Ваш городИвано-Франковск?
Изменить

Отзывы - Сеть грузинских ресторанов Хінкальня

7693 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.06.19
Elena Moskalenko
Ужгород, Фединца улица, 12А
(Перекладено Google) Дуже сподобалося це заклад, все дуже смачно, гарне обслуговування, чисто. Замовлення приносять вчасно і відповідає зазначеному вазі. Пиво авторське - божественне рекомендую. Ціни доступні. (Оригінал) Очень понравилось это заведение, все очень вкусно, хорошее обслуживание, чисто. Заказ приносят вовремя и соответствует указанному весу. Пиво авторское - божественное рекомендую. Цены доступные.
14.06.19
Mon Pasye
Ужгород, Фединца улица, 12А
(Перекладено Google) Натрапила випадково, дуже атмосферний місце. Сподобався інтер'єр, музика, так класно відчути все це далеко від Кавказу))) хачапурі по аджарський-смачно! Але! У салаті з горіховою заправкою занадто багато цибулі і чай був слабенький, потрібно терміново вводити чай на травах) За туалет окремий респект і справжні живі гвоздики! Круто! всім хто в Ужгороді раджу до відвідування. P.S. кажуть на Українському, розуміють Русский. (Оригінал) Набрела случайно, очень атмосферное место. Понравился интерьер, музыка, так классно прочувствовать все это вдали от Кавказа))) хачапури по аджарски-смачно! Но! В салате с ореховой заправкой слишком много лука и чай был слабоват, нужно срочно вводить чай на травах) За туалет отдельный респект и настоящие живые гвоздики! Круто! всем кто в Ужгороде советую к посещению. P.S. говорят на Украинском, понимают Русский.
14.06.19
Anna Kostuchenko
Ужгород, Фединца улица, 12А
(Перекладено Google) Хачапурі по-аджарський дуже смачне але порція на людину 450 грам це дуже багато. Я б рекомендувала брати одне на двох. (Оригінал) Хачапури по-Аджарски очень вкусное но порция на человека 450 грамм это очень много. Я бы рекомендовала брать одно на двоих.
14.06.19
Erika Kish
Ужгород, Фединца улица, 12А
Дуже смачно та атмосферно
14.06.19
Anton
Ужгород, Фединца улица, 12А
Улюблений заклад цієї мережі - завжди сюди заходжу коли буваю в Ужгороді. Зручне розташування у центрі міста, дуже затишна обстановка, приємне обслуговування. Готують досить смачно: їхнє хачапурі по-аджарськи було одним з кращих хачапурі, що мені доводилося куштувати. Цілком непогані хінкалі, яким пішло-б на користь, якби у них клали трохи більше фаршу (проте відносно невисока ціна за штуку компенсує цей недолік). Також подобається їхній суп харчо: ароматний, пікантний, ситний. Заклад однозначно рекомендую для відвідання!
14.06.19
Yurii Tymochko
Ужгород, Фединца улица, 12А
Very friendly and hospitable waiters. Delicious cuisine and cosy place. Surprised by interesting design of the restroom. We loved it and would visit it again. Thank you for experience.
14.06.19
Bartłomiej Dumański
Ужгород, Фединца улица, 12А
(Перекладено Google) Добра їжа! (Оригінал) Good food!
14.06.19
Алина Андреева
Ужгород, Фединца улица, 12А
(Перекладено Google) Дуже добре, раджу хінкалі з сиром, дуже смачно 😋 (Оригінал) Очень хорошо, советую хинкали с сыром, очень вкусно 😋
14.06.19
Charmi Ramanuj
Ужгород, Фединца улица, 12А
Vintage ❤
14.06.19
Mykhailo Tomchaniy
Ужгород, Фединца улица, 12А
Все супер. Інтерьер і кухня на рівні. Все смачно приготовлено.
14.06.19
elena martynenko
Ужгород, Фединца улица, 12А
(Перекладено Google) Зайшли з подругою в цей заклад з надією смачно поїсти ... але на жаль ((( Харчо був рідким і чекали ми його 20хв. Асорті хінкали, по суті було асорті так як нам дали лише 2 види з 4 х ... ми ж чекали асорті, логічно ж, що всіх по 2 шт! При цьому всім ми замовили хліб шоті до харчо і соус до нього, але нам повідомили, що хліб згорів і його не подадуть, але соус принесли. Питання: навіщо?! З обуренням офіціант його забрала, але в замін нам нічого не запропонувала! Чому?! Ми хотіли щось борошняне до гострого супу і нам було без різниці скільки ми б заплатили 25 грн або 100 грн за випічку. Але запропонувати можна було .Замість того щоб піти з незадоволеним обличчям через те, що доведеться робити скасування. Адміністратори, вчіть свій персонал ввічливості і продажу, будь ласка. Ми ще хотіли взяти десерт і сік, але бажання пропало само собою. (Оригінал) Зашли с подругой в это заведение с надеждой вкусно поесть...но увы((( Харчо был жидким и ждали мы его 20мин. Ассорти хинкалей ,по сути было не ассорти так как нам дали лишь 2 вида из 4 х ...мы же ждали ассорти ,логично же ,что всех по 2 шт ! При этом всем мы заказали хлеб шоти к харчо и соус к нему ,но нам сообщили ,что хлеб сгорел и его не подадут ,но соус принесли . Вопрос :зачем ?! С возмущением официант его унесла ,но в замен нам ничего не предложила ! Почему ?! Мы хотели что то мучное к острому супу и нам было без разницы сколько мы бы заплатили 25 грн или 100грн за выпечку . Но предложить можно было .Вместо того чтоб уйти с недовольным лицом из за того ,что придётся делать отмену . Администраторы,учите свой персонал вежливости и продажам ,пожалуйста. Мы ещё хотели взять десерт и сок ,но желание пропало само собой .
14.06.19
Юрко Дурко
Ужгород, Фединца улица, 12А
Гарне місце, смачні страви. Дякую!
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти