Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

22.08.20
Евгения Попова
Побачила сукню на сайті і відразу захотіла😊 Так же швидко вдалося оформити замовлення і протягом півгодини воно було відправлено👌👍 Річ наче на мене шита - задоволена і якістю тканини і пошивом💃🥰 Дякую за хороший сервіс і ще більше Вам творчих ідей🤗
08.06.20
Tanya Kuzmenko
Чому одяг Nadi Renardi? - Бо це зручно, стильно, якісно. Якісні тканини, дуже акуратний пошив, комфортно до тіла. І, що найбільше сподобалося, що одну річ можна комбінувати в різних стилях - спорт, класика.
17.05.20
Sveta Prokopiy
Щиро дякую за ваш бренд!! дуже стильно, красиво та комфортно. Ваш костюм - один із найулюбленіших в гардеробі! Всім рекомендую,а вас бажаю творчих успіхів ,процвітання та задоволених клієнтів ♥️
10.05.20
Maria Hospodarska
дуже дякую за комбінезон.дівчата зі швидкістю пошили мій розмір(4дні,вже був в мене)!!!Тканина Супер!!! Якість прекрасна!!! фасон ліг так ,ніби мірки знімали в ательє.дякую!!!не втрачайте марку!!!
14.04.20
Nola Summers
Купила у Вас сукню і дуже задоволена, вона на мене «саме така як треба», наче я її по своїм розмірам в ательє відшивала)) хочу відмітити дуже уважних менеджерів, що відповіли на всі мої численні питання, і швидке виконання замовлення. Бажаю Вам багато вдячних клієнтів і процвітання! А я прийду до Вас ще.
06.04.20
Nataly Bondaruk
Я познакомилась с сайтом по совету знакомой, которая рекомендовала Nadi) Классные коллекции весна-лето, привлекательные модели и приятные скидки сделали свое дело :).. и я заказала 2 платья и комбинезон! Единственный минус - это как любая покупка через интернет, нет возможности примерять и определить точный размер. Но размерная сетка на сайте достаточно точная, помогает в выборе. Будем дружить дальше))
29.03.20
Оксана Ефремова
🦊🦊🦊 заказала впервые на сайте, первый в жизни комбинезон, сел идеально , хотя боялась не попасть в размер, ткань приятнейшая, просто супер и большое спасибо! ❤❤❤ удачи, и хороших вам продаж!
23.01.20
Юлія Гресс
В мене не одна сукня Nadi Renadi! Щаслива, що можу приміряти в Києві і обрати те, що найкраще сидить та пасує. Але найголовніше для мене - це відношення до мене, як клієнта! Компанія дуже клієнтоорієнтована. Вони мене врятували одного разу, організувавши доставку зі швидкістю світу! Завжди привітні у спілкуванні. =) Дякую вам за ваші вироби та за любов до клієнта! Успіхів вам та натхнення!
07.11.19
Ярослава Антонюк
👍🏼Шикарні комбензони. 👍🏼Гарні плаття. Щоправда через Інет важко щось підібрати. По тому що я собі підбирала у вас, розмір розміру не рівні тому трохи складно. Наразі я задоволена. Шкода що закрились у Львові.
27.09.19
Лариса Пелих
Качественный пошив платья бренда https://www.facebook.com/nadirenardi/?ref=br_rs. Один раз я уже купила по скидке платье с вытянутым подолом и швами, разошедшимися по спине. Извинились, компенсировали ущерб. Я подумала, что вот оно - идём в Европу. Да, пришли. На вопрос- Вы бы себе или близким хотели на подарок такой мусор? - вялое- отсылайте назад.#nadirenard #‎nadiatepliakova
23.09.19
pelikh.l
1 отзыв
10
Киев, Петра Сагайдачного улица, 12Почтовая площадь
Качественный пошив платья бренда https://www.facebook.com/nadirenardi/?ref=br_rs. Один раз я уже купила по скидке платье с вытянутым подолом и швами, разошедшимися по спине. Извинились, компенсировали ущерб. Я подумала, что вот оно - идём в Европу. Да, пришли. На вопрос- Вы бы себе или близким хотели на подарок такой мусор? - вялое- отсылайте назад.#nadirenardi
03.09.19
Олеся Гаврилюк
Хочется сказать огромное спасибо за все: за очень приятное общение с менеджером по телефону, за быструю доставку, качество тканей и пошиву изделий и, особенно, за оперативное реагирование на просьбы об обмене товара, который оказался мал. Все это очень-очень приятно! Процветания Вашему бренду и хороших клиентов!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти