Ваш городИвано-Франковск?
Изменить

Отзывы - Сеть грузинских ресторанов Хінкальня

7693 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.08.18
Marek Haberko
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Ми поїхали туди на сніданок. Одним словом, трагедія. Я не міг закінчити свої яєчня. Наречена їла млинці, але вона сказала, що це не коштує. Ми вирішили поїсти Baczewski, поїсти смачно, і трохи більше для десерту. Я не рекомендую Ми поїхали туди на сніданок. Одним словом, трагедія. Я не міг закінчити свої яєчня. Наречена їла млинці, але вона сказала, що це не коштує ціни. Ми вирішили, що краще поїхати до Бачевського, смачно поїсти і більше, а ще трохи більше за десерт. Я не рекомендую (Оригінал) We went there for breakfast. In a word, tragedy. I could not finish my scrambled eggs. The fiancee ate pancakes, but she said that it was not worth the price. We decided that it would be better to go to Baczewski, eat up tasty and more, and stay a little bit more for dessert. I do not recommend. Poszliśmy tam na śniadanie. Jednym słowem tragedia. Ja swojej jajecznicy nie mogłem dojesc do końca. Narzeczona co prawda naleśniki zjadła ale stwierdziła że za tą cenę nie warto. Stwierdziliśmy że lepiej iść do Baczewskiego, najeść się smacznie i więcej, i jeszcze trochę zostanie na deser. Nie polecam.
14.08.18
Anton
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Найдавніший і колись найкращий заклад цієї мережі у Львові зараз уже не той, що колись. Звісно, усе непогано, меню традиційне, оформлення колоритне, є літня тераса. Але якось усе воно не дуже смачно (куштували хінкалі, хачапурі по аджарськи, бхалі) хоч і без явних недоліків. Просто я люблю грузинську кухню, буваю у грузинських ресторанах і знаю, що могло-б бути краще... Обслуговування загалом прийнятне, але до нього теж є запитання... Одним словом: заклад цілком прийнятний, але якщо у вас буде вибір - спробуйте піти у інший грузинський ресторан.
14.08.18
ytrabant .
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Przepyszne jedzenie, obsługa bardzo miła i pomocna.
14.08.18
Klaudia Kubacka
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Przepyszne gruzińskie jedzenie i przemiła obsługa.
14.08.18
Maya Adivi
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
As delicious as the Georgian food I had in Tbilisi.
14.08.18
Amunet Nesp'met
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
First and so far, best experience of georgian cuisine, we asked for Хінкалі and Хачапури по аджарські, and everything was delicious, while the service was okay.
14.08.18
Andy Goldman
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Гарне місце, особливо в сонячний день, коли ви можете сидіти на вулиці та насолодитися гінкалі та чачою (грузинські великі пампушки та герппа різноманітні). (Оригінал) Nice place especially on a sunny day when you can sit outside and enjoy hinkali and chacha (Georgian large steamed dumplings and grappa variety).
14.08.18
Damian Maslanka
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Przepyszne dania, ceny bardzo dobre.
14.08.18
Pawel Kudzia
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
very tasty and affordable Georgian food
14.08.18
Sławomir Kata
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
really tasty georgian khinkali and khachapuri.yummy
14.08.18
Павел Петров
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Дешево и вкусно ;) хорошие хинкали
14.08.18
Боба Каран
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Это был гомеопатической узвар. На претензии уверяли что так и должно быть.... В общем хотите чтобы вас грубо поимели- идите туда. Или если любите воду с привкусом узвара.
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти