Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Интернет-магазин подарков GRENKA.ua

183 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.12.18
Aler Alet
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Робота з клієнтами рівень 0 (Оригінал) Работа с клиентами уровень 0
25.12.18
SA SAS
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
тут ігнорують українську мову
25.12.18
Вадим
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Пізно в вечері 5 грудня зробив замовлення і оплатив. Наступного дня телефонує оператор і каже, що моє замовлення буде надіслано аж 11 грудня. Начебто замовлення на іншому складі і треба чекати. 11 грудня телефоную в інтернет-магазин питаю десь о 16:00 годині де замовлення, оператор відповідає чекайте смс. І дійсно о 19:11 приходить смс ваше замовлення запізнюється. Запізнюється! П'ять днів їде до місця з якого мені надішлють замовлення. І головне запізнюється не відомо на який час. Оператор відповіді не дає коли буде. Пропонують повернути гроші. А час витрачений на чекання повернути не можливо. І аж 12 грудня все ж надсилають. Тиждень. Мину тиждень з моменту замовлення до отримання (ще не отримав замовлення в дорозі до мене) Чи отримав я якусь компенсацію за таке довге очікування? Ні. Так переді мною вибачились оператори. особисто я не рекомендую даний магазин.
25.12.18
Alex Jeshchenko
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Хороший інтернет-магазин) Книги та товари для риболовлі - моя тема) (Оригінал) Хороший интернет-магазин) Книги и товары для рыбалки - моя тема)
25.12.18
Стас Кандиба
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Улюблений інтернет-магаз. Якщо замовляти вчасно, а не в останній день перед святами - то все ЗБС) Подарунки та книги купую тільки на грінки. (Оригінал) Любимый интернет-магаз. Если заказывать вовремя, а не в последний день перед праздниками - то все збс) Подарки и книги покупаю только на Гренке.
25.12.18
Ludmila Smakovenko
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Найгірший інтернет-магазин книг. Сайт повністю не відповідає дійсності. Якщо на сайті вказано «наявність гарантовано» - то це означає, що нічого не гарантовано і книга буде тільки через 3 тижні по 100% передоплаті. Вдуматися тільки - 3 тижні при тому, що на сайті написано «Наявність гарантовано» !!! Це просто розлучення якийсь. І це неодноразово. Інші магазини чесно пишуть - доставка до 10 робочих днів, а Грінки гарантує наявність. Хлопці, Ви кого намагаєтеся обдурити і навіщо ??? Краще купити дорожче в Yakaboo або Букві, ніж кожен раз чути, що книги на самому те справі немає, хоча вона начебто і є, «ми гарантуємо». (Оригінал) Самый худший интернет-магазин книг. Сайт полностью не соответствует действительности. Если на сайте указано «наличие гарантировано» - то это значит, что ничего не гарантировано и книга будет только через 3 недели по 100% предоплате. Вдуматься только – 3 недели при том, что на сайте написано «Наличие гарантировано»!!! Это просто развод какой-то. И это неоднократно. Другие магазины честно пишут – доставка до 10 рабочих дней, а Гренка гарантирует наличие. Ребята, Вы кого пытаетесь обмануть и зачем??? Лучше купить дороже в Yakaboo или Букве, чем каждый раз слышать, что книги на самом то деле нет, хотя она вроде бы и есть, «мы гарантируем».
25.12.18
Roman
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Зробив замовлення і повністю оплатив товар + доставку. З повною упевненістю, що товар вже мій і я їм розпоряджаюся прийшов на нову пошту через кілька днів і дізнався, що товар відправлений назад, так як зберігається всього 5 днів. Цікаво, чому хтось розпоряджається товаром, який повністю оплачений і фактично належить мені? У грінці запропонували зробити повторну доставку за 90 грн або повернути на 90 грн менше. Тобто по суті просто кинули на доставку. Те що у вас укладений договір з новою поштою мене взагалі не цікавить. Я оплатив товар + доставку і можу розраховувати, що він буде чекати мене скільки потрібно і за бажанням я можу хоч місяць його на платному зберіганні тримати, бо я його оплати вже. Ніяких компромісів від магазину. У підсумку замовив повернення грошей. Нікому не раджу користуватися даними магазином, тому що будь-яка ситуація буде вирішуватися не на користь клієнта. (Оригінал) Сделал заказ и полностью оплатил товар + доставку. С полной уверенностью, что товар уже мой и я им распоряжаюсь пришел на новую почту через несколько дней и узнал, что товар отправлен назад, так как хранится всего 5 дней. Интересно, почему кто-то распоряжается товаром, который полностью оплачен и фактически принадлежит мне? В гренке предложили сделать повторную доставку за 90 грн или вернуть на 90 грн меньше. То есть по сути просто кинули на доставку. То что у вас заключен договор с новой почтой меня вообще не интересует. Я оплатил товар + доставку и могу расчитывать, что он будет ждать меня сколько нужно и по желанию я могу хоть месяц его на платном хранении держать, потому что я его ОПЛАТИЛ УЖЕ. Никаких компромиссов от магазина. В итоге заказал возврат денег. Никому не советую пользоваться данным магазином, потому что любая ситуация будет решаться не в пользу клиента.
25.11.18
Дмитрий Чекот
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
В основному книжки і всякі дитячі штуки замовляю у них. Хороший асортимент і ціни нижче ніж в постійно деградуючій розетці.
25.11.18
Sviatt Ternovchenko
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Категорично РЕКОМЕНДУЮ. У Запоріжжі без проблем доставили мені вудилище і дитячий самокат. Габаритна посилка !, упаковано добротно, ніде нічого не пошкоджено. Раніше купував тут дитячий конструктор і пару воблерів, теж без проблем. Великий асортимент і добре працюють. (Оригінал) Категорично РЕКОМЕНДУЮ. В Запорожье без проблем доставили мне удилище и детский самокат. Габаритная посылка!, упаковано добротно, нигде ничего не повреждено. Раньше покупал здесь детский конструктор и пару воблеров, тоже без проблем. Большой ассортимент и хорошо работают.
25.11.18
Вик. Аренев.
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Зробив замовлення минулої середи. У п'ятницю був проїздом через Київ, вирішив зателефонувати, може замовлення вже готовий і я сам його заберу. Але немає млинець, виявилося, що це неможливо ...... тому що Грінки вже відправила посилку до мене в Херсон))) Чи працюєте на випередження, молодці. На Новій Пошті дружина прийшла забирати, думала, будуть проблеми, тому що одержувач невідомий - я. Але з магазину зателефонувати до НАШЕ ВІДДІЛЕННЯ НП І залагодити питання! Вищий пілотаж, Грінки, спасибі. Напевно, сами йбеспроблемний інет-магазин в Україні (Оригінал) Сделал заказ в прошлую среду. В пятницу был проездом через Киев, решил позвонить, может заказ уже готов и я сам его заберу. Но нет блин, оказалось, что это невозможно...... потому что Гренка уже отправила посылку ко мне в Херсон))) Работаете на опережение, молодцы. На Новой Почте жена пришла забирать, думала, будут проблемы, потому что получатель указан - я. Но из магазина ПОЗВОНИЛИ В НАШЕ ОТДЕЛЕНИЕ НП И УЛАДИЛИ ВОПРОС! Высший пилотаж, Гренка, спасибо. Наверно, самы йбеспроблемный инет-магазин в Украине
25.11.18
Ксения Синяговская
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
По-перше, дівчина на гарячій лінії відповідала мені дуже довго, і в мене склалося враження, що вона взагалі не зацікавлена. Те, що вона не могла вимовити назви книжок Толкіна, то вже нехай... Однієї книжки (досить дорогої - 700 гривень) не було в наявності. Друга, дешевша, була. Вона пообіцяла, що, навіть якщо другу книжку вони привезуть завтра, то з мене не будуть брати 40 грн за доставку, оскільки разом з першою книжкою сума замовлення передбачає безкоштовну доставку. Проте за першу, дорожчу книжку, якої не було ("Сильмариліон") мені необхідно було внести половину оплати наперед. Я погодилася, якщо за доставку не братимуть. Наступного дня приїхав кур'єр, доставив мені другу, дешевшу книжку і попросив вартість разом з оплатою в 40 грн. Не хотілося з ним сваритися, бо він тут ні до чого. Я вирішила, що там більше нічого не братиму. Думала, що зекономлю, оскільки книжки трішки дешевші, ніж в якабу, а вийшло навпаки. (Реквізити мені надіслали пізніше, але в мене вже не було жодного бажання з ними зв'язуватися). Отже, інші книжки Толкіна я вже замовляла в якабу. До речі, і "Сильмариліон" я також в них замовила, але мене не змушували оплачувати половину вартості наперед.
25.11.18
Aleks Hit
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Замовив книги бізнес набір за 999 грн, дуже задоволений обслуговування, швидко передзвонили, уточнили терміни доставки, посилка приїхала вчасно, спасибі за безкоштовну доставку! (Оригінал) Заказал книги бизнес набор за 999 грн, очень доволен обслуживание, быстро перезвонили, уточнили сроки доставки, посылка приехала вовремя, спасибо за бесплатную доставку!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти