Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Служба доставки цветов Украфлора

431 отзыв

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

26.03.19
Сергей Калашник
Широкий асортимент на будь-який смак. Багато декора з усього світу. Флористи- знавці своєїсправи. Консультанти завжди на підхваті. Але не завжди якісні зрізані квіти.
26.03.19
Сергей Ищенко
(Перекладено Google) Все як завжди ..... ХОРООШО (Оригінал) Все как всегда.....ХОРООШО
26.03.19
Татьяна Шапошникова
(Перекладено Google) Дуже багатий вибір живих квітів, є горщики, аксесуари, добрива. Рекомендую. (Оригінал) Очень богатый выбор живых цветов, имеются горшочки, акссесуары, удобрения. Рекомендую.
26.03.19
Андрей Зименков
(Перекладено Google) З цінами звичайно перегнули. Якість і вибір кольорів помітно впали. Щороку гірше і гірше. Жадібність породжує бідність шановні Украфлора (Оригінал) С ценами конечно перегнули. Качество и выбор цветов заметно упали. Каждый год хуже и хуже. Жадность порождает бедность уважаемые украфлора
26.03.19
Артем Борода
(Перекладено Google) Обіцяної позиції по 19,50 грн немає (Оригінал) Обещанной позиции по 19,50 грн нет
26.03.19
Evgen Cholovik
(Перекладено Google) Відмінне місце для покупки квітів. Величезний вибір свіжозрізаних квітів, кімнатних рослин в горщиках, супутніх товарів. Консультанти допоможуть з вибором кольорів, підкажуть як про них піклуватися, доглядати. Атмосферний місце. Є туалет. (Оригінал) Отличное место для покупки цветов. Огромный выбор свежесрезанных цветов, комнатных растений в горшках, сопутствующих товаров. Консультанты помогут с выбором цветов, подскажут как о них заботиться, ухаживать. Атмосферное место. Есть туалет.
26.03.19
Анастасия Грицкова
(Перекладено Google) Прекрасний магазин з великим вибором кольорів і абсолютною відсутністю сервісу. У магазину є сайт, на якому я і зробила замовлення в понеділок з доставкою на вечір середи, з зазначенням всіх побажань в коментарях. Замовлення було зроблено днем ​​в понеділок, але дзвінка про підтвердження замовлення я так і не дочекалася. У вівторок зателефонувала сама в їх кол-центр і дівчина, втомленим голосом сказала, що збере моє замовлення і передзвонить, дзвінка так і не було. У середу довелося знову передзвонювати і я знову почула обіцянку, що все уточнять і зателефонують, але передзвонювати знову довелося мені і знову обіцянку уточнити і передзвонити. У вечір середи я не отримала своє замовлення. А вранці в четвер хотіла дізнатися, що ж такого сталося, що магазин не зміг виконати замовлення і знову лише обіцянку з'ясувати і передзвонити. Моторошно засмучена, тому що квіти були замовлені на свято. Сайт зробили, а правильно організувати його роботу забули. До слова, щоб додзвонитися в кол-центр треба було витратити 10-20хвилин кожен раз, тому як постійно зайнято. (Оригінал) Прекрасный магазин с большим выбором цветов и абсолютным отсутствием сервиса. У магазина есть сайт, на котором я и сделала заказ в понедельник с доставкой на вечер среды, с указанием всех пожеланий в комментариях. Заказ был сделан днём в понедельник, но звонка о подтверждении заказа я так и не дождалась. Во вторник позвонила сама в их кол-центр и девушка, уставшим голосом сказала, что соберёт мой заказ и перезвонит, звонка так и не было. В среду пришлось опять перезванивать и я опять услышала обещание, что всё уточнят и перезвонят, но перезванивать опять пришлось мне и снова обещание уточнить и перезвонить. В вечер среды я не получила свой заказ. А утром в четверг хотела узнать, что же такого произошло, что магазин не смог выполнить заказ и опять лишь обещание выяснить и перезвонить. Жутко расстроена, так как цветы были заказаны на праздник. Сайт сделали, а правильно организовать его работу забыли. К слову, чтобы дозвониться в кол-центр надо было потратить 10-20минут каждый раз, потому как постоянно занято.
26.03.19
Grisha Moskalenko
(Перекладено Google) Того року і вибір більший і квіти були свіжішими ... (Оригінал) В том году и выбор больше и цветы были свежее...
24.03.19
Андрей Журавский
Хороший цветочный маркет!
26.02.19
Dmitry Gordey
(Перекладено Google) Відмінний магазин, якщо знаєш що вибрати. (Оригінал) Отличный магазин, если знаешь что выбрать.
26.02.19
Iuliia Ianko
(Перекладено Google) Зробила замовлення квітів з доставкою мамі на ювілей. Живу в іншій країні і мені було важливо, щоб квіти були свіжими і букет доставили вранці, щоб день у моєї мами почався з приємного сюрпризу. Ціни європейські, скажу я вам. У день торжества доставку не зробили в зазначений час !!! Ні дзвінка, ні смс з магазину не було. Сестра почала дзвонити і з'ясувалося, що у них якась проблема і вони можуть доставити пізніше, але з іншим набором квітів у букеті. Ми відмовилися. і попросили повернути гроші назад. Який жахливий сервіс! Я розумію, що всяке може трапиться, але можна про це попередити клієнта заздалегідь. (Оригінал) Сделала заказ цветов с доставкой маме на юбилей. Живу в другой стране и мне было важно, чтобы цветы были свежими и букет доставили утром, чтобы день у моей мамы начался с приятного сюрприза. Цены европейские, скажу я вам. В день торжества доставку не сделали в указанное время!!! Ни звонка, ни смс из магазина не было. Сестра начала звонить и выяснилось, что у них какая-то проблема и они могут доставить позже, но с другим набором цветов в букете. Мы отказались. и попросили вернуть деньги обратно. Какой ужасный сервис! Я понимаю, что всякое может случится, но можно об этом предупредить клиента заранее.
26.02.19
Petro Ghoul
(Перекладено Google) Я не рекомендую цей магазин. Я замовив квіти за 1 день до Валентина, замовлення підтверджено. Але вони не доставили замовлення! Жодних дзвінків не повідомляється! Вони НЕ надійні взагалі. Загальна кількість сміттєспалювальних послуг на їхньому інтернет-магазині (Оригінал) I do not recommend this shop. I ordered flowers 1 day before Valentine, order confirmed . But they did not deliver the order! No calls no messages no notice! They are NOT reliable whatsoever. Total garbage service on their online store
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти