Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

15.10.17
Виктория Богуслав
Рекомендую хирурга-проктолога Носко Платона Михайловича. Внимательный, знающий, спокойный доктор. Профессионал своего дела. Осталась довольна! И очень благодарна!
15.09.17
Гость
Самое стремительное УЗИ из когда-либо мне проведенных. Узи молочных желез и щитовидной железы было проведено за 5-6 минут. Немногим больше времени доктор потратила на заполнение заключений. Поскольку есть с чем сравнивать, подобное стремительное обследование расцениваю как некомпетентное и халатное, результаты которого подвергаю сомнению. Обращусь в другую клинику.
13.09.17
Гость
17.07.2017 року мені провели операцію в кардіохірургічному відділенні приватної лікарні «Добробут»: зробили аорто-коронарне шунтування і протезування аортального клапана. Я і сам лікар, 50 років відпрацював головним лікарем у Львівській області. І ось нарешті майже в 80 років у «Добробуті» побачив, як має виглядати справжня медицина. Вразило відношення до хворих. Державні лікарні такого не забезпечать.
08.09.17
Гость
Зараз в Україні роблять унікальні операції, які повністю відновлюють кровоток в міокарді. Вже на третій день після операції людина повертається до практично повної фізичної активності. Мені 67 років, але на другий день після аорто-коронарного шунтування мене перевели з реанімації в обичну палату,а на п’ятий день вже виписали додому. Операція переноситься легше тому, що не роблять великого розрізу грудної кістки, а проводять все через розріз між ребрами менше 10 см. Такі міні-інвазивні операції не роблять ще ніде у світі – тільки лікар Бабляк Олександр Дмитрович в приватній лікарні Добробут в Києві. Так, для звичайного українця операція коштує дорого, але якщо є де назбирати грошей, я б радила їхати тільки до Бабляка. Наталія Борисівна Сухомлінова, Львів
01.09.17
Гость
Моего отца зарезали кардиохирурги по причине алчности. Каленчук гори в аду.
31.08.17
Ганна
Хоча в нас був вибір – Україна чи Польща. В 59 років у мене виявили вроджену ваду серця – двостворчатий аортальний клапан. Треба було робити протезування, тому що серце вже не справлялося. Ми шукали клініку, де ставлять не механічні, а біоклапани, з якими не треба пожиттєво пити варфарин і здавати аналізи крові. Спочатку збиралися в Польщу, але коли дізналися, що біоклапани ставлять в «Добробуті», і операцію роблять не через великий розтин грудної клітки, а через маленький, менше 10 см, розріз між ребрами, вирішили оперуватися в Києві. І я дуже рада, що прийняла таке рішення. Не хочу сказати нічого поганого про закордонні клініки, але переконана, що так людяно й уважно, як у «Добробуті», до пацієнтів там ніхто ставитися не буде. Спасибі моєму лікарю Бабляку Олександру Дмитровичу, спасибі всій його золотій команді! Ви – майбутнє української медицини! Наша країна повинна пишатися такими спеціалістами, як ви!
30.08.17
Гость
Хотя после моей операции на сердце уже прошел почти месяц. Он такой чудный, он необыкновенный, самый лучший доктор на земле! Он делает гениальные операции. Я много слышала о нем хорошего у нас в Одессе. И все врачи говорили, что если оперироваться, то только у Бабляка в «Добробуте». Для нас, конечно, это были немаленькие деньги, но как же хочется жить! Поэтому собрали и приехали. И когда я поняла, что все решилось, что меня будет оперировать Бабляк, просто гора с плеч упала. Сразу почувствовала, что все будет хорошо, хотя состояние уже было тяжелое – в сердце работала только одна артерия и счет шел на дни. Сколько буду жить на свете, столько буду молиться за этого доктора и его команду! Татьяна Вадимовна Калиновская, Одесса
29.08.17
Иван Венжик
Единственная нормальная Клиника в Киеве. Без очередей и с нормальным отношением. Европейский уровень.
29.08.17
Сім’я Тетяни Василівни Яцюк
Він зробив нашій мамі операцію, яку вміють робити тільки 10% кардіохірургів у світі! За наш випадок (фарфорова аорта) не брався ні один лікар, виписали додому вмирати. І тільки Олександр Дмитрович погодився оперувати. Ми відправили йому всі виписки по електронній почті прямо вночі. І він зразу вночі відповів, щоб приїзжали, бо рахунок йде на дні. Операція тривала 9 годин, і все пройшло добре. Важко знайти слова, щоб сказати, як ми вдячні Олександру Дмитровичу і всім, хто робив операцію, а також всім працівникам кардіохірургічного відділення «Добробута», що рятували маму. Ви справжні лікарі і професіонали! Всім, хто зараз, як місяць назад ми, шукає СВОГО лікаря, хочемо сказати: не опускайте руки. Якщо один хірург сказав, що операція неможлива, це ще не приговор – можливо, є інший хірург, який вміє і знає більше! Як Олександр Дмитрович.
16.07.17
Гость
На жаль, чи на щастя, не потрапили до цієї клініки, оскільки дівчина-ресепшионіст по декілька разів за сьогодні переносила наш візит до лікаря. Спочатку нам сказали, що нас приймають через 20 хвилин, потім ще 30 хвилин, зрештою через годину сидіння в холлі клініці, нам сказали, що наш візит відбудеться ще через годину, тому що виявились якісь додаткові клієнти! За цей час обслуговували тільки клієнтів стаціонару та тих, хто на цей стаціонар лягає. Звертались до нас, відверто кажучи так, чо відчуваєш себе брудом, який невідомо чого прийшов консультуватися до платної клініки. Ім'я дівчини Стеклишина Ірина. Шановні працівники клініки "Добробут"! Я обслуговуюсь виключно в платних клініках і жодного разу мені не хамили, не змушували чекати, а намагалися допомогти, можливо вам треба провести навчання дівчат, що сидять на ресепшн або приділити більше уваги своїм клієнтам!
16.07.17
Гость
Клиника, как она должна быть в цивилизованной европейской стране. Отличные условия, современное оборудование, квалифицированный и внимательный персонал. Спасибо хирургу Носко Платону Михайловичу. Сложная операция прошла без проблем, реабилитационный период не вызывает никакого дискомфорта.
09.07.17
Катерина
Данный отзыв будет полезен потенциальным клиентам клиники! Приобрела я пакет по ведению беременности в Добробут (предыдущую беременность наблюдала в Исиде, но в этот раз решила в пользу Добробута т к расположение на позняках прям совсем мне удобно!). Итак: 1. Скрининг на 12 неделе (в последствие и второй на 20 неделе тоже) меня отправляют делать на другой конец города так как на позняках нет 3 Д УЗИ аппарата и объявляют, что мне придётся доплатить за то что УЗИ на экспертном аппарате (3Д)... В договоре ясно указано количество предоставляемых услуг, куда собственно обязательно вхрдят все 3 скрининга!!!! Раза 4 мне перезванивала менеджер по работе с клиентами пытаясь убедить меня , что платить придётся)))). Естественно в конечном итоге я не платила и скрининг состоялся! Но сам факт... 2. Да, менеджеров по работе с клиентами у них пруд - пруди исходя из моего опыта общения с ними)))... А УЗИ мне делали только раз с ассистентом, все остальные разы бедные доктора (к ним претензий вообще нэт) писали на листике от руки, а потом вносили в электронный протокол исследования!!! Ну, товарищи, в наш час это просто уму не постижимо!!! 3. Часто сталкивалась с неквалифицированными операторами колл центра. Например, доктор после 2ого скрининга порекомендовала пройти контрольное узи через месяц ( в пакет не входит , потому за доп плату,- здесь я абсолютно согласна), операторы в один голос "толдычили", что можно только 3 узи за беременность... я смогла записаться не с первого раза: пока попала на оператора, который записал на узи)))). Моё резюме: не советую точно пакет по наблюдению за беременностью в Добробут. В Киеве сегодня масса альтернатив этой клинике!!! П.С. один лучик света в этой клинике лично для меня - мой доктор Яровая Ирина Валерьевна!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти