Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Лаборатория сна УкрТелеМед

24 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

31.01.20
Дмитрий
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
Очень благодарен Юрию Несторовичу, за то , что подтолкнул обратится к специалистам из Минска, которые исследовали и правильно подобрали СИПАП аппарат! Теперь life is good!)
03.10.19
Наталья Иван Калинин
1 отзыв
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
Дякую Юрію Несторовичу і всьому персоналу УкрТелеМеду за гарне обслуговування. Я з чоловіком користуємося послугами 9 місяяців. Відчувається покращення уже з перших днів.Наша медсестра Таня. Їй окреме велечезне ДЯКУЮ. Завдяки професіоналізму, гарним порадам у Івана сон став краще, добре себе почуває, дихання полібшилося не тільки у вві сні, а й в день, постійна втома зникла. Це видно по його роботі. За час лікування нарікання тільки на чоловіка тому, що він де які поради ігнорує. Йому важко відмовитися від старого способу життя. Ще раз дякую!
12.02.19
Людмила Зинченко
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
(Перекладено Google) Так заманливо все розписано, але прочитавши відгуки передумала звертатися (Оригінал) Так заманчиво все расписано, но прочитав отзывы передумала обращаться
12.02.19
Геннадий Доценко
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
(Перекладено Google) Я вже четвертий рік користуюся СРАР апаратом. За цей час, я став себе набагато краще відчувати! Хропіння став менше, пропала втома, почав добре висипатися, припинилися зупинки дихання уві сні і найголовніше, що дружина поруч зі мною спить спокійно ... Ми дуже вдячні "Лабораторії сну" .Юрію Несторовичу і медсестрі Наташі за теплий прийом, за гарне обслуговування і звичайно за ЗДОРОВИЙ СОН (Оригінал) Я уже четвертый год пользуюсь СРАР аппаратом. За это время,я стал себя намного лучше чувствовать!Храп стал меньше,пропала усталость,начал хорошо высыпаться,прекратились остановки дыхания во сне и самое главное,что жена рядом со мной спит спокойно...Большое СПАСИБО "Лаборатории сна".Юрию Несторовичу и медсестре Наташе за теплый прием,за хорошее обслуживание и конечно за ЗДОРОВЫЙ СОН
06.02.19
Геннадий Доценко
1 отзыв
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
Я уже четвертый год пользуюсь СРАР аппаратом. За это время,я стал себя намного лучше чувствовать!Храп стал меньше,пропала усталость,начал хорошо высыпаться,прекратились остановки дыхания во сне и самое главное,что жена рядом со мной спит спокойно...Большое СПАСИБО "Лаборатории сна".Юрию Несторовичу и медсестре Наташе за теплый прием,за хорошее обслуживание и конечно за ЗДОРОВЫЙ СОН.
13.01.19
ntk25
Здорово
26.12.18
Юля
Дуже дякую УкрТелеМеду (особливо Юрію Несторовичу і Тані) за те, що повернули сон моєму сину, йому зараз 6 років, ми звернулися півтори роки назад, коли дитина просто переставала дихати у сні і дуже сильно хропіла. Аденоїди ми вирізали і вже не знали, що робити, наш лор порадив поїхати в УкрТелемед. Коли ми проходили обстеження, то результати були дуже погані, малий не хотів одягати маску, було складно. Таня, наша медсестра (величезна їй подяка) приділяла нам максимум уваги і по сьогоднішній день, завжди цікавиться станом малого! Ми придбали апарат для дихання і вже півтора роки з ним спить малий. Храпу з апаратом немає. Беремо його в усі поїздки, на обстеження приїжджаємо раз на рік. Я справді дуже вдячна Вам усім за вашу роботу і за те, що Ви повернули сон моєму сину і нашій сім'ї, бо просипатися цілу ніч і слухати чи твоя дитина дихає я не пораджу жодній мамі у світі.
12.12.18
Артем Art
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
(Перекладено Google) В казку важко повірити. Але факт !!! нормальний настрій, стан бадьорий, криза в організмі пройшов. От би цей апарат іншим ... Велике спасибі за турботу про нас - «хропунів». (Оригінал) В сказку трудно поверить. Но факт!!! нормальное настроение, состояние бодрое, кризис в организме прошёл. Вот бы этот аппарат другим… Большое спасибо за заботу о нас – «хропунах».
12.12.18
Виктор Колесник
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
Дуже велике дякую Юрію Несторовичу і всьому персоналу. Пройшов рік і я набагато краще себе почуваю. Ще раз дякую!
12.12.18
Светлана Ткачук
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
За час лікування і сну по Вашій методиці я схудла, за багато років почала спати, добре себе почувати. Дякую за допомогу.
06.12.18
Степан
2 отзыва
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
Дуже вдячний за повернутий сон. Я тут вже втретє. Почуваю себе відмінно. Дякую!
27.11.18
Віктор
2 отзыва
Киев, Народного Ополчения улица, 5Вокзальная
Дуже велике дякую Юрію Несторовичу і всьому персоналу.Пройшов рік і я набагато краще себе почуваю.Ще раз дякую!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти