Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов товаров для дома КОСМО

656 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

21.06.20
Гость
20.06.20 в 18:20 Зашла в магазин, выбрать туш. Как всегда, для начала тестер взяла. Продавец- консультант начала агрессивно хамить, дословно: «Краситься будешь дома, а не в магазине, пошла от сюда»!...
09.06.20
Anny Alimova
Нешановні Космо, як відписатися від вашого спаму по смс?
27.05.20
Инна
Зайшовши до магазину, що знаходиться на проспекті Соборності 7а, о 20.53 на привітання почула у відповідь» у вас 5 хвилин», відповідаю»не 5, а 7», відповідають-« нам ще касу треба закривати»....
22.05.20
Инна Назаренко
я тут працюю уже багато років:))))))))))))))))))))))))))
06.05.20
Гость
Космо в Ужгороді зачинився ,як можна використати сертифікати ?ьььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььь
15.04.20
Bohdan Prykhodko
Вас интересует размещение на данной площадке Вашего конкурса https://facebook.com/konkursyua ? Будем благодарны, если ответите личным сообщением. С уважением Богдан!
12.04.20
Оксана Чивикова
В магазин на Ярославов вал хожу часто. Продавцы и так не всегда приветливы, но сегодня задав два вопроса, была поражена агрессивным хамством двух продавцов вместо ответов. Ответы на уровне - '' без понятия '', '' а я что, знаю''. И после не лёгкого общения со вторым продавцом, возмутившись, уже оба продавца, в два голоса и на повышенных тонах, объяснили мне, как я не права, смея тут еще возмущаться. Для это, одной из них, пришлось все же повернуться ко мне лицом, пробежать несколько метров и занять позицию ноги шире плеч, руки в бока. Руководство и сотрудники сети, нельзя так обращаться с покупателями
10:41 15 апр.Космо
Вітаємо! Дякуємо, що повідомили нам про дану обставину! Нам прикро, що сталася така ситуація! Виправимося! З повагою, команда КОСМО!❤️
11.04.20
Танюша Невидомая
Гарний вибір, приємні акції
02.04.20
pavlo1002
1 отзыв
Действительно ли,что в КОСМО появились в продаже антисептики?
19:19 17 апр.Антонина
pavlo1002, это правда)
02.04.20
Je Elen
Наглые операторы колл-центра, обратите внимание, нет никакой связи с Космо, кроме как с колл-центром.
11:15 03 апр.Космо
Вітаємо! Відмовили Вам у приватні повідомлення! З повагою, команда КОСМО!❤️
01.04.20
Роман Войтко
👎👎👎👎
13:41 01 апр.Космо
Вітаємо! Відписали Вам у приватні повідомлення!
25.03.20
Марія Марія
Нк рекомендую космо у Львові по вулиці Дорошенка.
Продавець хамовита,як потім побачила на бейжику вона взагалі то адміністратор,це жах.
Два рази зіштовхнулася з такою ситуацією,заходжу тільки в магазин,а ця особа,навіть не привітавшися,одразу каже що дизінфекторів не має.При тому,що я навіть не запитувала про це.Складається враження,що тебе випроваджують одразу з магазину.
А ще я запиталася про товар,а мені у відповідь ця адміністратор каже,якщо собі знайдете в ящиках,то буде ваш,ви що не бачете скільки товару приїхало. Ще звернула увагу,при чому не вперше,що коли при розрахунку даю свою дисконтну картку,то продавці часто сканують іншу картку.Для чого це???Видаєте відвідувачам картки на певну знижку,а потім пробиваєте щось інше,як бачила у чеку, меншу знижку. Якщо керівництво не прийме міри щодо таких працівників,то так і залишитися без відвідувачів.
12:14 26 мартаКосмо
Вітаємо! Просимо пробачення за дану ситуацію! Дякуємо, що повідомили! В свою чергу, обов‘язково все владнаємо: буде проведена розмова з персоналом магазину! З повагою, команда КОСМО!❤️
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти