Ваш городКривой Рог?
Изменить

Отзывы - Отель Kavalier Boutique Hotel (Львов)

1567 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

03.04.18
andrzejek2017, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: 눇OBIEKT BARDZO ŁADNY OBSŁUGA OK WIDOKI SPOKO

Не понравилось: 눉WIECZORAMI I W DESZCZOWE DNI STRASZNA NUDA BRAK JAKICHKOLWIEK ROZRYWEK TUPU BILARD COKOLWIEK SALA ZABAW DLA DZIECI STRASZNIE MALUTKA I SŁABO WYPOSAŻONA KELNERZY NIE BARDZO WIEDZĄ CO MAJĄ NA KUCHNI PRZYKŁADOWO KELNER POPROSZONY O KETCHUP STWIERDZIŁ ŻE NIEMA A PO CHWILI INNY STOJĄCY OBOK GO PRZYNIÓSŁ

03.04.18
Самбор, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: 눇Bardzo elegancki obiekt, z niezwykle miłym i pomocnym personelem (znajomość angielskiego na wysokim poziome dzięki czemu komunikacja przebiegała bardzo sprawnie). Pokoje przestronne, zadbane i dobrze wyposażone (duża łazienka oraz mega wygodne łóżka). Na pochwale zasługują również śniadania (bardzo sprawna, prawie nie zauważalna obsługa cały czas monitoruje stan poszczególnych elementów i natychmiast uzupełnia braki. Stosunek jakość cena idealny :D

Не понравилось: 눉Jedyny mankament to lokalizacja (jeżeli komuś zależy na szybkim transferze do centrum), obiekt położony na uboczy, z drugiej strony dla niektórych właśnie cicha i spokojna okolica będzie największym atutem. Biorąc pod uwagę ceny taksówek do centrum, ze względu na koszty jest to żadna przeszkoda (transfer taksówka trwa jednak kilkanaście minut do centrum). Mnie osobiście bolał brak sauny - która dla mnie jest niezbędna do życia :/

03.04.18
Olena, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
03.04.18
Jakub, Бельгия
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Excellent breakfast, gated parking, nice views over the city and clean room!!! The pool in the gardem must be great in the hot summer days ...

Не понравилось: Just one thing ... as we are used to walking, the location of hotel was not ideal for us. We tried twice to walk through bushes to the city center. It is well feasible during day but difficult after dawn (no public lights, no paved road). Better to use local microbus (no 25) that stops right in front of the hotel and takes you to the city in approx. 20-25 minutes. There are no schedules but it goes regularly, almost every 15 min until 10 p.m. For later, the best option is definitely a taxi.

02.04.18
Yurii, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
01.04.18
Валентина, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
01.04.18
Helena, Россия
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: В целом отель очень понравился, красивые и чистые номера, прекрасная территория , очень удобно, что есть стоянка для автомобилей.

Не понравилось: .изначально нам предложили немного не тот вариант размещения, который мы бронировали, но потом , все-таки показали нам номер, который нам очень понравился и полностью соответствовал нашим ожиданиям . Был момент незначительного непонимания при продлении брони на номер, но в результате все разрешилось хорошо. В целом отель очень понравился

01.04.18
Neil, Великобритания
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Restaurant food and nice staff, clean😁

Не понравилось: Ground floor, needed higher off ground for better view

31.03.18
Vitaly Borovyk
Львов, Старознесенская улица, 70
Amazing service, quality food, one of the best for meat in Lviv
28.03.18
Iryna, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Шикарний вид з вікна на нічний Львів! Дуже приємний та ввічливий персонал. Власна парковка на території.

Не понравилось: занадто м'який матрац на ліжку... шумоізоляція майже відсутня. Чому потрібно платити за нормальну каву???

26.03.18
Аноним, Австрия
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
26.03.18
Andriy, Великобритания
Львов, Старознесенская улица, 70
Превосходно
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти