Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Интернет-магазин Bigmag

160 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

01.08.20
Александра Курченко
Киев, Крещатик улица, 13/2
Воры и обманщики!
Продали б/у айфон дороже, чем написано на сайте, из-за того, что он якобы в "идеальном состоянии", на деле в телефоне не работал PayPass, обратилась в сервис за гарантийным ремонтом, где у меня еще и украли дорогой чехол, взамен предложив самый дешевый силиконовый!
Коробка от айфона китайская с напечатанным IMEI (еще и ошибка в одной цифре).
Не говоря уже об ужасной коммуникации, чтобы узнать любую информацию приходилось звонить в техподдержку, где каждый раз срабатывала переадресация на нового менеджера, которому приходилось объяснять суть вопроса с самого начала, менеджеры обещают узнать и перезвонить, в итоге не перезванивают. Даже чтобы узнать отремонтировали ли телефон и как скоро мне его доставят пришлось звонить порядка 5 раз, диктовать адрес 3м разным менеджерам. В итоге, четырежды пришлось ездить в магазин на такси из-за некомпетентности колл-центра, потратить кучу денег и остаться без чехла.
30.07.20
Julia Slepchenkova
Киев, Крещатик улица, 13/2
Мошенничество. Заманивают в свой магазин под предлогом покупателя с олх. Пытались заблокировать телефон своими паролями.
28.05.20
Andrew N
1 отзыв
Купил у них iPhone, через месяц, ровно по окончанию гарантии сломался! Сервис предлагали по баснословной цене! Потом начал гуглить искать другие сервисы, как оказалось эта модель iPhone БРАКОВАНАЯ и сама компания Apple их изымает! Вот только эта программа в Украине не работает. В магазине который специализируется на продаже Apple техники об этом должны были знать! Не рекомендую тут покупать вообще ничего в принципе - нету никакой гарантии что техника НЕ бракованная и НЕ украденная!
28.05.20
Андрей Ничик
Киев, Крещатик улица, 13/2
Купил у них iPhone, через месяц, ровно по окончанию гарантии сломался! Сервис предлагали по баснословной цене! Потом начал гуглить искать другие сервисы, как оказалось эта модель iPhone БРАКОВАНАЯ и сама компания Apple их изымает! Вот только эта программа в Украине не работает. В магазине который специализируется на продаже Apple техники об этом должны были знать! Не рекомендую тут покупать вообще ничего в принципе - нету никакой гарантии что техника НЕ бракованная и НЕ украденная!
11.04.20
Sindy
Сделала сегодня заказ на сумму 1200 грн через сайт. Позвонил менеджер и сказал, что отправляют только после минимальной предоплаты в 200 грн и "Ожидайте СМСку с номером карты". Я...
13.02.20
Егор Лесничий
Киев, Крещатик улица, 13/2
Обман и развод. Продажа б/у и серой техники как новой. Сервиса нет.
18:47 16 февр.BigMag
Добрый вечер 🌇 скажите пожалуйста , в чем вас обманули ?
05.02.20
Николай
Ужасный магазин. Никто ничего не знает. Пытаются развести клиента.Позвонили попросили приехать хотели купить у меня Ноут бук. За Ноут бук Macbook air 13 2017 года. (170 цыклов заряда) Продавцы предложили 8000грн. На OLX он продается за 14900грн. Их необразованный продавец начал рассказывать что есть царапина на ЭКРАНЕ. И они будут менять стекло!!! Он даже не знает что там нет стекла. Матрица идет в сборе и стекло там не отделяется!!!Просто зря потратил 2 часа времени.
27.01.20
Тоха
Мав справу з цим магазином,це просто жах. Отже історія така,знайшов в них на сайті iphone 7 за низькою ціною 5900грн як зазначалось на сайті,поїхав я за ним спочатку на басейну 17. Прийшов туди менеджер мені сказав що на 128 gb в них немає,но є в магазині на хрещатику мені його зарезервували і ще сказали що ціна 5900 це на модель в поганому стані 5/3 , так ціна на них 6500 в хорошому стані,ну думаю ок 6500 якщо в хор стані то нехай. Отже вирушив я на Хрещатик за телефоном,прийшов ши туди,там біля рецепції були люди,тому я вирішив роздивитись магазин і телеіони,і тут я побачив iphone 7 білий який походу я зарезервував,але ціна на ньому була 7900 а не 5900 чи 6500,мене це насторожило,і я відправився до рецепції. Дівчині назавав номер замовлення і вона принесли хвилин 10 роздивлявся,нічого не знайшов він був ідеальним,і я вирішив його купляти.Я запитав чи можна в розтрочку у мене запитали чи знаю я умови,я сказав ні не знаю,і тут підходять дві дівчини,менеджер переводить увагу на них,вони йому розказують що їм треба зняти скло з еплвотча,він починаю недолугими рухами ковиряти його,відламує шматок,і каже -: А тут ульирафілетом клеїли я так зняти не можу,треба чекати 30 хв. Нп мене ніхто не звертає уваги,і він починає займатись годинником,потім згадує шо я стою чекаю, І каже -: Він виходить якщо брати в розстрочку 7150грн . Питаю -: Як це? Менеджер-: Ой,ну 7000 Кажу -: Так мені ж сказали у вашому іншому магазині що він коштує 6500. Він почухав репу,порахував щось на калькуляторі і видає мені -: Ну даже єслі телеіон буде 6500 то плюс нада обізательно страховку від магазіна це 1000 грн і плюс 5 проц банка,У вас єво всеравно не вийдет купить потомушто он виходіт 7890 а у вас на монобанке оплата частями только 7000. Я просто ох..їв від сказаного розвернувся і пішов. Отже висновок кантора серйозна рзчитана на лоха,ціну міняють на місці,придуиують обовязкові страховки за яку я щей повинен заплатити гроші,за мість того щоб магазин мені дав її бескоштовно бо я внього беру б.в телефон. Рекомендую тут нікому, нічого брати б.у .
18.12.19
Вікторія
1 отзыв
7
Доставка по Украине
3 грудня ввечері зробила замовлення на скла та чохли до мого телефону та телефону чоловіка. Зробила саме на цьому сайті, бо все було у наявності в одному місці. Наступного ранку мені перетелефонували і сказали, що все є в наявності і якщо протягом 10 хв. скину аванс 200 грн, то замовлення поїде ще в той день. Я оплатила, наступного дня побачила, що сума наложеного платежу на нп менша, ніж та, що мала бути. Відразу зателефонувала і запитала, в чому справа. Менеджер обіцяв з"ясувати і віддзвонити. Пізніше відписав, що не виявилось одного чохла. Я намагалась вияснити, чому мене не попередили. Ми домовились, що він мені скине фото того, що є і відправлять за їхній рахунок чохол. Фоток я не дочекалася до сьогодні, чохла теж. Далі при розпакуванні виявилось, що той чохол, який прийшов, чи то бракований, чи не новий. Я написала цьому ж менеджеру, він сказав, що надішле реквізити для повернення. Не дочекавшись, оформила повернення через сайт. Далі ніяких реквізитів, ніяких дзвінків. 13.12 відправила чохол туди, звідки він мені прийшов. 16.12 його отримали. Менеджеру я надіслала номер картки для повернення грошей теж ще 13.12. На даний момент ні грошей, ні відповіді, нічого! Крім того замовляла скло 3D, а приїхала коробка від нього, а всередині 5D, яке мені не подобається, бо воно швидко б"ється. Тому не раджу цей магазин нікому! Менеджери не компетентні, не знають, що в них є, чого нема, ситуацій ніяких не вирішують, товар присилають бракований!
18.12.19
Вікторія
3 грудня ввечері зробила замовлення на скла та чохли до мого телефону та телефону чоловіка. Зробила саме на цьому сайті, бо все було у наявності в одному місці. Наступного ранку мені перетелефонували і сказали, що все є в наявності і якщо протягом 10 хв. скину аванс 200 грн, то замовлення поїде ще в той день. Я оплатила, наступного дня побачила, що сума наложеного платежу на нп менша, ніж та, що мала бути. Відразу зателефонувала і запитала, в чому справа. Менеджер обіцяв з"ясувати і віддзвонити. Пізніше відписав, що не виявилось одного чохла. Я намагалась вияснити, чому мене не попередили. Ми домовились, що він мені скине фото того, що є і відправлять за їхній рахунок чохол. Фоток я не дочекалася до сьогодні, чохла теж. Далі при розпакуванні виявилось, що той чохол, який прийшов, чи то бракований, чи не новий. Я написала цьому ж менеджеру, він сказав, що надішле реквізити для повернення. Не дочекавшись, оформила повернення через сайт. Далі ніяких реквізитів, ніяких дзвінків. 13.12 відправила чохол туди, звідки він мені прийшов. 16.12 його отримали. Менеджеру я надіслала номер картки для повернення грошей теж ще 13.12. На даний момент ні грошей, ні відповіді, нічого! Крім того замовляла скло 3D, а приїхала коробка від нього, а всередині 5D, яке мені не подобається, бо воно швидко б"ється. Тому не раджу цей магазин нікому! Менеджери не компетентні, не знають, що в них є, чого нема, ситуацій ніяких не вирішують, товар присилають бракований!
31.10.19
Yulia Blyzniuk
Киев, Крещатик улица, 13/2
Замовила usb-дріт і вже через 2 години заряджала ним телефон. Дякую за таку швидку доставку, дуже виручили! :)
21:32 31 окт.BigMag
Класс 🙌 обращайтесь , будем ради помочь )
31.10.19
Роман
Сделал быстрый заказ через сайт, перезвонили, уточнили, все как заказал, все есть в наличии и сказали в какой магазин лучше подъехать. Состояние телефона должно быть 5\5 (как написано было на сайте) поскольку есть телефоны с состоянием 3\5 и 4\5. По приезду предоставили телефон на проверку, телефон был не 5\5, а 4\5 и затертый до метала корпус возле разъема зарядки. Так же было много царапин на задней крышке. На вопрос почему состояние телефона 4\5, а не 5\5 (как договаривались), внятного ответа не получил, ответ был "Не я принимала заказ, принимал кто-то другой и почему приняли и сказали что есть телефон в состоянии 5\5 я не знаю и узнать не могу". Предложить другие варианты в золотом или розовом цвете с объемом памяти в 32 Гб они не смогли, ничего не было. Банально никто с сотрудников даже не извинился, всем совершенно наплевать на клиента и на репутацию магазина. НЕ ТРАТЬТЕ СВОЕ ВРЕМЯ И НЕРВЫ, НЕ СОВЕТУЮ ПОКУПАТЬ НИЧЕГО В ЭТОМ "МАГАЗИНЕ".
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти