Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

16.06.19
Nataliya Harenko
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Хороші перукарі, хороші майстри манікюру-всі інструменти обробляються при високих температурах, а це дуже важливо на сьогоднішній день (Оригінал) Хорошие парикмахеры, хорошие мастера маникюра-все инструменты обрабатываются при высоких температурах, а это очень важно на сегодняшний день
16.06.19
Yulia Masliak
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Дуже розчарована фарбуванням в даному салоні, а точніше навіть в шоці від того, як мені намагалися пофарбувати коріння, завдавши фарбу на всю довжину волосся. На моє запитання навіщо, адже волосся псуються при повторному нанесенні фарби на вже фарбоване волосся, а вони у мене не особливо міцні і так, я як можу їх бережу, майстер відповіла, "вони все одно псуються". Що вона мала на увазі залишається загадкою. Завдавши фарбу на все волосся, а не тільки на корені, майстер пішла пити каву в сусіднє кафе. Посидівши 15 хвилин, я все ж вирішила, що волосся мені дуже дорогі і мовчати не варто. Я попросила покликати перукаря і змити фарбу з волосся. Хочу додати, що спосіб як майстер в загальному обходилася з волоссям під час сушіння і т.д. так само далекий від толерантного. Дивно, що в такому салоні з далеко не низькими цінами працюють такі "фахівці". Масаж в салоні відмінний, ходжу до Наталі і всім рекомендую. А ось з перукарнями послугами щось пішло не так. Краще перестрахуйтеся і заздалегідь розпитайте, що і як Вам будуть робити, щоб потім не шкодувати про витрачений здоров'я волосся, часу і грошей. (Оригінал) Очень разочарована окрашиванием в данном салоне, а точнее даже в шоке от того, как мне пытались покрасить корни, нанеся краску на всю длину волос. На мой вопрос зачем, ведь волосы портятся при повторном нанесении краски на уже окрашенные волосы, а они у меня не особо крепкие и так, я как могу их берегу, мастер ответила, "они все равно портятся". Что она имела ввиду остается загадкой. Нанеся краску на все волосы, а не только на корни, мастер ушла пить кофе в соседнее кафе. Посидев 15 минут, я все же решила, что волосы мне слишком дороги и молчать не стоит. Я попросила позвать парикмахера и смыть краску с волос. Хочу добавить, что способ как мастер в общем обходилась с волосами во время сушки и т.д. также далек от толерантного. Странно, что в таком салоне с далеко не низкими ценами работают такие "специалисты". Массаж в салоне отличный, хожу к Наталье и всем рекомендую. А вот с парикмахерскими услугами что-то пошло не так. Лучше перестрахуйтесь и заранее расспросите, что и как Вам будут делать, чтобы потом не жалеть о потраченном здоровье волос, времени и деньгах.
16.04.19
Игорь Стеблюк
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Перукар Майя майстер від бога! Рік за роком тільки до неї! Салон завжди чистий, запропонують кави, обслуговування завжди на висоті! (Оригінал) Парикмахер Майя мастер от бога ! Год за годом только к ней ! Салон всегда чистый , предложат кофе , обслуживание всегда на высоте !
16.04.19
Андрей Никитюк
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) відмінно (Оригінал) Отлично
16.03.19
Юлия Дубенская
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
Два місяці назад була у перукаря Майї. Попросила зробити темне коріння та затонувати мій блонд який віддавав жовтизною в холодний світло- русявий. В підсумку Майя, яка казала, що має багаторічний досвід, повністю спалила все моє світле волосся, оскільки нанесла на нього тільки Бог знає що. Вона сказала, що необхідно зняти «брудний колір» блонду та натомість нанесла освітлювач з яким я сиділа 45 хв, потім ще фарба, щоб затонувати. Підчас сушки волосся на кінцях почало частково відпадати, я злякалась, і вказала на це, а вона запевняла, що нічого страшного не сталося і я ще не бачила, що таке коли спалюють волосся. Загалом протягом двох місяців освітлене волосся продовжує випадати кусками і виглядає як шмата, нічим врятувати мені його не вдається. Нажаль минулого не повернеш але принаймі я можу попередити Вас про можливу небезпеку. Крім того ціна за цей експеримент була надзвичайно не адекватна 1850 грн Тримайтеся від цього майстра як найдалі якщо цінуєте свою красу.
16.02.19
Маша Вог
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) В цілому непогано ) (Оригінал) В целом не плохо )
16.02.19
Elena Nikulshyna
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) У відповідь на відгук Дегтярьовій Наталії - в салоні Шарм на Кольцова 14а немає такої послуги як LPG масаж !!! Будьте уважні в написанні відгуків, особливо коли лаєте будь-яке заклад, тим самим псуючи репутацію абсолютно непричетна салону (Оригінал) В ответ на отзыв Дегтяревой Натальи - в салоне Шарм на Кольцова 14а нет такой услуги как LPG массаж!!! Будьте внимательны в написании отзывов, особенно когда ругаете какое либо заведение, тем самым портя репутацию совершенно непричастному салону
16.02.19
Шевченко Михаил Михайлович
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
Горні та приємні дівчата!
16.01.19
Виктория Демчук
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Майстер манікюру Олена - рекомендую 👍 (Оригінал) Мастер маникюра Лена - рекомендую 👍
16.12.18
Дегтярева Наталия
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Подзвонила в салон для того щоб записатися на LPG масаж, запитала про вартість процедури і її тривалості, адміністратор-господиня відповіла 45 хвилин, приїхавши на процедуру ця ж господиня-адміністратор поводилася по свинськи, спілкувалася зі мною як нібито вона королева в якому- то царстве😂я це пропустила і записалася на наступну процедуру, так як салон в зручному для мене месте.предварітельно подзвонила ввечері домовилася про час, приїхавши на процедуру мене зустріла ця прекрасна королева з незадоволеним е ... альнико і заявила, що процедуру вони б Удут робити 35 хвилин і виявляється вони говорять 45 хвилин триває процедура з перевдяганням 😂і в минулий раз вони мені пішли на поступки і зробили більше на 10 хвилин за свої гроші 😂Когда я почала їм розповідати що вони мені повинні були про це сказати коли я до ним записувалася на процедуру, а не за фактом, ця ж королева 👸 початку мене виганяти з салону, питати в наказовому тоні де я була до цього в будь салонах😂І до речі не дивлячись на те що салон досить великий в салоні не було жодного клієнта як в перший раз так і в другій, мабуть дуже х рошее місце і працюють професіонали. (Оригінал) Позвонила в салон для того чтобы записаться на LPG массаж,спросила о стоимости процедуры и ее длительности,администратор-хозяйка ответила 45 минут,приехав на процедуру эта же хозяйка-администратор вела себя по свински,общалась со мной как будто бы она королева в каком-то царстве😂я это пропустила и записалась на следующую процедуру,так как салон в удобном для меня месте.предварительно позвонила вечером договорилась о времени,приехав на процедуру меня встретила эта прекрасная королева с недовольным е...альником и заявила,что процедуру они будут делать 35 минут и оказывается они говорят 45 минут длится процедура с переодеванием 😂и в прошлый раз они мне пошли на уступки и сделали больше на 10 минут за свои деньги 😂Когда я начала им рассказывать что они мне должны были об этом сказать когда я к ним записывалась на процедуру,а не по факту,эта же королева 👸 начала меня выгонять из салона,спрашивать в приказном тоне где я была до этого в каких салонах😂И кстати не смотря на то что салон достаточно большой в салоне не было ни одного клиента как в первый раз так и во второй,видимо очень хорошее место и работают профессионалы.
16.12.18
Виктория Близнюк
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Була на манікюрі у майстри Олени. Такий "клієнтоорієнтованості" я ще не бачила. Особливо якщо врахувати, що цінник, м'яко кажучи, не найдешевший. Адміністратор, яка займається своїми справами (триндіт з кимось) в кімнаті персоналу, двічі сказала мені проходити до майстра, хоча та була зайнята. Я вирішила випробувати долю і таки підійшла з питанням: "Я ж до Вас записана, мені почекати, еге ж?" Це було моєю фатальною помилкою, оскільки цим питанням я викликала бурю емоцій у майстри, яка хамила мені потім протягом всієї процедури. На прохання трохи вкоротити нігті, вона кивнула головою і прибрала мені всю довжину. На питання, чи може вона зробити градієнт, була відповідь, що вона тільки це буде робити півтори години. І її тон говорив про те, що, якщо я на це погоджуся, то на мені потім буде родове прокляття і горіти мені в пеклі. На сам манікюр особливий нарікань немає, не рахуючи того, що наклейку на ніготь вона обрізала криво, і на одному з нігтів сильно затекло лак збоку, і тепер там грунтовний такий горбик. Я дуже не люблю залишати негативні відгуки, але тут не могла змовчати. Більше туди ні ногою. (Оригінал) Была на маникюре у мастера Елены. Такой "клиентоориентированности" я еще не видела. Особенно если учесть, что ценник, мягко говоря, не самый дешевый. Администратор, которая занимается своими делами (трындит с кем-то) в комнате персонала, дважды сказала мне проходить к мастеру, хотя та была занята. Я решила испытать судьбу и таки подошла с вопросом: "Я же к Вам записана, мне подождать, да?" Это было моей роковой ошибкой, поскольку этим вопросом я вызвала бурю эмоций у мастера, которая хамила мне потом в течение всей процедуры. На просьбу немного укоротить ногти, она кивнула головой и убрала мне всю длину. На вопрос, может ли она сделать градиент, последовал ответ, что она только это будет делать полтора часа. И ее тон говорил о том, что, если я на это соглашусь, то на мне потом будет родовое проклятие и гореть мне в аду. На сам маникюр особый нареканий нет, не считая того, что наклейку на ноготь она обрезала криво, и на одном из ногтей сильно затек лак сбоку, и теперь там основательный такой бугорок. Я очень не люблю оставлять негативные отзывы, но тут не могла смолчать. Больше туда ни ногой.
16.11.18
Ola Franko
Киев, бульвар Кольцова, 14АЖитомирская
(Перекладено Google) Відмінний майстер манікюру Лужанська Олена! Відмінна швидкість роботи, акуратність, ідеально носиться її робота на моїх нігтях! Рекомендую всім!!! (Оригінал) Отличный мастер маникюра Лужанская Елена! Отличная скорость работы, аккуратность, идеально носится ее работа на моих ногтях! Рекомендую всем!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти