І говорять стажувати..,на моє питання чому я вам не підходжу????? конкретної відповіді просто не дають!!!!кидають на гроші,погрожують поліцією,та різними штрафами,працювати там це один стрес та нерви,та ваш час який витрачається даремно!!!Вважають себе преміум салоном, та наживаються на людях!(косметика якою роблять всі процедури -чистки лиця,та всі маски альгінатні і все решта - ПРОСТРОЧЕНО,Всі лаки для манікюру ПРОСТРОЧЕНІ,фарби та шампуні!!!! ) Люди-не вірте ні одному слову!!!!!!Дільна.І.В думає тільки про гроші, та немає ні каплі людяності!!!Не ведіться на її маніпуляції!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти