Ваш городИвано-Франковск?
Изменить

Отзывы - Сеть грузинских ресторанов Хінкальня

7693 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.07.18
Barbara P-G
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Харчування сенсаційне, хоча не всі пункти в меню були доступні. Дружній сервіс, треба трохи почекати за їжу, але принаймні все свіже. Ціни на Львів не прохідні, але терпимо. Я рекомендую Хачапурі, я не плачу невеликий відсоток. (Оригінал) Jedzenie rewelacyjne, choć nie wszystkie pozycje w menu były dostępne. Miła obsługa, trzeba trochę poczekać na jedzenie ale przynajmniej wszystko jest świeże. Ceny jak na Lwów nie są powalające, ale znośne. Polecam chaczapuri, czacza mało procentowa.
14.07.18
Maksymilian Krajewski
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Мені подобається це місце, добре, чінкалі. Вони служать Узвару - компоту сухофруктів, подібних тому, що напідпитку в Польщі напередодні Різдва. Ціни на Україну досить високі. Деякі називають це ресторан - звичайний бар для мене. Але я все-таки рекомендую це. (Оригінал) Lubię to miejsce, dobre chinkali. Serwują Uzwar - kompotz suszu podobny do tego pijanego w Polsce na wigilię. Ceny jak na Ukrainę dosyć wysokie. Niektórzy nazywają to restauracją - dla mnie zwykły bar. Ale i tak polecam spróbować.
14.07.18
Paweł Czarnecki
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Смачна їжа була захопленням для моїх смакових рецепторів, і це було не дуже дорого, але ви повинні пам'ятати, що це місце є маленьким, і під час вечері столи можуть бути важко доступними. (Оригінал) Przepyszne jedzenie było rozkoszą dla moich kubków smakowych, a do tego nie było bardzo drogo, trzeba jednak pamiętać że lokal jest niewielki i w godzinach obiadowych stoliki mogą okazać się trudno dostępne.
14.07.18
Cezary Bełz
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Красива, досить специфічна, дещо інша їжа. Варто спробувати, але, як виявилося, я віддаю перевагу дещо іншим смакам. (Оригінал) Niezłe, dość specyficzne, nieco odmienne jedzenie. Warto spróbować, ale jak się okazało preferuję nieco inne smaki.
14.07.18
Олег Чебаненко
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Не можу погодитися, що тут не дорого і смачно. Замовляли тільки суп харчо і хінкалі. Хінкалі ще більш менш, хоча розмір у них порівняно невеликий (на відміну від інших подібних ресторанів), а суп, власне, був позбавлений смаку. Може бути інші страви були і смачніше. Ціни вище середнього. Порівнюю саме з ресторанами грузинської кухні. Тісно. Немає тут ні чого цікавого, заради чого можна було б сюди повертатися. Прийшов, поїв, пішов і забув. (Оригінал) Не могу согласиться, что здесь не дорого и вкусно. Заказывали только суп харчо и хинкали. Хинкали еще более менее, хотя размер у них сравнительно небольшой (в отличие от других подобных ресторанов), а суп, собственно, был безвкусный. Может быть остальные блюда были и вкуснее. Цены выше среднего. Сравниваю именно с ресторанами грузинской кухни. Тесно. Нет здесь ни чего интересного, ради чего можно было бы сюда возвращаться. Пришел, поел, ушел и забыл.
14.07.18
Mar Zet
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Погана служба. Я чекав 12 хвилин на пиво. Нагадування не допомогло, тому що молода леді повинна була сама почекати, щоб залити пивом. (Оригінал) Słaba obsługa. Na piwo czekałem aż 12 minut. Przypomnienie nie pomogło, gdyż młoda dama tylko w sobie znanym celu musiała odczekać, aby nalać piwo.
14.07.18
Milena G.
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Вишукані ханни, унікальні хінкалі (їдять цілі 😊) і хачапурі. Дуже хороший сервіс. Ми приїхали досить пізно (менше години до часу закриття), і ми були дуже добре прийняті. (Оригінал) Pyszne chanachy, wyjątkowe khinkali ( zjadac w całości 😉) i chaczapuri. Bardzo mila obsługa. Przyszlismy dosc późno ( niecałą godzinę przed zamknięciem) i zostalismy bardzo milo przyjęci.
14.07.18
Gord-N-Video
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Смачно) Ввічливі офіціанти. Молодці! Обов'язково прийду як буду в тих місцях) (Оригінал) Вкусно) Вежливые официанты. Молодцы! Обязательно приду как буду в тех местах)
14.07.18
19Mario73
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Ми їздили туди випадково, але з входу ми знали, що це хороший вибір.Порада на місці була дуже смачною за розумними цінами.Було б, щоб пообідати все, але де його поставити.Остановка може не стукати, але їжа варто гріха.Якщо ви поруч і не знаєте, де їсти перейдіть до цього грузинського паб. (Оригінал) Trafiliśmy tam przez przypadek ale od wejścia wiedzielismy że to dobry wybór.Jedzenie robione na miejscu bardzo smaczne w przystepnych cenach.Chciałoby się poprobowac wszystkiego ale gdzie to zmieścić.Wystrój może nie powala ale jedzenie warte grzechu.Jeśli jesteś w pobliżu i nie wiesz gdzie zjeść to kieruj się do tej gruzinskiej knajpeczki.
14.07.18
Olena Grygorchuk
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Ми збираємося добре пообідати там та забронювати стіл заздалегідь. Коли ми прийшли до ресторану, офіціант повідомив нам, що наш стіл зайнятий і він не може нам допомогти ... ми отримали від хлопця Володимира, що наша проблема полягає в тому, що ми забронювали стіл і зайняті людьми. Гріжне безладно! (Оригінал) We're going to have a nice dinner there and booked table in advance. When we came to the restaurant the waiter notified us that our table is occupied and he can't help us... we got from the guy Volodymyr that it's our problem that we booked table and it is occupied by people. Ugly unplacent place!
14.07.18
Bubba Ami
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Дуже хороше місце, але коли ми були в неділю, це було трохи погане місце, але я взагалі рекомендую це (Оригінал) Bardzo fajne miejsce ale gdy byliśmy w niedzielę to trochu kiepsko z miejscem ale ogólnie polecam
14.07.18
Piotr Radio
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Хартапурі був айярулі майже як у Батумі, і хінкалі майже як у Кутаїсі. Відмінне місце! (Оригінал) Chaczapuri adżaruli prawie jak w Batumi, a khinkali prawie jak w Kutaisi. Super miejsce!
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти