Ваш городЛьвов?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Студия дизайна и рекламы Brandme

18 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

10.12.19
Уляна Агашкова
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Хочу висловити подяку компанії Брендмі за допомогу втілити ідеї в реальність, оперативність та уважність до побажань клієнта. Особлива поляка менеджеру Мар‘яні за професійний підхід та клієнтоорієнтованість.
23.11.19
Андрей
более 100 отзывов
6
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Заказывал блокноты и термокружки с логом своей фирмы, остался доволен, поэтому рекомендую.
15.11.19
Andrii Pylypenko
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Коли йде мова про відгуки для компаній з якими співпрацюю зазвичай необхідно, щоб ми попрацювали більше як один раз. З компанією Brandme я вже співпрацюю багато разів, замовляв брендовані блокноти, термокружки, та розробку логотипу. В мене зазвичай специфічні потреби, адже хочеться чогось неординарного, а не всі це можуть реалізувати. Вперше попавши в цю компанію мені з 10 запитів на рекламні агенства сказали що це неможливо :) - в Brandme зробили! Після цього менеджери мабуть мене зненавиділи за мої вимоги , однак на виході я отримав саме те що хотів, дуже круто і «смачно» зробили. По термокружках все було значно простіше, адже логотип вже був готовий, я думав що чекатиму на них десь 2 тижні, але мені їх зробили ну дуже швидко, точно не пригадаю, здається 3 дні, що теж мене дуже порадувало. Загалом я є проблемним клієнтом для багатьох і дівчатка з брендмі зробили все, щоб я був повністю задоволений. Тому з повною впевненістю я рекомендую цю компанію всім друзям. Ті хто прочитав цей відгук до кінця - повірте, ви будете задоволені співпрацею з цією крутою командою! Бажаю вам успіхів та побільше крутих клієнтів!
15.09.19
Олена Свиріпа
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Замовляючи поліграфічну продукцію понад 5 років, Ваша компанія стала приємною знахідкою цього року! Приємно вражає індивідуальний підхід, оперативність виконання замовлення, чудове обслуговування і дуже гарна якість продукції, якою хочеться користуватись! Все дуже сучасно, стильно і креативно, відчувається, що працюють справжні професіонали. Особлива подяка менеджеру Надії за докладені зусилля до виконання замовлення у найшвидші строки і попри усе - чудовий сервіс. Усіляко рекомендую і буду звертатися ще :)
15.09.19
Nazar Bodnar
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Звертались в компанію , для оновлення фірмого стилю. Результати мені дуже сильно сподобались. У компанії чітко працює система роботи з клієнтами. Всі процеси чітко поставлені . Терміни обумовлюються і чітко дотримуються. Всі побажання які ми хотіли ,були враховані. Результат супер. Співпраця викликає позитивні емоції , а результати їх роботи хочеться показувати всім нашим постіним клієнтам і новим. Дякую за роботу.
15.09.19
Христік Жук
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Некомпетентність менеджера та хамське ставлення і грубість з боку Надії Вергелес. Перекреслює всі бажання співпрацювати з компанією. Оминайте десятою дорогою , збережети час і нерви. P.S. Так, звичайно Ви не будете говорити про свою некомпетентність. Це імідж Вашої компанії. Ви як гарна цукерка, маєте гарну оболонку але гнилі в середині.
15.07.19
Oleksandr Kuliievych
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
дуже професійна команда! в стислі терміни допомогли :)
15.02.19
Олена Чорна
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Дякуємо за чудову співпрацю!
15.01.19
Frants Slodynytckyy
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Команда справжніх професіоналів. Замовляв різного роду рекламну продукцію, завжди все було на висоті. РЕКОМЕНДУЮ!!!
15.01.19
okhauz ferton
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Класна компанія з неймовірною командою фахівців! Працюють якісно і оперативно, їхня цінова політика - одна з найкращих у Львові! Результатами їхньої співпраці задоволені вже 3 роки поспіль. Рекомендуємо "BrandMe" як надійного партнера! +++++
15.12.18
Антонина Суярова
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Дуже приємний персонал, швидке та якісне виконання роботи. Рекомендую!
15.12.18
Art Deco Rooms Lviv
Львов, Героев УПА улица, 73А/4
Дуже приємні менеджери та якісно виконана робота!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти