Ваш городКривой Рог?
Изменить

Отзывы - Академия интернет-маркетинга WebPromoExperts

243 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.05.17
Яна Кленчищева
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Супер корисний ресурс! Завжди нове і цікаве. Дякуємо! (Оригінал) Супер полезный ресурс! Всегда новое и интересное. Спасибо!
25.05.17
Евгения Цибульняк
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) З Академією познайомилася 2 роки тому. Була без роботи - шукала курси, щоб вигідніше себе "продати". Потрапила на безкоштовний семінар. Хлопці вразили мене рівнем організації заходу та обсягом БЕЗКОШТОВНО виданої інформації. Потім я підписалася на їх канал і зрозуміла, що сама не розберуся. Влітку 2015 я закінчила "Інтернет-маркетинг СТАРТ". Криза, Безробіття, Зарплати впали - говорили мені всі знайомі. АЛЕ після курсу я стала приходити до роботодавців з аналізом сайту і вже не мене обирали, а я вирішувала у кого я буду працювати. Я отримала хорошу роботу і хорошу зарплату. Через півроку постійної роботи і навчання на Ютюб-каналі Академії я зрозуміла, що є сегмент знань, з якими я сама не справляюся. І я пройшла курс по SEO-оптимізації. З цього моменту мене стали рвати на частини друзі і знайомі, що вилилося в зміну роботи, підвищення ЗП в півтора рази і підвищення посади до рівня зам.директора. Жоден з пройдених курсів не розчарував мене. Я часто кажу друзям: "В Академії дають повний набір інструментів і показують як ним користуватися. А вже для чого ви його застосуєте - це залежить від вашого характеру. Можна покласти на полицю, а можна прокласти дорогу в життя." (Оригінал) С Академией познакомилась 2 года назад. Была без работы - искала курсы, чтобы выгоднее себя "продать". Попала на бесплатный семинар. Ребята поразили меня уровнем организации мероприятия и объемом БЕСПЛАТНО выданной информации. Потом я подписалась на их канал и поняла, что сама не разберусь. Летом 2015 я закончила "Интернет-маркетинг СТАРТ". Кризис, Безработица, Зарплаты упали - говорили мне все знакомые. НО после курса я стала приходить к работодателям с анализом сайта и уже не меня выбирали, а я решала у кого я буду работать. Я получила хорошую работу и хорошую зарплату. Через полгода постоянной работы и обучения на Ютюб-канале Академии я поняла, что есть сегмент знаний, с которыми я сама не справляюсь. И я прошла курс по SEO-оптимизации. С этого момента меня стали рвать на части друзья и знакомые, что вылилось в смену работы, повышение ЗП в полтора раза и повышение должности до уровня зам.директора. Ни один из пройденных курсов не разочаровал меня. Я часто говорю друзьям: "В Академии дают полный набор инструментов и показывают как им пользоваться. А уж для чего вы его примените - это зависит от вашего характера. Можно положить на полку, а можно проложить дорогу в жизни."
25.05.17
Ol'ga Savchenko
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Завжди якісні та корисні навчальні матеріали. Спасибі за те, що діліться знаннями і досвідом! (Оригінал) Всегда качественные и полезные обучающие материалы. Спасибо за то, что делитесь знаниями и опытом!
25.05.17
Yuriy Boiko
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Відвідав безкоштовний семінар Академії в Києві 23го травня-дуже сподобалося!) Чудові спікери, все по справі, конкретно, без води)) Дякую! Рекомендую !! (Оригінал) Посетил бесплатный семинар Академии в Киеве 23го мая-очень понравилось!) Замечательные спикеры,все по делу,конкретно,без воды)) Спасибо! Рекомендую!!
25.05.17
VideoGo
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Дякую команду Webpromoexpert! Корисно і цікаво. Енергійно і доброзичливо! (Оригінал) Благодарю команду Webpromoexpert! Полезно и интересно. Энергично и доброжелательно!
25.05.17
Валерий Ладвищенко
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Із задоволенням і користю для справи стежу за публікаціями і вебінар WebPromoExperts: професіоналізм, організованість і чіткість в подачі цінної інформації завжди рідкість, тим більше в наші дні, коли псевдогуру на кожному кроці) (Оригінал) С удовольствием и пользой для дела слежу за публикациями и вебинарами WebPromoExperts: профессионализм, организованность и четкость в подаче ценной информации всегда редкость, тем более в наши дни, когда псевдогуру на каждом шагу)
25.05.17
Даниил Орлов
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Кращі в своєму сегменті, як не крути. рекомендую (Оригінал) Лучшие в своем сегменте , как ни крути. Рекомендую
25.05.17
Татьяна Кривоконь
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Відмінні курси і лектори. Рекомендую! (Оригінал) Отличные курсы и лекторы. Рекомендую!
25.05.17
Алена Попова
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Відмінне, якісне навчання. Чуйні до клієнтів, кожен викладач як може допомагає студенту, розглядаючи кожен окремий випадок. Дякую вам хлопці за вашу працю! (Оригінал) Отличное, качественное обучение. Чуткие к клиентам, каждый преподаватель как может помогает студенту, рассматривая каждый отдельный случай. Спасибо вам ребята за ваш труд!
25.05.17
Александр Смажук
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Давненько стежу за активностями Академії і вважаю їх одними з кращих в Україні. Сильна команда, велика кількість якісних платних курсів і море безкоштовних матеріалів. Рабята, удачі вам, натхнення і успіхів! (Оригінал) Давненько слежу за активностями Академии и считаю их одними из лучших в Украине. Сильная команда, большое количество качественных платных курсов и море бесплатных материалов. Рабята, удачи вам, вдохновения и успехов!
25.05.17
Kate Tymofeienko
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Проходила навчання в 2013 році, з тих пір завжди рекомендую академію ВебПромоЕкспертс всім знайомим. Курси структуровані, подача матеріалу логічна, багато практики та рекомендації до тих частини. Всім, хто починає в цій сфері і шукає тлумачні курси по інтернет-маркетингових дисциплін, раджу - жодні курси не зроблять вас відразу професіоналом, але після цих ви будете знати основи і розуміти, куди копати. Якщо сумніваєтеся або не знаєте, який курс вибрати, почніть з відвідування безкоштовних семінарів, конференцій та вебінарів - тут завжди є, що подивитися і послухати і не тільки новачкові. (Оригінал) Проходила обучение в 2013 году, с тех пор всегда рекомендую академию ВебПромоЭкспертс всем знакомым. Курсы структурированы, подача материала логична, много практики и советов по тех части. Всем, кто начинает в этой сфере и ищет толковые курсы по интернет-маркетинговым дисциплинам, советую - ни одни курсы не сделают вас сразу профессионалом, но после этих вы будете знать основы и понимать, куда копать. Если сомневаетесь или не знаете, какой курс выбрать, начните с посещения бесплатных семинаров, конференций и вебинаров - здесь всегда есть, что посмотреть и послушать и не только новичку.
25.05.17
Валера Слобоженюк
Киев, Машиностроительная улица, 44Берестейская
(Перекладено Google) Круті івенти, кращі спікери, актуальні знання! (Оригінал) Крутые ивенты, лучшие спикеры, актуальные знания!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти