Ваш городЛьвов?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Школа веб-дизайна Projector School & Coworking

189 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

06.07.20
Alena Antsybor
Проходила курс по основам маркетинга. осталась максимально довольна материалом, куратором, поддержкой со всех сторон. информация полезная , с помощью крутой подачи легко усваивается. очень полезные дополнительные материалы. Со всей силы рекомендую тем, кто только вступает на путь маркетинга. Очень круто, спасибо ❤
05.07.20
Julia Kochetova-Nabozhniak
Випустилась з курсу "Основи маркетингу" (Надія Перевізник). Перший для мене онлайн курс щирого кайфу, сильних одногрупників та дуже прикладних завдань. Мінімум води. Щиро рекомендую і вже сумую)
02.07.20
Юлия Шаталова
Я в восторге от лекций Прожектора в библиотеке по подписке. Очень-очень полезный материал, особенно нравятся лекции Александра Трегуба и Семенить Лобача. Спасибо!
18.06.20
Yani Volkova
🔥 огонь курсы,🌪 ураган вдохновения, 👩‍🚀👨‍🚀космокураторы. Projector - 🧡
14.06.20
Veronika Tre
1 отзыв
"Чи буде видача сертифікату? - При умові виконання вчасно домашніх завдань і захисту курсового проекту!" - Результат: вчасна здача домашок, витрата 5 годин на фінальний захист робіт групи - сертифікат не отрмано! Якби, я одразу знала що я витрачу свій час і не малу суму на онлайн лекції, обрала б самоосвіту!
14.06.20
Алеся Скочик
Дизайн цифрових продуктів це нова Ера мого Життя. Тепер я офіційно юна Дизайнерка)
04.06.20
Яна Разумовская
Проходила курс Web design begining online, очень довольна курсом, обязательно продолжу учиться у вас и порекомендую своим друзьям☺️
02.06.20
olegpismo
1 отзыв
projector online school - не рекомендую! Если написать коротко - украинский продукт и этим все сказано. От запутанной и неудобной площадки, где расположено обучение, до куратора Glib Kaporikov, который не в силах дать разъяснение ни к заданию, ни к работе. Потратил время и полное разочарование...
17.05.20
Орыся Божик
Розчарована сервісом. Купила річну підписку, але система досі недопрацьована. Усі лекції до моєї підписки можу переглядати без проблем, але інше - то біда. На івенти не реєструє, хоча вони мають бути доступні до підписці. Відео із проплачених івентів теж не приходять опісля, хоча мали би. Зверталася до них по телефону - і мене запевнили, що вони все перевіряють вручну і всі доступи та відео будуть надіслані на пошту. А потім - тиша. Не рекомендую.
00:42 18 маяProjector
Орися, дякуємо вам за зворотній зв'язок. Наразі дійсно є складнощі з реєстрацією на майбутні івенти для користувачів підписки — намагаємося якнайшвидше все автоматизувати. Перепрошуємо за тимчасові незручності.
04.05.20
Наталия Енжеевская-Онашко
Мріяла про курс web design fundamentals через насичену програму. Пройшла на перший набір, але через неможливість повернутися в Київ змушена була відмовитися від навчання. Подала заявку на другий набір на цей курс. Було розчарована під час бесіди з одним з кураторів. По-перше постійне відчуття, що мене відмовляють вступити (але окей, можливо це такий хід), і дуже смішно було почути у відповідь на питання: "чи можете сказати два-три слова про кураторів, чисто щоб я мала більш повне уявлення" таку відповідь: "куратори взагалі-то всі знамениті люди, сама прогуглити можеш.". На цьому наше спілкування закінчилось і я остаточно прийняла рішення, що у таких занадто знаменитих кураторів навчатися не хочу. Люди, навіть, якщо б президент мені лексії читав, я б запитала - "хто він" на цьому курсі? З чим він допоможе мені конкретно в такій ситуації. Відповідь: "сама можешь прогуглить" взагалі не окей як для курса який не коштує 3 копійки і не триває два дні. Я, чорт забирай, шість місяців свого життя планувала присвятити співпраці з вами, але мабудь, що охочих було достатньо, щоб просто посилати вступників в гугл.
11:43 08 маяProjector
Привіт, Наталіє. Нам дуже шкода, що склалась така ситуація і ви лишились з негативними враженнями від школи та кураторів. Куратор у жодному разі не намагався вас образити чи уникнути відповіді на якісь питання. Враження, що вас відмовляли від вступу, могло скластися, оскільки ми завжди говоримо правду нашим студентам і ще перед початком курсу намагаємось переконатися, що студент розуміє рівень навантаження та готовий до нього. А з приводу інформації про кураторів, то напевно вам би не сказали більше, ніж є в описі курсу на сайті. Але ми в будь-якому випадку просимо вибачення, якщо ці слова вас образили. Якщо ваше рішення зміниться, ми завжди будемо раді бачити вас на курсах. У вересні будуть запускатися групи з тими кураторами, до яких ви вступали спочатку.
23.02.20
Илья Вареник
Купил билеты на Лекториум по большей части чтобы послушать, увидеть и познакомиться с Судильковским, как куратором професиума. Организаторы сменили лектора и не оповестили об этом, я хоть бы имел время продать билеты. После мероприятия уверили что в качестве компенсации сейчас же откроют доступ к одной его записи лекции. Не открыли. Поработайте над сервисом, пожалуйста.
18:44 24 февр.Projector
Доброго дня! Зі свого боку ми зробили розсилку усім учасникам про зміну спікера та оновили опис події за 15 днів до Лекторіуму. Також повернули кошти усім, кому це завдало незручностей.Перепрошуємо за непорозуміння, яке склалось та принесло вам негативні враження від події. Раді, що нам разом вдалося залагодити це питання.
13.01.20
Liliia Tkachenko
Були неймовірні 3 місяці навчання .
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти