Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Боулінг-клуб Papashon Bowling

239 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

22.02.20
Ivan Misyats
Львов, Кульпарковская улица, 226А
нашу бронь по телефону вони просто проігнорували. і коли ми прийшли, нас сказали, що бронь вони видалили і більярдного стола немає.
11.09.19
Іра Чабан
Львов, Кульпарковская улица, 226А
Такий драйв,часу не відчуваєш зовсім,рекомендую!
11.09.19
Vlad Novikov
Львов, Кульпарковская улица, 226А
Шари давно тре оновити. Доріжки підглючують у нас була 6та. Дуууже довго несуть замовлення.
09.09.19
Руслана Ковач
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) Maintenance 👎🏻👎🏻👎🏻 (Original) Обслуговування 👎🏻👎🏻👎🏻
09.09.19
Володя Литвин
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) Great atmosphere! (Original) Відмінна атмостфера!
07.09.19
Yuriy Hlinkin
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) Super (Original) Супер
05.09.19
Oleksandr Bachkai
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) Atmospheric place, great music, go after eighth. (Original) Атмосферне місце, чудова музика, ходіть після восьмої.
05.09.19
Roman Zayats
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) You can relax with company. Loud music. (Original) Можна відпочити компанією. Гучна музика.
05.09.19
Михайло Задорожний
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) Lots of tracks, clean, delicious pizza, normal prices, nice staff. Overall I recommend. (Original) Багато доріжок, чисто, смачна піца, нормальні ціни, приємний персонал. Загалом рекомендую.
29.08.19
Віктор Баб'юк
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) I do not advise the kitchen. Ordered two pizzas (one as a bonus on the vip card). I have not yet seen pizza, where instead of chicken and cheese, they give an egg ... On the note about not clean paper (between pizza and tray), the waiter boldly and confidently stated that these substrates are MULTIPLE Update: Visiting time: 14 am to 4 pm on the day of this review. Track # 1. (Original) Не раджу кухню.замовили дві піцци (одна як бонус по картці vip). Ще не бачив піцци, де замість курки та сиру дають яйце ... На зауваження щодо не чистої паперової (між піццою та підносом) підкладки під піццу офіціант сміливо та впевнено заявив, що ці підкладки в них БАГАТОРАЗОВІ Update: Час відвідування : з 14 по 16 год. в день виставлення даного відгуку. Доріжка #1.
29.08.19
Юлія Сех
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) I like bowling and billiards, but the prices are a bit high. (Original) Мені подобається боулінг та більярд, правда ціни трохи зависокі.
29.08.19
Олег Жуківський
Львов, Кульпарковская улица, 226А
(Translated by Google) We liked the people very quietly at noon, the staff was friendly and we were curious with my wife and son (Original) Дуже сподобалось були в полудень людей мало спокійно, персонал доброзичливий цікаво було і нам з дружиною і сину
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти