Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Интернет-магазин Telemedia

95 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

15.07.19
Стелла
Працювала у цій конторі майже 2 роки. Все було більш менш. Вмконувала роботу по можливості, оскільки вдома 2 дітей, яким увага і час потрібен не менше, ніж моя робота. В кінці, коли не попередила працівника, про те, що кілька днів, а точніше 8 днів не працюватиму, зранку зайшла в систему, зробила кілька дзвінків, система вибила помилку і більше зайти не можу. На балансі приблизно 400 грн зарплати, які я так і не отримаю -сказала працівник. Вхід в систему відновити не хочуть.
22.04.19
Татьяна Полежаева
Позвонила Лариса. Предложила формочки для выпечки кулечей. Получила на почте, заплатила 408 грн.. Формочки сделаны из тонкого материала как фольга, гнется при открывании и не все а их 3шт совсем не открывается. Отправила посылку назад в Киев.На почте оператор предупредил, что могут деньга не вернуться. Я пенсионерка, Лариса так нахваливала товар, что я ей буду очень благодарна. Теперь ясно что за товар и мне деньги не вернутся. Люди услыште меня и не заказывайте в Телемедии товары.
25.12.18
Ruslana Mamchur
чудова якість
25.12.18
Galina Chepilko
(Перекладено Google) сподобався гель для прання (Оригінал) понравился гель для стирки
25.12.18
отдел социологии культуры ИС НАНУ
(Перекладено Google) Нікому не раджу, що або купувати. Низька якість продукції за завищеними цінами, плюс ще беруть за доставку, коли вона передбачається безкоштовною. Шкода співробітників. які працюють на тел. лінії і змушені відверто брехати клієнтам, але, з іншого боку, всі ми вибираємо, де працювати. Ця компанія "лохотрон вибрав вас", будьте уважні при замовленні у них, перевіряйте всі, а краще замовляйте у більш перевірених і чесних постачальників, яких безліч на просторах інтернету. (Оригінал) Никому не советую, что либо покупать. Низкое качество продукции по завышенным ценам, плюс еще берут за доставку, когда она предполагается бесплатной. Жаль сотрудников. которые работают на тел. линии и вынуждены откровенно врать клиентам, но, с другой стороны, все мы выбираем,где работать. Эта компания "лохотрон выбрал вас", будьте внимательны при заказе у них, проверяйте все, а лучше заказывайте у более проверенных и честных поставщиков, которых множество на просторах интернета.
25.12.18
Oleksandr Boiko
(Перекладено Google) Хороші товари за адекватною ціною (Оригінал) Хорошие товары по адекватной цене
25.12.18
Diana Kalietina
(Перекладено Google) Задалбивают постійними дзвінками з непотрібними пропозиціями. (Оригінал) Задалбывают постоянными звонками с ненужными предложениями.
25.12.18
Позитивное видео
(Перекладено Google) Шахраї !!! НІ. Шахраї !!!. Подзвонила ..., представилася якийсь громадською організацією, попросила відповісти на кілька запитань. Питання рівня 3-х річну дитину. І виявляється, виграв приз. Забрати можна особисто або поштою. Погодився забрати особисто. Назвала адресу в районі м. Берестейська. Перше здивування. Побачив їх в Вайбере. І вже конкретно ТЕЛЕМЕДІА.ЮА, скріншот виставив. Відразу заблокував. І забув про їх існування. Нікуди відповідно не їздив. Раптом сьогодні лунає дзвінок (через тиждень) і гундявим голосом автовідповідач "ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ знаходится ....". Але ж я ніяких "замовлення» не робів. Коротше фірма шахраїв. Читайте продовження.       "Але ж я ніяких" замовлення »не робив" - думав я. Але не тут-то було. Протягом 2-х тижнів, щодня, по кілька разів, з різних номерів телефонів мені телефонувати автовідповідач "ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ знаходится ....".       Довелося записати № телефонів під назвою "Не брати".       Так пройшло 2-е тижні. Автовідповідач більше не дзвонив.       І раптом дзвінок з мобільного, з нового номера. Дзвонила дівчина. І почала настирливо, по телефону, змушувати забрати подарунок (сплативши 53 грн. За 100 грам шампуню). Це був повний відстій. Я їй пояснюю, що мені подарунок не потрібен, я його не замовляв. А вона то-ли "блондинка-д @ ра", то-ли включила дурочку. І повторює "Ви пройшли опитування, Вам покладено подарунок ...."  Закінчилося все це тільки коли на могутньому російською мовою пояснив, щоб забрала собі подарунок. я їй його дарую.          Так, що це навіть не шахраї, а справжні шахраї. (Оригінал) Мошенники!!! НЕТ. ЖУЛИКИ!!!. Позвонила ..., представилась какой-то общественной организацией, попросила ответить на пару вопросов. Вопросы уровня 3-х летнего ребенка. И оказывается, выиграл приз. Забрать можно лично или по почте. Согласился забрать лично. Назвала адрес в районе м. Берестейская. Первое удивление. Увидел их в Вайбере. И уже конкретно ТЕЛЕМЕДИА.ЮА, скриншот выставил. Сразу заблокировал. И забыл о их существовании. Никуда соответственно не ездил. Вдруг сегодня раздается звонок (спустя неделю) и гундявым голосом автоответчик "ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ЗНАХОДИТЬСЯ ....". Но ведь я никаких "ЗАМОВЛЕНЬ" не робив. Короче фирма мошенников. Читайте продолжение. "Но ведь я никаких "ЗАМОВЛЕНЬ" не робыв" - думал я. Но не тут-то было. В течении 2-х недель, ежедневно, по несколько раз, с разных номеров телефонов мне наяривал автоответчик "ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ЗНАХОДИТЬСЯ ....". Пришлось записать № телефонов под названием "Не брать" . Так прошло 2-е недели. Автоответчик больше не звонил. И вдруг звонок с мобильного, с нового номера. Звонила девушка. И начала настырно, по телефону, заставлять забрать подарок (уплатив 53 грн. за 100 грамм шампуня). Это был полный отстой. Я ей объясняю, что мне подарок не нужен, я его не заказывал. А она то-ли "блондинка-д@ра", то-ли включила дурочку. И повторяет "Вы прошли опрос, Вам положен подарок...." Закончилось все это только когда на могучем русском языке пояснил, чтоб забрала себе подарок. я ей его дарю. Так, что это даже не мошенники, а настоящие ЖУЛИКИ.
25.12.18
irina ponomarenko
(Перекладено Google) Хочу гель для прання (Оригінал) Хочу гель для стирки
25.12.18
Angelika Mozgovaya
(Перекладено Google) Продукція високої качества.Пользоваться ним одне удовольствіе.Доступен будь-кому, хто цінує не тільки бренд, але і результат. (Оригінал) Продукция высокого качества.Пользоваться ним одно удовольствие.Доступен любому,кто ценит не только бренд,но и результат.
25.12.18
Наталія Мазур
Все супер
25.12.18
Olga Butenko
(Перекладено Google) позитивний досвід з цією компанією (Оригінал) положительный опыт с этой компанией
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти