Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Отель Золотая Корона (Трускавец)

1349 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

20.07.19
Paweł, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Sauna, jacuzzi w pokoju

Не понравилось: · Na górnym piętrze apartamentu nie działa WiFi. Brak żelazka w pokoju. Słabe śniadanie.

18.07.19
Jonas, Литва
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Jaukūs kambariai, gera virtuvė, graži vieta, yra galimybė užsisakyti masažo paslaugą. Valanda viso kūno masažo - 8 Eur.

Не понравилось: · Pakraštys miestelio, toloka iki centro (lyginant pagal miestelio dydį). Pusryčių karštą patiekalą reikia užsisakyti iš anksto, atvykus, iš trijų siulomų.

18.07.19
Olechka_sliusar, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Місце розташування готелю хороше, близько до центру, хороша дорога. В номері чисто, на поверсі тихо та чисто. Можливість раннього заїзду із доплатою. Наявність кафе у готелі.

Не понравилось: · Дуже мало місця для парковки автомобіля, непрацюючий кондиціонер в номері, непрацюючий ліфт, сніданки.

16.07.19
Anna, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Pomocny i miły personel

Не понравилось: · Niestety wielkim minusem jest brak wentylacji w łazienkach na piętrze w sypialni, nieprzyjemny zapach z kanalizacji przycmiewa jakość hotelu. Minusem jest również brak możliwości płacenia kartą.

16.07.19
Сергій, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Не понравилось: · Павутиння в номерах потрібно прибирати

15.07.19
Ula, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Bardzo miła i pomocna obsługa, smaczne i różnorodne jedzenie , pokoje czyste, przestronne i wygodne. Bardzo polecam!

15.07.19
Anna, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Hotel zlokalizowany 5 minut pieszo do centrum Truskawca. Bardzo dobra obsługa w hotelu !!!

Не понравилось: · Zestawy śniadaniowe były średnie z wyjątkiem naleśników, które polecam !!!

10.07.19
Nicola, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Чистый, уютный, комфортный номер. Приветливый персонал, сытный завтрак и красивый интерьер, идеальный вариант в путешествии! Рекомендую!!!

Не понравилось: · Я человек простой , мне все понравилось 😊

03.07.19
Аноним, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Не понравилось: · zepsuta winda, włączone ogrzewanie przy +30 stopniach, nie działająca klimatyzacja

02.07.19
Mirosław, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · dobre kontynentalne śniadanie

Не понравилось: · nieczynna winda

02.07.19
Artur, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Брав люкс. Він перевищив очікування. Двох поверховий номер з робочим джакузи та інфрачервоною сауною. Хоча і готель старий, але виглядає добре. Хоч і було пару поламаних речей(мильниця в душі), але вже життєво необхідне працювало. Готель знаходитися недалеко від автобусної станції та супермаркету АТБ. І якщо не встиг випити води в бюветі, то в холі є термопоти з Нафтусею. Дуже зручно. Однозначно приїду в цей готель ще раз.

Не понравилось: · Пульт від телевізора працював дуже погано. Треба було дуже довго вибирати кут, під яким дозволяться перемикати канали. Сніданок в перший ранок був дійсно добрим. Але в наступні, коли в готелі було мало людей, сніданок був не смачний чи з так собі продуктів. В один з ранків, гаряча вода була ледь тепла.

30.06.19
Александр, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Джакузі та іф сауна в номері

Не понравилось: · Відсутність кондицінеру Шум через розміщення біля дороги

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти