Ваш городИвано-Франковск?
Изменить

Отзывы - Сеть грузинских ресторанов Хінкальня

7692 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.05.19
Jarek Ochocki
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Велика грузинська кухня. Місце облягають, і ви повинні стояти перед тим, як це відбудеться. Варто замовити кілька предметів і спробувати його. Середні порції, так що деякі люди можуть вибрати і повинні бути спробували. Сервіс дуже гарний, на різних мовах. Невелике місце, але з іншого боку вулиці - сад. Страви готуються на регулярній основі. Смачний, лизати пальці! (Оригінал) Super kuchnia gruzińska. Lokal oblegany i trzeba odstać zanim będzie miejsce. Warto zamówić kilka pozycji i popróbować. Porcje średnie, więc kilka osób może wybrać i należy pokosztować. Obsługa bardzo miła, w różnych językach. Lokal mały ale po drugiej stronie ulicy jest ogródek. Potrawy przygotowywane na bieżąco. Mniam, palce lizać!
14.05.19
Daniel Flachmański
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Смачна їжа. Ціни, як сон. Я б рекомендував! (Оригінал) Pyszne jedzenie. Ceny jak marzenie. Polecam!
14.05.19
Павло Дар
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Дуже гарний заклад, ціна за штуку (хінкаль) - 13 грн, смачно!
14.05.19
я счастливая
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Дуже подобається хінкальня, кожен рік коли буваю в Львові то обов'язково заходжу з подругою в кафе.
14.05.19
Оксана Василенко
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Їжа дуже смачна, правда, чекали довго (субота, велика кількість бажаючих), але офіціант вибачився і за рахунок закладу пригостив смачним лимонадом.
14.05.19
Pol pavlishin
Львов, Кривая Липа проезд, 1
(Перекладено Google) смачне місце, я повернуся (Оригінал) tasty place, I'll be back
14.05.19
я счастливая
Львов, Кривая Липа проезд, 1
(Перекладено Google) Дуже гарне кафе Львова, затишне, офіціанти завжди доброзичливі. , Ввічливі, бюджетне. Рекомендую. (Оригінал) Очень хорошее кафе Львова, уютное, официанты всегда доброжелательные. , обходительные , бюджетное. Рекомендую.
14.05.19
Arina Red
Львов, Кривая Липа проезд, 1
(Перекладено Google) Брудно, пробірки залапание! Обслуговуючий персонал приємний! (Оригінал) Грязно,пробирки залапаные! Обслуживающий персонал приятный!
14.05.19
Michael Valigurskiy
Львов, Кривая Липа проезд, 1
Смачно, затишно, ціни помірні. Рекомендую
14.05.19
Dzano Maro
Львов, Кривая Липа проезд, 1
(Перекладено Google) Смачна їжа, я рекомендую її всім. (Оригінал) Przepyszne jedzenie, polecam każdemu.
14.05.19
Роксолана Омельчук
Львов, Кривая Липа проезд, 1
Це суцільне розчарування..... Не розумію чому керівництво не звертає уваги на відгуки.... Я була в цьому закладі 2 рази(завжди беру їжу з собою) і кожного разу мені в замовлення однієї позиції не докладають. Що це? неуважність чи шахрайство.....
14.05.19
Никита Савочков
Львов, Кривая Липа проезд, 1
(Перекладено Google) Хінкалі просто пальчики оближеш))) Особливо з сиром. (Оригінал) Хинкали просто пальчики оближешь))) Особенно с сыром.
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти