Ваш городЛуцк?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Ресторан Sushy Yami

15 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

04.08.19
Ілона Оксенюк
Луцк, Воли проспект, 17
(Translated by Google) I do not recommend the institution of Sushi Yam in the shopping center "Promin" on Hrushevsky Prospect 2. The horrific attitude of staff to visitors. I ask the management to pay attention to it, and teach staff to communicate with customers. In no case will I ever visit this facility anymore. (Original) Не рекомендую заклад Суші Ямі в торговому центрі "Промінь" на проспекті Грушевського 2. Жахливе ставлення персоналу до відвідувачів. Прошу керівництво звернути на це увагу, і навчити персонал спілкуванню з клієнтами. Ні в якому разі більше не відвідаю даний заклад.
04.08.19
Lena Pavliuk
Луцк, Воли проспект, 17
(Translated by Google) Do not want to go to the bar Friday, after visiting such a cafe with the lack of elemental pizza and sushi, as stated in the menu. No, what to pay for the money in the Rays on the 4th floor, if you order something from Friday ... (Original) Не хочеться іти в бар П‘ятниця, після відвідання подібного кафе з відсутністю елементарної піци та суші, як заявлено в меню. Немає, за що платити гроші в Промені на 4 поверсі, якщо замовляєте щось від П‘ятниці...
28.07.19
Franz- Josef Dultmeyer
Луцк, Воли проспект, 17
(Translated by Google) Good sushi 🍣 stylishly decorated, good service (Original) Gutes Sushi 🍣 stylisch eingerichtet, guter Service
06.07.19
Николай
более 100 отзывов
6
Луцк, Воли проспект, 17
Хорошее заведение. Был пока только на бизнес обедах и мне понравилось. Еда вкусная, подача хорошая
18.05.19
Леся Волкова
Луцк, Воли проспект, 17
(Translated by Google) Were with friends, everything is very tasty, there is sushi, pizza, salads! Good service! You can smoke hookah in the summer !? (Original) Были с друзьями, всё очень вкусно,есть суши,пицца,салаты,!Хорошее обслуживание,!Летом можно покурить кальян!?
18.04.19
Оля Нікітчук
Луцк, Воли проспект, 17
(Translated by Google) I do not recommend !!!! Just horrible !!! Sushi delivered not fresh, fish with an unpleasant smell! I will never order more and I do not advise you! (Original) Не рекомендую!!!! Просто жах!!! Суші доставили не свіжі, риба з неприємним запахом! Більше там ніколи не буду замовляти і вам не раджу!
18.01.19
Denis Lytsk
Луцк, Воли проспект, 17
(Translated by Google) Norm (Original) Норм
18.01.19
Lorina Fedorova
Луцк, Воли проспект, 17
не знайшли розташування даного закладу. або його тут вже не існує, або дуже гарно схований, й тому б не завадило вивіску хоч якусь повішати
18.08.18
Svereda Mykola
Луцк, Воли проспект, 17
Суші кул
18.08.18
Helen Bogdan
Луцк, Воли проспект, 17
Обслуговування - слабке місце цього закладу!!!
18.08.18
Goodsgui Root
Луцк, Воли проспект, 17
За швидку доставку 5!
18.08.18
Anastasiia Dudko
Луцк, Воли проспект, 17
Замовила в даному закладі Суші Філадельфія в Проміні на 4 поверсі. Після того через годину моє самопочуття значно погіршилось, я отруїлась. Тому взагалі не рекомендую замовляти суші в Суші Ямі!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти