Ваш городХарьков?
Изменить

Отзывы - Сеть сервисных центров Робим Гуд

742 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

27.10.19
Александр Чорный
Киев, Белорусская улица, 10/18АЛукьяновская
Совершенно не умеют общаться с клиентами судьбу телефона узнать нельзя, ужасный сервис
27.10.19
Максим Семенов
Киев, Белорусская улица, 10/18АЛукьяновская
Полтора месяца занимает замена дисплея Xiaomi RedMi Note 7 по страховке. Наверное, таким образом компания делает всё возможное, чтобы я никогда не покупал страховку в Алло, а сразу нес телефон в ремонт. Я так и сделаю, но ремонт будет в другом СЦ.
27.10.19
Раїса Братиця
Киев, Белорусская улица, 10/18АЛукьяновская
Дякую!
19.10.19
Виктор
Купил телефон в Алло,телефон проработав 20дней начал самопроизвольно выключаться и включатся не с первой попытки .Отдал в ремонт через магазин ,телефон попал в Сц 25.09 уже 19.10 сколько можно ему делать диагностику?Почему через ваши задержки я не могу вернуть деньги за дефектный телефон или обменять его,14 дней давно прошли ?Номер квитанции НК 00531411.Что с телефоном не знает ни Алло ни ваша информационная линия.
17.10.19
Андрей
Купил телефон в Алло,он перестал работать. Тел. Отправили по гарантии в сервис Робим гуд,от туда возвращают с отпиской,что тел исправен!!!! А тел. Так и не работает!!!! Халтурщики!!!
16.10.19
Albreht
Луцк, Воли проспект, 43
Жахливо. Прилади ламають. Після їхнього ремонту працює 2 тижні, а потім можна викинути. "В мене тут дисплей відклеївся, треба не заміну, а просто скотч наклеїти, щоб трималось. Сам не можу, поганий зір" - "Це в нас буде коштувати 570 грн". Це останній раз коли я туди звертався. Оминайте цей "сервісний центр", якщо ЦЕ можна так назвати.
16.10.19
Люда Корнійчук
Луцк, Воли проспект, 43
Я не здавала тел на ремонт,а на розблокування, це робота 20 хв(вже таке мені робили).сказали при здачі що на наступний день готово буде,через тиждень позвонила,не з 1 разу дозвонилась,вказані тел не відповідають,сказали ще не зробили,але чому не знають,бо майстра не має,ну в результаті робили 2тиждні.
16.10.19
Ralph Stein
Луцк, Воли проспект, 43
Роботою майстра і сервісу в цілому я незадоволений. Довго прийшлось мені сюди ходити, щоб забрати свого ноута. і ніхто навіть не вибачився.
16.10.19
Sania Tretiakov
Луцк, Воли проспект, 43
Я б сказав, Робимо Херню, зробимо все щоб вас розвести самим нажитись!Якість ремонту ледве ледве тягне на задовільно. Навіть не сумнівайтеся, відремонтують неякісними б/у запчастинами та комплектуючими ! Гарантійне обслуговування взагалі на рівні "шарашкіна контора". Будя яким способом вам стараються довести що то не гарантійний випадок, замість того щоб виконати взяті на себе зобов'язання! Не раджу здавати техніку сюди в ремонт!
16.10.19
Сергій Грудняк
Луцк, Воли проспект, 43
Гарні і привітні дівчата на рецепшині. Зранку здав ноут в ремонт, ввечері подзвонили, що все готово. Рекомендую!
16.10.19
Тетяна Філюк
Луцк, Воли проспект, 43
Ремонтувала телефон Huawei, який впав у воду. Попередньо носила телефон у інший СЦ, в якому мені сказали, що його неможливо відновити. Але майстри СЦ "Робим Гуд" відремонтували телефон і прайцівники детально пояснили в чому саме була поломка. Склалася хороша думка про даний СЦ: швидко, якісно, за помірною ціною!
16.10.19
Сергій Клянц
Луцк, Воли проспект, 43
Не ведіться там найобують мені сказали що графічний чіп полетів прийшов до друга переустановив віндовс і все працює
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти