Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Сеть академий Межрегиональная академия управления персоналом (МАУП)

667 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

10.04.19
Valeria Black
Киев, Фрометовская улица, 2
Якби у мене був шанс повернутись в минуле і щось змінити щодо обраного вузу та професії… я б нічого не стала міняти! :))) Дякую за знання! За чудове студентське життя! Низький уклін викладачам МАУПу!
08.04.19
Наталка
Дуже рада, що колись вибрала саме цей учбовий заклад. Ще до вступу чула хороші відгуки про сильний викладацький склад і не розчарувалася! Дуже задоволена і якістю навчання, і викладачами, і рівнем доведення інформації до студентів!
08.04.19
Випускниця 2019
8 отзывов
Киев, Фрометовская улица, 2
Провчившись в даному вузі 5 років, у мене залишилося безліч позитивних вражень та емоцій! Серед плюсів - цікаві предмети, цікаві заняття. Цей вуз реально багато чому вчить, і здебільшого корисному)
05.04.19
Людмила
4 отзыва
Дуже подобається викладацький склад (висококваліфіковані фахівці, заняття проводять цікаво), віддають всі знання до останнього, з упором на практику. У поєднанні з самоосвітою дає максимальний ефект. Загалом, я всім задоволена!)))
04.04.19
Оля
Для мене МАУП став другою сім'єю. Я в ньому частіше буваю ніж удома))) для мене тут всі рідні, тому що ми всі тут одна велика сім'я!
03.04.19
Елена Бондарчук
Киев, Фрометовская улица, 2
(Translated by Google) Cool is not a big territory Pure but many inadequate drove who fly through the streets. Many students are not of our nationality, but this is a university and this is the norm. There is a place with a great view. I did not like the fact that the territory is somehow hookah (Original) Прикольная не большая территория Чисто но много неадекватных водил которые летают по улочкам . Много студентов не нашей национальности но ведь это универ и это норма. Есть место с которого открывается отличный вид . Не понравилось то что на територия какая то кальянная
03.04.19
Vyacheslav Oleksandrovich
Хмельницкий, Мира проспект, 101/2
(Translated by Google) An educational institution that has done well for me. There is a chapel in this area where you can go to the service of God (Original) Навчальний заклад який для мене зробив добре. На цій території є капличка де можна піти на службу Божу
03.04.19
Vadim Gapchenko
Киев, Фрометовская улица, 2
Для мене МАУП став другою сім'єю. Я в ньому частіше буваю ніж удома))) для мене тут всі рідні, тому що ми всі тут одна велика сім'я!
02.04.19
Александр Белогуров
6 отзывов
Киев, Фрометовская улица, 2
Сейчас в МАУПе получаю второе образование - психолога. Нравится, что к заочникам относятся серьезно, и не только помогают получить диплом, но и качественные знания!
31.03.19
Илона Нестерова
Самая лучшая Академия!!! Выпуск магистров права 2004
27.03.19
Олена
Ні за "н", ні за сесії, ні за що не платила! Я дуже люблю свою академію, взагалі жодного разу не шкодую про те, що поступила сюди! Планую тут же вчитися на магістратурі!
25.03.19
Валя
Киев, Фрометовская улица, 2
Це один з найсильніших вишів нашого міста. Своєю освітою залишилася задоволена!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти