Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Центр по трудоустройству за границей Free Wings

30 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.06.19
Вика
Честно говоря, зашла почитать отзывы тут на сайте и такое ощущение, что ездила через другую компанию. Мы уехали с подругой в сентябре прошлого года на работу в Литву. Развода никакого не было. Трудоустройство и виза на год нам обошлись в 300 евро. Половину платили в Украине, половину - с первой зарплаты уже с Литвы отправляли. По условиям все +- ок, не могу сказать, что живем в отеле 5 звезд, но и все довольно сносно: в комнате я, подруга и девушка с Харькова. Есть душ, туалет, кухня. На еду уходит 70-100 евро в месяц. В общем все ок. Документы оформляли через Биржу труда, ждали разрешение около 3-х недель, а потом приезжали на подачу документов в Консульство в Киеве. В общем, Литва нам не так чтоб сильно нравится, дальше хотим что-то новое попробовать, но будем тоже через Фри вингс оформляться, потому что здесь наслушались кучу историй, как люди и по 600-700 евро платили за вакансии, а фирмы, которым платили, просто исчезали. в общем, мы рекомендуем :)
22.05.19
Андрій
Нікому не раджу їхати на заробітки через агенцію "Free Wings" офіс в м. Київ вул. Тургенева, 49 та в м. Житомир вул. Київська, 77 оф. 64 бізнес центр "Глобал". За вакансію, робота в Литві, в дорожній службі, взяли 250 євро. Обіцяють одне, а по приїзду на роботу обіцяної зарплати нема взагалі. Повна брехня. Агенція коштів не повертає. До керівництва дозвонитись неможливо.
16.05.19
Андрій
Нікому не раджу їхати на заробітки через дану агенцію. За вакансію, робота в Литві, в дорожній службі взяли 250 євро. Обіцяють одне, а по приїзду на роботу обіцяної зарплати нема взагалі. Повна брехня. Агенція коштів не повертає. До керівництва дозвонитись неможливо.
09.03.19
hripunova19730913@gmail.com
кидалово
24.02.19
Гость
Тут и добавить нечего.
05.09.18
Володимир
Нормальная контора мона працювати. Роботав бетонщиком в Латвіі, Рига. Зарплату харошу платили, все вчасно. Скоро відкриють мені внж. Спасибі.
05.09.18
Марія
Доброго дня, шукала роботу за кордон різноробочою, мені запропонували прибиральницею. Мені така робота підходить, тому я погодилась. Дівчата допомогли зібрати всі потрібні документи для того шоб прискорити відїзд, навіть забронювали мені квиток на автобус. Дякую за допомогу!
13.02.18
Светлана Анатольевна
Работала с Фри Вингс. Устроили работать в Вильнюс на вакансию швея. Жилье предоставили бесплатно. Работа была сложная. Но график работы с 7-16. Платят 700-800 евро. Нормальное руководство. Страна очень нравиться, хочу жить здесь. Скоро получу вид на жительство[:good:]
14.11.17
Гость
Решив написать отзив про цю компанию. Я звернувся до них тому шо в нашій країні зараз дуже тяжко з роботою. Дівчінка гарно все розповіла мені і все зрозуміло. Зараз я вже у Германіі. Я переживав шо не знаю зовсім мови, але взяв із собою розмовник. Мовного барьеру немає! Живимо ми у гуртожитку, хороші умови проживання. Нас проживає 3 людини у кімнаті, є душ, кухня, пральні машини. Я працюю електриком. Мій керівник говорить російською мовою. На работу возять нас. Взагалі все влаштовує мене, заробітню плату першу отримав все як і обіцяли! Дякую велике!
08.11.17
Гость
На сьогоднішній день дуже тяжко знайти відповідальні компанії, які займаються працевлаштуванням за кордоном. Я довгий час шукав, хто мені зможе допомогти, оскільки зараз багато «кидал», шахраїв, які беруть за послуги кошти, а потім приїжджаєш по направленню , а місце роботи інше, або кошти забирають і ні слуху ні духу про компанію. Але якось натрапив по рекомендації друзів в компанію «Free Wings». Чесно кажучи, коли прийшов до них в офіс, мене проконсультували щодо Германії, Латвії, Литви. Зараз працюю по рекомендації майстром шиномонтажа в Литві, робота класна, для мене особливої тяжкості нема, оскільки раніше мав з цим справу і для мене дана робота приносить задоволення, ще й гроші хороші платять, надане житло з інтернетом (взагалі кайф). Постійно дзвонять та запитують як справи. Тому, усім раджу. Чесні, а головне Спеціалісти в своїй справі.
27.10.17
Гость
Працював у Чехії на ескаваторі, жінка довольна бо за півроку назбирали дітям на навчання. Плануємо їхати вже вдвох. Дай Бог Вам здоров’я
18.10.17
Гость
Всім Привітик) я також хочу залишити відгук про Free wings. Зараз від них працюю в Німеччині в готелі. Робота не складна , хоча працювати потрібно як належить…ох ці німці )), але зарплату платять вчасно і як обіцяли на картку з авансами(!) , а живу я в цьому ж готелі + ще маю 2 рази на день харчування ))))) , ось так . Я дуже , дуже задоволена і навіть порадила компанію друзям.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти