Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - Сеть академий Межрегиональная академия управления персоналом (МАУП)

547 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.11.19
Nik
Дистанционная форма обучения - одно из уникальных преимуществ МАУП. Я учился и одновременно применял знания на практике. Спасибо МАУП за такую возможность!
11.11.19
Irakli
I read good reviews about teachers on the Internet. I could not get such a quality education for little money in Georgia. Thank you, IAPM.
11.11.19
Ксения Сулиханова
1 отзыв
Киев, Фрометовская улица, 2
Конечно, были и хорошие, и плохие моменты в обучении. Но всегда радовало руководство академии - признавало и свои ошибки, и ошибки своих преподавателей.
06.11.19
Олександр
Нам викладачі не просто переказували підручники, а ділилися історіями з власного досвіду. Друзі з інших університетів розповідали, що у них все навпаки. Щодня радію, що обрав МАУП!
21.10.19
Богдан
Я навчаюсь на стоматолога і тому можу з упевненістю сказати, що наш Стоматологічний факультет найкращий в Києві. Не те що совковий в Богомольця.
18.10.19
Студентка
Когда определялась с местом учебы, много слышала о коррупции во всех универах. Не могу говорить обо всех специальностях, но в нашем Институте менеджмента точно её нет. И все преподаватели очень крутые.
17.10.19
варвара
В этом году поступила в МАУП,через месяц обучения очень пожалела.Во-первых взяли кучу денег,на руки до сих пор договор не выдали.Преподаватели меняются каждый месяц.Всё по книгам нам задают.Присуствуют такие предметы как и в школе,что меня очень удивила.Хочу вернуть деньги,но не могу.так что думайте прежде чем туда поступать,а особенно в Придунайский филиал.[:eek:][:eek:][:eek:][:eek:]
17.10.19
Гость
Не можу судити стосовно всього навчального закладу, можливо там і гарний рівень освіти, але мала "щастя" зустрітися в житті з випускницею МАУП, яка іменує себе великим психологом. Можливо студентам на лекціях не розповідали, що психолог не має права розповсюджувати особисту інформацію пацієнта, що справжній психолог не може відправляти фото своєї вагіни та інших частин тіла пацієнту, а можливо "психолог" Брамірська Людмила диплом собі купила. Бо як виявилося вона в тісних стосунках з кафедрою психології МАУП, які паралельно займаються типу Громадською організацією Інститут психодрами
17.10.19
Anet
Непоганий ВНЗ. Не економить на гуртожитках, викладачах та обладнанні. Відчувається турбота про студентів.
08.10.19
Elijah
Thank you IAPM for quality education. I don't regret that I came here from Tbilisi. The lecturers were demanding, but fair.
08.10.19
maleyko004
6 отзывов
Навчатися не дуже складно, але цікаво. Вистачає часу і на підготовку до занять, і на спортивні змагання, і на особисте життя. Єдиний недолік - це відсутність вільних місць у гуртожитку. Але це дрібниця, порівняно з усіма перевагами МАУП.
02.10.19
Настя Довгайчук
Бакалавріат закінчила в МАУП (спеціальність «Маркетинг»), а на магістратуру вступила до державного ВНЗ. Шкодую, що не обрала Академію - там було значно цікавіше та інформативніше. Не повторюйте моїх помилок)
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти