Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Центр хобі та рукоділля АҐРАФКА

58 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

27.03.20
Elena Byshok
Отличный магазин и качественный товар! Быстрая доставка. Отличное обслуживание. Товар соответствует заявленному. Посылки отправляются без задержек, упакованы с душой, качественно и аккуратно. Рекомендую и благодарю персонал магазина!!!
20:50 27 мартаАґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Олено, щиро дякуємо за Вашу рекомендацію!! <3 Бажаємо чудових нових процесів!!
18.02.20
Sichkarinna Sichkarinna
Робила замовлення вдруге і залишилась у захваті. Дуже чудове ставлення. Окрема подяка за презентик. Обов'язково рекомендую цю чудову крамничку.
04.02.20
Лида Макаренко
Заказувала спиці для вязання. Чудове обслуговування! Класні спиці Чіагу! І дякую за маленький подаруночок, приємно! Рекомендую!
11:24 05 февр.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Лідо, дякуємо за теплий відгук, нам дуже приємно! ☺️ Бажаємо насолоди від в'язання і чудових процесів! 💖
15.07.19
Наталия Бушмакина
Отличный магазин, я уже не раз здесь покупаю. Обслуживание на высшем уровне - быстро связываются, отправляют сразу после оплаты. Очень качественный товар. Рекомендую!
22.03.19
Света Полоз
получила посылку все вовремя в а посылочку были маленькие подарочки очень приятно огромное спасибо агафке буду заказывать еще
12:34 22 мартаАґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Світлано, дякуємо Вам за теплий відгук <3 Приємного в'язання! :)
06.02.19
Елеонора Семерак
Дякую Аграфкам! Замовляю вже не один раз, починаючи з інструментів до маленьких дрібничок. Завжди вчасно і з творчою ноткою, це дуже приємно.Дякую за натхнення.
20:49 06 февр.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Елеоноро, щиро дякуємо! Ми щасливі, що вдається дарувати позитивні емоції :) Бажаємо чудових творчих проектів! <3
02.02.19
Тетяна Булат
Получила посылочку со спицами. Как же это было приятно распаковывать, к тому же внутри меня ждали маленькие приятные сюрпризы. Спасибо большое за оперативность и настроение! А благодаря качественному товару отличное настроение обеспечено не на одну неделю)))
13:27 02 февр.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Тетяно, щиро дякуємо за цей теплий відгук! <3 Ми щасливі дарувати рукодільницям позитивні емоції :) Бажаємо чудових процесів і задоволення від улюбленого хобі!! <3
17.01.19
Ирина Бегу Сырбу
Супер магазин Отзывчивые сотрудники, отдельное спасибо Ульяне Я в восторге и всем РЕКОМЕНДУЮ!!!
24.12.18
Alexander Hanna Briantsev
Купуємо ножі, папки і чорнила. Дівчата чарівні - напрочуд толератні і привітні, А про оперативність виконання замовлення годі і казати - вона з майбутнього) просто космічна швидкість - щойно зробили замовлення на сайті, як телефонний дзвіночок - дівчатка уточнюють технічні деталі доставки) І за короткий час замовлення у нас на руках. Начебто дрібничка, але додає гарного настрою - це пакування замовлення. Воно дуже охайне і миле) Більше того, дівчатка у магазині, коли, навіть, помиляються, роблять це щасливо. Колись сталася така приключка, що переплуталися папки усередині нашого замовлення - замовлення робили напередодні свят) І що Ви думаєте? - Все вийшло на краще - ми з "помилковою" папкою опрацювали дуже цікавий дизайн святкової інсталяції. І наостанок хочеться відмітити винятково друню політику магазину щодо своїх покупців - вона тішить)
11:22 24 дек.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Олександре, Анно, щиро вам дякуємо за теплий відгук!! <3 Ми щасливі, що все вийшло на краще, якщо наступного разу щось треба буде поміняти - обов'язково звертайтесь! :) Ще раз дякуємо - такі відгуки дарують нам крила! 😇
14.12.17
Оксана Булавина
Дякую за гарно проведений час! Стільки нового і цікавого взнала! Дуже привітний персонал)
13:33 15 дек.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Щиро дякуємо, Оксано!!
16.11.17
Татьяна Юрчикова-Гев
В «Аграфці» працюють професіональні, чуйні люди. Замовила набір спиць, привезли за вказаною адресою. Дякую.
15:54 16 нояб.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Щиро дякуємо, Тетяно! <3
10.11.17
Kateryna Makrushyna
Ого, Аґрафочки, ви круті) від оформлення замовлення до відправки минуло хвилин 20 😃. Все без зайвих дзвінків і розмов. Такої оперативності я ще не бачила. За добу покупка в руках))) окремо відзначу і упаковку, дуууже подобається! Шкода відкривати. Знайшла обхід печатці 😊
00:36 11 нояб.Аґрафка - ексклюзивні товари для хобі та рукоділля
Дякуємо!! ❤️❤️❤️
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти