Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Отель Золотая Корона (Трускавец)

1345 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

27.01.20
Инна
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А
Отличный отель!!! Брала купон маме в подарок . Мама осталась очень довольна, спасибо сотрудникам отеля за хорошее обслуживание! Очень рекомендую!
26.01.20
Tomasz, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · sauna i jacuzzi duży plus.

Не понравилось: Не понравилось · Zbyt dużo spalonych żarówek, brak światła przy lustrze w łazience,golenie na wyczucie po ciemku.

24.01.20
Tanya, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Готель затишний, дуже зручне розташування ( особливо для тих, хто подорожує власним транспортом) приємний та ввічливий персонал. Сніданки смачні+є шведський стіл. Супер, що є у постійному доступі водичка "Нафтуся". Дуже всім рекомендую!

Не понравилось: Не понравилось · Все сподобалося.

23.01.20
Igor, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Хороший готель, чистий, є парковка на території, привітний персонал

Не понравилось: Не понравилось · Ліжко. Ніби гарне, високе і при кожному повороті чуєш скрип ліжка, що заважає спати. А в загальному все добре

23.01.20
Ramutė, Литва
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Very good room, jakuzzi and sauna in it! Reasonable mini bar prices. Big room, nice view.

Не понравилось: Не понравилось · There was no telephone in the room, also they organised trip to Karpaty, but they do not mentioned that there will be additional costs during the trip. Breakfast was terrible. Scrambled eggs means fried eggs to them. Personal does not speak English.

22.01.20
ТатьянаПриобретено
Отдых - супер! Отель очень красивый, номер чистый и уютный со всем необходимым, завтраки вкусные и в достаточном объёме)) Девочки на рецепции очень внимательные.
11:33 23 янв.
Здравствуйте, Татьяна. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
15.01.20
Аноним, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Пресонал вежливый, чисто везде, прекрасно отдохнули все было хорошо и комфортно, рекомендуем

Не понравилось: Не понравилось · Еда не понравилось и в номерах прохладно ,не хватает хорошего отопления , но нам принесли батарею

11.01.20
Larysa, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Convenient location, near a supermarket, to the city center 10 minutes on foot, very pleased with the masseur Nazar, friendly staff. European breakfast, usually fried eggs and scrambled eggs, you can order pancakes, but order must be done in 24 hours.

Не понравилось: Не понравилось · Meal portions for dinner, no choice. The serving is not enough for a man.

11.01.20
Olya, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Тепло та комфортно,хороша звукоізоляція,незважаючи на те,що у готелі практично усі номери були зайняті.

08.01.20
Joanna, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Śniadanie można zaliczyć do średnich . Mógł by być większy wybór nawet kosztem ceny. Zestawy na ciepło czasami były podane chłodne i dlatego obsługa była proszona o podgrzanie. Kawa z ekspresu bardzo doba. Lokalizacja była dobra około 10 min. spacerkiem do centrum , Obok dobrze zaopatrzony dość duży supermarket jak również inne mniejsze sklepy oraz przy supermarkecie dwa kantory walut z których korzystaliśmy . Blisko do innych hoteli w których można zamówić zabiegi lub skorzystać z siłowni lub basenu oczywiście za dodatkową opłatą. Zachęcam do skorzystania z basenu z wodą morską w Spa Centum Mołdova . Szliśmy tam od strony parku. Polecam wcześniejsze zapoznanie się z opiniami na temat restauracji gdzie można coś dobrego zjeść . Wchodząc do przypadkowej restauracji bardzo się rozczarowaliśmy jedzenie było niesmaczne a kosztowało tyle samo co w innych restauracjach gdzie jedzenie było świeże i smaczne . Obsługa w hotelu bardzo miła najczęściej mówiąca w języku polskim . Mąż zostawił zegarek po powrocie do Polski skontaktowałam się z hotelem i Pani we wspaniały sposób pomogła nam go odzyskać za co bardzo dziękujemy. Oraz Panom którzy jadąc przez Polskę do Niemiec zabrali go dla nas . Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy Pani jak i tym Panom . Z hotelu jak i całego pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel posiada parking na kilka samochodów zawsze pod czujnym okiem ochrony.

Не понравилось: Не понравилось · Myślę że śniadania można poprawić .

04.01.20
Serhii, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Смачний сніданок і місце зручне

Не понравилось: Не понравилось · Немає

03.01.20
Witold, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Uprzejmość obsługi całego personelu. Szybka reakcja na nasze prośby. Serwowane dobre potrawy w restauracji hotelowej. Byłem dość długo bo ok.11 dni.

Не понравилось: Не понравилось · Nie mam negatywnych uwag.

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти