Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Медицинский центр CONSILIUM MEDICAL

105 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

18.11.19
m.nontoxic
Если вам дорога ваша жизнь и жизнь ваших близких ОБХОДИТЕ СТОРОНОЙ эту горе клинику!! Моей маме сделали псевдо операцию на ноге по удалению тромбов! Днем накачали обезбаливающими и наркотиками, а Ночью, когда ей стало хуже, нас выставили на улицу!! Мама кричала от сумасшедшей боли это был страшно! Приехал Добробут и отвезли нас в БСМП!! Из за их недооперации мама сейчас без ноги! Мало того что я бросалась в ноги врачам БСМП на Братиславской, заплатила там за недоделанную операцию в Медикал с..ка Консилиуме, так эти ...проклятые врачи во главе с Решотько подали на нас в суд. Они считают что за кошмар моей матери я им должна еще и заплатить! Я очень надеюсь что фраза "Жадность фраера сгубила" окажется их случаем!
10:13 25 нояб.Consilium Medical
m.nontoxic, Отзыв написан дочерью пациентки, которой провели очень непростую операцию, в очень сжатые сроки, с целым букетом сопутствующей патологии, и СПАСЛИ НОГУ. На операционный стол больная подавалась уже с явлениями шока, гемодинамика корректировалась вазопрессорами. Развившийся ретромбоз в сосуде, на фоне основного онкологического заболевания, при явлениях скомпрометированной гемодинамики, был очень вероятен, о чем пациентку предупреждали. В специализированное отделение пациентка была переведена по прямому согласованию наших хирургов с хирургами БСМП, откуда впоследствии она была выписана с СОХРАНЕННОЙ НОГОЙ. После всех усилий клиники, после всех предшествующих курсов лечения онкологии, дочь отказалась оплачивать счет. А как известно «лучшее средство защиты – нападение», и данный «отзыв» является не чем иным, как наглой ложью. Клиника вынуждена отстаивать свои интересы в судебном порядке.
22:29 07 дек.Крек
Я з вами не згоден! фахівці клініки високого класу. в кінці 2017 року переніс важку відновну операцію. тричі мене прооперували з приводу перитоніту в 1,8,18 клінічних лікарень міста. і спроби відновити прохідність кишечника закінчувалися виведенням стоми. дуже довго думав чи варто мені пробувати. дуже переживав. в результаті, потрапив до чудового хірурга. після багатьох обстежень, було призначено операція. операція тривала близько 8 годин. важкий післяопераційний період, хворобливі перев'язки, але все одно, я знову повноцінна людина, проблем немає. живу. спасибі Хірургу Аммар Мохамад, його помічникам, анестезіологу Шевченко Віталію. правда не знаю що там змінилося! хірурги звідти пішли, зараз нові працюють, в січні 2019 року хотів записатися на прийом до хірурга Аммар Мохамад, запропонували іншого, відмовився, на цьому і все .... більше туди не звертався. а вам скажу так, не лікарі ніхто не винен у хворобі вашої матері. це життя ніхто не застрахований. Будьте здорові.
09.08.19
Лариса
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
ШАРЛАТАНЫ. Мне делали видеогастроскопию в данной клинике. По телефону консультант озвучила цену 1600 грн. По факту оказалось 3000 грн. Записали, что наркоз длился 50 мин, хотя процедура заняла 20 мин, о чем записано в заключении и добавили консультацию анестезиолога, с которым я только поздоровалась. Сама процедура не была произведена квалифицированно, 2 дня болело горло. БЕРЕГИТЕ СВОЕ ЗДОРОВЬЕ И ДЕНЬГИ. Не обращайтесь в эту клинику.
15:25 22 нояб.Consilium Medical
Лариса, Написанный вами отзыв не имеет ничего общего с действительностью. Если вы были нашим пациентом (в чем есть очень большие сомнения), то могли выразить замечания по конкретно вашему случаю, если бы таковые были. А обобщающий тон, в котором написан отзыв, без малейшей конкретики, с указанием на вид проводимых оперативных вмешательств, о котором вы знать не могли в принципе, свидетельствует о заказном характере данного отзыва
10.06.19
omp-vse
1 отзыв
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
Висловлюю щиросердечну подяку Директору медичного центру Решотько Дмитру Олексійовичу та Головному лікарю, лікарю-кардіологу Решотько Оксані Степанівні за висококваліфіковане сучасне комплексне лікування мого чоловіка Ніколаєнка Віктора, який поступив у важкому стані із серцевою недостатністю та «букетом» інших хвороб. До цього часу він лікувався в одній з обласних лікарень України, про кардіологів якої мені просто моторошно згадувати, які не бачили хвороби серця….ми були вже втратили надію, проте моя знайома лікар порадила негайно доставити чоловіка в Київ у згадану клініку, за що я їй дуже вдячна. Мій чоловік також лікувався перед цим у відомому кардіологічному інституті України, проте йому далеко братися до цього Центру. В Клініці все почалося як в американському фільмі – комплексні дослідження та оперативна терапія. Все відбувалося дуже швидко, ми не турбувалися де дістати сучасні препарати і де провести дослідження, медсестри вели постійний круглодобовий нагляд та надання різних послуг. Я також висловлюю щиру подяку всьому медперсоналу, який був задіяний у порятунку мого чоловіка. Дякую тобі Боже, що ти направив мене до цих ангелів у білих халатах, низько їм вклоняюся. Клініка KONSILIUM MEDIKAL – це сучасний медичний заклад світового рівня, лікарі – великі професіонали, щирі, добрі, контактні. Клініка KONSILIUM MEDIKAL – це зразок лікування в Україні і за її межами. З глибокою повагою і вдячністю Остапюк Марія та Віктор Ніколаєнко.
20.05.19
Georgy Nid
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
Квалифиыированнфе специалисты.
26.04.19
Сергей serggl30
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
(Перекладено Google) В цілому, звичайна клініка з підвищеним комфортом Пролежав у них родич після мікроінсульту - 3-е доби. Багато медсестер, але незрозуміло їх функції, хворому лежачому особливо не допомагають. Не всі аналізи можна здати у них. Окрема історія з МРТ, хворого на слід день повезли НА ТАКСІ робити МРТ,. це при тому що йому навіть сидіти важко, про стан після поїздки ... промовчу. Їжа м'яко кажучи не дуже, на зразок на інгредієнтах не економлять, але в цілому не смачно і важко для шлунка, хоча сусідові по палаті подобалося. Вікна в палаті не відкриваються. (Оригінал) В целом, обычная клиника с повышенным комфортом Пролежал у них родственник после микроинсульта - 3-ое суток. Много медсестер, но непонятно их функции, больному лежачему особо не помогают. Не все анализы можно сдать у них. Отдельная история с МРТ, больного на след день повезли НА ТАКСИ делать МРТ, . это при том что ему даже сидеть тяжело,о состоянии после поездки ...промолчу. Еда мягко говоря не очень ,вроде на ингредиентах не экономят,но в целом не вкусно и тяжело для желудка, хотя соседу по палате нравилось. Окна в палате не открываются.
26.02.19
Valerie Gurak
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
(Перекладено Google) В цілому, стерпне місце. Ремонт - як дочка сільради приїхала до Києва, і вирішила, шоб було па-багатому. Матеріали дешеві, виконано без смаку. Пролежала у них добу. За медичною базі - залежить від того, що треба. Серйозні рішення я їм приймати не довірила б. Годують дуже не смачно. У мене після дня їх їжі почалося нерозуміння з боку шлунка і кишечника. У палата жарко (Вікна тільки навстіж можна Відкрити, перебувати в кімнаті при цьому - не кращий варіант). (Оригінал) В целом, сносное место. Ремонт - как дочка сельсовета приехала в Киев, и решила, шоб было па-багатому. Материалы дешёвые, выполнено безвкусно. Пролежала у них сутки. По медицинской базе - зависит от того, что надо. Серьезные решения я им принимать не доверила бы. Кормят очень не вкусно. У меня после дня их еды началось непонимание со стороны желудка и кишечника. В палата жарко (Окна только нараспашку можно Открыть, находиться в комнате при этом - не лучший вариант).
26.02.19
Акаунт Спільний
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
Добре оперують лікарі. 👍 Приміщення - чисте і просторе. Палати дуже комфортні, особливо для тривалого перебування. Персонал відгукується і діє швидко.
26.02.19
Екатерина Кухаричева
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
(Перекладено Google) рекомендували клініку в діагностичному центрі, де робила КТ. невропатолог сподобався, дуже уважно провів прийом, дав адекватні рекомендації по лікуванню, серйозно звернув увагу на мої скарги, які у вартівні пропустили, хоча в подальшому це не вилилося в ніякі гроші на лікування (копійчана мазь і перевірити зір після травми), але дуже допомогло . рекомендую. робота адміністраторів теж на рівні, питань немає. (Оригінал) рекомендовали клинику в диагностическом центре, где делала КТ. невропатолог понравился, очень внимательно провёл приём, дал адекватные рекомендации по лечению, серьезно обратил внимание на мои жалобы, которые в дежурке пропустили, хотя в дальнейшем это не вылилось в никакие деньги на лечение (копеечная мазь и проверить зрение после травмы), но очень помогло. рекомендую. работа администраторов тоже на уровне, вопросов нет.
26.01.19
Константин Чекменев
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
(Перекладено Google) Рідкісний приклад приватного медичного центру, який дійсно лікує важких пацієнтів з онкологією, яким вже не можуть допомогти в інших клініках. Клініка не боїться братися за лікування і виходжування важких паціентов- і онкологічних, і неврологічних і з захворюваннями серця. Є цілодобовий стаціонар і черговий лікарі. Відмінно підібрана команда хірургів і лікарів суміжних спеціальностей (Оригінал) Редкий пример частного медицинского центра, который действительно лечит тяжелых пациентов с онкологией, которым уже не могут помочь в других клиниках. Клиника не боится браться за излечение и выхаживание тяжелых пациентов- и онкологических, и неврологических и с заболеваниями сердца. Есть круглосуточный стационар и дежурный врачи. Отлично подобрана команда хирургов и врачей смежных специальностей
21:26 06 июняЕлена
Константин Чекменев, У них онколог со стажем 2 года, и эти два года это ее интернатура. Вы хотите сказать, что верашняя студентка берется за самые сложные случаи? Либо вы работник клиники, либо вы там не лечились.
26.12.18
Оля Кучерявцева
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
Хороший Медичний центр в якому працюють чудові лікарі. Рекомендую
26.12.18
Игорь Романенко
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
(Перекладено Google) Після митарства по державним клінікам, спробували вирішити свою ситуацію в приватних. Однак виявилося, що онкохворий з четвертою стадією у віці 80 років не дуже бажаний пацієнт і не хочуть з такими хворими возитися. Ми були приємно здивовані реакцією клініки Медконсіліум. Сподобалося все, від привітності адміністраторів до уважного і чуйного ставлення лікаря. Окреме спасибі керівнику Дмитру Олексійовичу, за розуміння, і швидку і якісну організацію допомоги. Дякую Вам і Вашим колегам. (Оригінал) После мытарства по государственным клиникам, попробовали разрешить свою ситуацию в частных. Однако оказалось, что онкобольной с четвертой стадией в возрасте 80 лет не очень желанный пациент и не хотят с такими больными возиться. Мы были приятно удивлены реакцией клиники Медконсилиум. Понравилось все, от радушия администраторов до внимательного и отзывчивого отношения врача. Отдельное спасибо руководителю Дмитрию Алексеевичу, за понимание, и быструю и качественную организацию помощи. Спасибо Вам и Вашим коллегам.
26.12.18
Валентина Буц
Киев, Глубочицкая улица, 17Лукьяновская
(Перекладено Google) Враження про цю клініку дуже не приємне, у мене було в цій клініці дві операції але друга по недбалості адміністрації, яка забезпечує дешевим і не якісним матеріалом лікарів, в результаті моя друга операція цей вислів рубця близько 5 см і піогранулеми в розмір з яйце, яка мені заважала жити і рухатися і все це через не стерильних ниток, до операції я обумовлювала суму з головним лікарем клініки, але поки я лежала на операційному столі сума зросла в чотири рази, мені довелося влаштувати скандал, потім Решетько Дмитро власник клініки повів мене до себе в кабінет і намагався вибити з мене цю суму грошей, поки я не сказала що звернуся в прокуратуру, на це він мені відповів віддавайте всі гроші які у вас є з собою і на цьому вигнав мене з клініки !!! Моя вам порада перш ніж йти туди лікуватися 10 разів подумайте !!!!!! (Оригінал) Впечатления об этой клинике очень не приятное ,у меня было в этой клинике две операции но вторая по небрежности администрации, которая обеспечивает дешевым и не качественным материалом врачей , в итоге моя вторая операция это изречение рубца около 5 см и пиогранулемы в размер с яйцо , которая мне мешала жить и двигаться и все это из-за не стерильных ниток , до операции я оговаривала сумму с главным врачом клиники , но пока я лежала на операционном столе сумма выросла в четыре раза , мне пришлось устроить скандал, затем Решетько Дмитрий владелец клиники увёл меня к себе в кабинет и пытался выбить с меня эту сумму денег, пока я не сказала что обращусь в прокуратуру , на это он мне ответил отдавайте все деньги которые у вас есть с собой и на этом выгнал меня с клиники !!! Мой вам совет прежде чем идти туда лечиться 10 раз подумайте !!!!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти