Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

04.01.19
Анна
Отличная клиника, впервые пришли на консультацию, теперь будем постоянными клиентамий❤️
28.12.18
Маша
Оставляли в отеле на две недели Рикса (бульдог 3 года). Забрали довольного, красивого и ухоженного. Спасибо огромное квалифицированному персоналу.
28.12.18
Арсеній
Врятували життя моїй киці ( переїхав велосипед). Лікарі боролися до останнього. Було помітно, що ми для них дійсно важливі, а не просто рядовий випадок. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
26.12.18
Юля
Вечером нашла свою Лори ( морская свинка) без сознания в коробке из под обуви. В 21:00 привезли в клинику ( ул. Героев Днепра 18), через 10 минут был правильный диагноз (инфаркт) и уже оказывалось лечение. Два дня спустя забрала здоровую и любимую Лори домой.
02.08.18
Alevtina Borisova
Киев, Маршала Малиновского, 34Оболонь
Записалась за две недели к онкологу, приехала с другой части города, чтобы мне сказали, что онколог Надежда Юрьевна в отпуске. УЖАС!
30.05.18
Гость
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!! Якщо Ви любите своїх домашніх тварин, і бажаєте їм лише найкращого, ніколи не залишайте на догляд АЛДЕН ВЕТу, ніколи, навіть якщо у вас рейс через годину.........не залишайте!!! Я зробила таку помилку( рейс був через 40хв) мені нікуди було дітися. Я знайшла це місце в неті звісно, але до кінця не вивчила.....Це ДУЖЕ брудне місце, кімната де знаходяться клітки закрите, без вікон, сморід стоїть на все приміщення клініки, і цим мають дихати тваринки днями і ночами, мені відповіли що купати це не входить в прайс догляду......не купати потрібно, А тримати приміщення в чистоті і провітрювати постійно, якщо Ви винаймаєте оренду в підвалі, це Ваші проблеми, собаки мають бути в комфорті!!! Можливо там і гарні люди працюють, привітні і все таке, хоча я спілкувалася лише в тел. реж.(роумінг), АЛЕ прошу ГОСПОДАР цього місця та ПРАЦІВНИКИ, якщо Ви справці будуєте цей бізнес, робіть це правильно з головою та серцем, тварини, це живі істоти, які потребують нашого піклування та любові. Робіть те що Ви робите в 100 разів краще, або не займайтеся цим взагалі! НЕ РЕКОМЕНДУЮ НЕ РЕКОМЕНДУЮ НЕ РЕКОМЕНДУЮ.........
31.03.18
Alevtina Borisova
Киев, Саксаганского, 76Университет
Did a great job extracting my dog’s awful teeth. All the doctors were attentive, explained everything well and answered all the questions I had.
31.03.18
Alevtina Borisova
Киев, Саксаганского, 76Университет
Helped my lovely dog quite a lot. Extracted a lot of teeth. My doggie 🐶 is happy and healthy now!
31.03.18
Alevtina Borisova
Киев, Саксаганского, 76Университет
Helped my lovely dog quite a lot. Extracted a lot of teeth. My doggie 🐶 is happy and healthy now!
04.03.18
Nikolai Derachits
Киев, Саксаганского, 76Университет
Анализы коту не отдают две недели, при норме до недели. На второе напоминание ответили также как и на первое, обещанием перезвонить:) а еще типичная отмазка я работаю тут с понедельника
07.06.17
Anusjka Veselka
Киев, Ивана Миколайчука, 15аЛевобережная
Внимательные и заботливые врачи, любимца только сюда
09.04.17
Мария
более 100 отзывов
1
От нас огромное Спасибо! Хорошие, отзывчивые врачи.
10:48 09 апр.
Здравствуйте, Мария Благодарим за Ваш отзыв. Спасибо, что используете скидки Покупон. С уважением, Команда ПОКУПОН
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти