Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов товаров для дома КОСМО

654 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

26.10.18
Денис Беляев
Киев, Большая Васильковская улица, 72Олимпийская
(Перекладено Google) В аптеці ціни трохи вище, ніж по ринку. Не все було в наявності зі списку препаратів. Краще зв'язуватися до візиту і уточнювати, щоб не втрачати час дарма. Через дорогу аптека краще. (Оригінал) В аптеке цены чуть выше, чем по рынку. Не все было в наличии из списка препаратов. Лучше связываться до визита и уточнять, чтобы не терять время зря. Через дорогу аптека получше.
26.10.18
Е Корниенко
Киев, Белорусская улица, 2АЛукьяновская
(Перекладено Google) Дивне ставлення до клієнта ... Тиждень тому, в прекрасному настрої, зайшли зі свекрухою за невеликими покупками. У мене був порожній пакет, з ним я і пройшла в зал. Тут підскакує до нас консультант, дівчина-блондинка з короткою стрижкою: "Візьміть кошик". Я відповідаю, що не потрібно було турбуватися, можу і в пакет скласти. Вона: "Ось складіть в свій пакет, потім його закриєте і так і підете". .... Хм, це як ??? Дуже схоже було на звинувачення ... Настрій був зіпсований. Більше до вас не зайду! (Оригінал) Странное отношение к клиенту... Неделю назад, в прекрасном расположении духа, зашли со свекровью за небольшими покупками. У меня был пустой пакет, с ним я и прошла в зал. Тут подскакивает к нам консультант, девушка-блондинка с короткой стрижкой: "Возьмите корзинку". Я отвечаю, что не нужно было беспокоиться, могу и в пакет сложить. Она:"Вот сложите в свой пакет, потом его закроете и так и пойдете". ....Хм, это как??? Очень похоже было на обвинение... Настроение было испорчено. Больше к вам не зайду!
25.10.18
Maria Balabanova
У ТЦ "Інтервал Плаза" ціни на цінниках постійно не співпадають з цінами на касі. Уже кілька разів натрапляла на таке. Я не знаю, чи свідомо це робиться та хто у цьому винен, але зробіть із цим щось, нарешті, мені вже набридло раз на місяць викликати головного менеджера та пояснювати ситуацію. Гроші повертають, якщо що (тільки чомусь не з каси, а звідкісь з підсобки).
11:54 25 окт.Космо
Марія, доброго дня! Дякуємо Вам за те, що знайшли час та повідомили нам про ситуацію. Щиро перепрошуємо за завданні Вам незручності. За даним фактом буде проведено службове розслідування та відповідна робота з персоналом.Завдяки Вашим відгукам ми маємо змогу змінюватись на краще❣️
23.10.18
Елена
Я очень любила этот магазин. Но, в один прекрасный день решила закупить мужу косметику и наткнулась на краску для волос по акции, взяла 2 упаковки. Я на столько доверяла КОСМО, что не проверила при покупке срок годности.Через неделю решила покрасить волосы и обнаружила, что срок годности истек как 4 МЕСЯЦА НАЗАД!? Пыталась вернуть обратно в магазин и поменять на свежую, но девушка, что сидела за кассой четко дала понять, что краска обмену не подлежит законно и посоветовала мне позвонить на горячую линию оставить жалобу, если мне что-то не нравится. Я все же позвонила. Через три дня мне перезвонила девушка и начала разборки. Так как мне краску не поменяли я выбросила все чеки в мусор, о чём я и сообщила этой девушке. Она ещё на меня наехала, что мне возврат не сделают без чека. Это провал. Ничего, что в магазине меня "послали" со своей краской. Мне пришлось огрызаться и любезно попросить мадам, что бы почистили просроченную продукцию на полках. Да бы другие люди не оказались жертвами такого развода на доверии. Девушка извинилась и сказала приходите к нам конечно ещё. Спасибо большое. Но доверия нет и желания приходить туда тоже.
06.10.18
MEYSON
Дали мені решту 100 грн, але куп'юра затемнена. В іншому магазині не приймають тих 100 грн. Іду обмінювати на нормальну, але мене посилають і кажуть: ''У тебе немає доказів‘‘. Показав їм чек, куп'юру, картку клубу та електрик який ремонтував проводку казав що мене бачив. За їхній магазин навіть зірки не поставиш.
30.09.18
Снежана
Здравствуйте, хочу обратить ваше внимание на то, что при покупке аукционных товаров (1+1=3),третий товар тоже по полной цене пробивается в чеке. То ли это продавцы так делают то ли это обман. Ещё просьба, пересмотрите и проверьте поведение ваших продавцов особенно м. ГОЛОСЕЕВСКАЯ. Прийте пожалуйста меры. Иначе возможно придёт другая проверка.
26.09.18
Alexsandra Druchkova
Киев, Белорусская улица, 2АЛукьяновская
(Перекладено Google) Привіт, прийшла в ваш магазин для того що б придбати гель або пасту для волосся. Хотіла що б мені підказали що саме мені підійде. За підсумком підійшла до одного консультанта, мені сказали що "я кольсультант по декоравной косметик" і відправили на касу. Я підійшла на касу мені сказали "консультант де то в залі". Я обійшла весь зал і не знайшла його. Питання. Я що в лікарні, або в ЖЕКу? Може тепер в магазинах ще довідки потрібно брати? Загалом невдоволення вищого рівня. Більше не буду до вас ходити, і іншим не пораджу !!!! (Оригінал) Здравствуйте, пришла в ваш магазин для того что бы преобрести гель или пасту для волос. Хотела что бы мне подсказали что именно мне подойдёт. По итогу подошла к одному консультанту, мне сказали что " я кольсультант по декоравной косметик" и отправили на кассу. Я подошла на кассу мне сказали " консультант где то в зале". Я обошла весь зал и не нашла его. Вопрос. Я что в больнице, или в ЖеКе? Может теперь в магазинах ещё справки нужно брать? В общем недовольство высшего уровня. Больше не буду к вам ходить, и другим не посоветую!!!!
26.09.18
Дима Басюк
Киев, Академика Палладина проспект, 16Житомирская
(Перекладено Google) Так кому прищики видаляти. Адреса в карті є. Вічно купую собі помаду гігієнічну. Люблю цю мережу і магазин цей. (Оригінал) Да кому прыщики удалять . Адрес в карте есть. Вечно покупаю себе помаду гигиеническую . Люблю эту сеть и магазин этот.
14.09.18
Dana Kvintiuk
Львів Надоїло після покупки пів години віддирати скотч з продукції, яку Ви продаєте. Придбала пудру, так лицева сторона вся була заліплена клеєм, після зняття того скотчу і магнітика, олівець- те саме, З помадою трохи краща ситуація. Купуєш дорогу косметику, а далі пів години бавишся з тим, щоб зняти клей. Ви можете адекватно упаковувати декоративну косметику? Привозила з Європи, акуратно запечатану, а тут поналіплюють того скотчу... Може варто поцікавитись альтернативними варіантами захисної плівки?
18:52 14 сент.Космо
Доброго дня. Нам дуже шкода що сталась така ситуація😔Передали інформацію відповідальній особі. В понеділок надамо відповідь. Уточніть будь ласка ще в якому магазині склалася дана ситуація? 🙈
13.09.18
Itay Zuka
When you want to pay , the cashier will only give you bad faces and a bad feeling of please go away from here
10:13 13 сент.Космо
Доброго дня. Нам дуже шкода що сталась така ситуація😞Передали інформацію відповідальній особі. Невдовзі надамо відповідь.
12.09.18
Светлана
Вчера заходила в магазин на шулявке (Киев). Мало того что продавцов пришлось разыскивать, так как в зале никого не было,ещё и продали сухую подводку. Да и сам магазин стал какой-то неряшливый и грязный.
09.09.18
Anna Korniltseva
привіт. одразу скажу - заувпження стосується виключно магазину в Магелані. проведіть з персоналом виховну годину. можете і мене запросити, я з задоволенням розповім вам про існування законодавства про захист прав споживачів, бо ви, видно, не в курсі.
запитання до керівництва - наскільки прийнятно продавати залапані і частково використані тестери Essence з вітрини за ціною новоїпродукції? ви зовсім хворі? коли я звернула на це увагу консультанта (не звернула увагу на ім‘я, старша жінка в чорному косюмі-якщо це адміністратор, то взагалі прикольно), то почула «девушка, а что вы хотели, ну вы же её тоже трогали». клас, хамство-це те, що хочеш почути зранку в недільку. тьотя, чімадан-вокзал-Житомир, якщо не вмієш складати нормальні слова в речення. окей, я доросла людина і свідомо такого товару не придбаю (навіть з температурою 39), але, блін, зайде дитя років 13, купить ту фігню на гроші, які збирала місяць, принесе додому-клас! і так, я не інтернет-воїн, в книзі скарг я вам теж залишила привіт. але, можливо, так до когось швидше дійде. хамське ставлення і жлобство в сфері обслуговування недопустимі. усім абсолютно наплювати, що в персоналу низькі зарплати, не з тієї ноги встали і т.д.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти