Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

244 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

19.07.16
Василь
Хотів вивчати українську мову більш поглиблено, але у всіх "державних" ВНЗ на бюджет не пройти-не пробитися, а контракт коштує такі скажені гроші, що без сторонньої допомоги їх просто не зібрати! А обирати іншу професію для "корочки" якось і не хочеться Моя родина, на жаль, не поділяє мого прагнення до освіти. Що з них взяти - все життя прожили в "забитому" селі, де якщо не спився і маєш сяку-таку роботу, то це вже успіх.[:frown:] А я так не хочу!!![:mad:] Словом, потинявся я по Києву і вже думав додому вертати, коли ось побачив будівлю із цікавого кольору дахом. "Зайду-но ще сюди" - подумав я. Зайшов і - залишився. Я щойно закінчив перший курс, але мені ВЖЕ подобається! Ціни, доречі, нормальні. Ще і на зустріч студенту йдуть, якщо раптом якісь фінансові проблеми. А про предмети взагалі мовчу - такої кількості цікавенних книг, як за цей рік, я за все своє життя не читав! Життя налагоджується![:smile:]
19.07.16
Катруся
Не знаю, що там кому не подобається, а я у захваті! Я, сидячи в своєму інвалідному візку, думала, що в інститути та університети мені нічого і потикатися. Думала, поки не натрапила на "Україну". Рішення про вступ прийняла в одну мить і не шкодую! Дуже цікаві предмети та хороші викладачі, організоване дозвілля. Щойно потрапляю в Університет, то одразу забуваю, що я на візку - ліфти, широкі двері, перехід між корпусами - що ще потрібно студенту з інвалідністю для щастя?!
19.07.16
Галя
Навчаюсь вже третій рік - все подобається. Викладачі, предмети заходи, що проводяться в Університеті "Україна" - все подобається. Життя таке насичене - тільки б встигнути усюди! І на нудьгу та скиглення зовсім часу не лишається. [:smile:]
16.07.16
король
Поступила по глупости, 1 курс.. в итоге много сюрпризов вылезала походу учебы, хотя в начале было все радужно и вроде нормально, па пол дня можешь сидеть дома и ничего не делать. приежать а пары отменя.т и все такое. учусь и не знаю уходить или нет...не хочется деньги и время тратить но в какой другой поступать если у нас с университетами впринципи всеми не очень.
12.07.16
Юля
Я вчуся на першому курсі по спеціальності соціальна робота. Поки що не помітила нічого поганого, викладачі дуже гарні, якщо слухати і вникати, то все зрозуміло. Було дивно усім моїм однокласникам, що в мене на першому курсі вже була реальна практика (я з робітниками соціальної служби вже допомагала). Спочатку було якось страшно, але дякую Дикій Вікторії Андріївні дуже цікаво. Дякую декану Ірині Борисівні. Ще займаюсь волонтерством, в університеті потужна організація волонтерів. Надіюсь, що буде цікаво і надалі.
12.07.16
Наталка
Навчаюсь на четвертому курсі на спеціальності мікробіологія. Подобається навчатися, костяк викладачів гарний (є такі що собі ціну не складуть), цікава практика з викладачами, які в тебе ж викладають. Особлива подяка декану Мовчан Валентині Олексіівні. Їдемо у Францію на практику. Потрібно було початкове знання Французької, так вона знайшла нам викладача і домовилась щоб нам надали ці ази, за суму яка в м. Києві не існує. ДЯКУЄМО:) Взагалі, якщо хочете до нас, приходьте та дивиться самі. Я не чула про студентів з Румунії, які полово на нас ллють.
11.07.16
Захар
Отвратительный институт. Заканчиваю первый курс, планирую перепоступать в другой институт. Отношение к студентам - отвратительное. Никакого уважения. Знаний не дают, т.к. большинство преподавателей являются бывшими студентами этого же универа.
11.07.16
Светлана
Скотское, просто скотское, другого слова не нашлось, отношение к студентам. Хамят везде, от столовой и раздевалки до деканата. Преподаватели - бывшая гэбня, ну и методы воспитания подрастающего поколения соответствующие.
10.07.16
Гость
Навчаюсь вже 3 рік в університеті , все подобається, паралельно здобуваю другий диплом, європейський у польському ВУЗі , дякую університету за можливість отримати подвійний європейський диплом! А ті хто пише негативні відгуки - той явно жодного разу навіть і не заходив в універ. Не слухайте маячню, просто прийдіть до нас у гості, поспілкуйтесь з нами і зі студентами. А краще взагалі приходьте до нас навчатись і сформуйте свою думку самостійно на основі ваших вражень, не сподобається , в будь-який момент можете піти до іншого університету, але точно впевнений що йти з УУ вам не захочеться!
09.07.16
прорд
преподавание очень слабое .......преподы на уроках расказывают про себя .....выкладывается только токарева по трудовому праву, сидоренко,- но предмет у него занудный.......все остальные......экзамены и сдачи скидываешся.
07.07.16
Гость
Дякую університету "Україна" за продуктивні роки навчання, за освіту, і найголовніше змістовне студентське життя !)
06.07.16
Oxana Belash
Проучилась здесь год и не жалею! Много вариантов как получить скидку, хорошие преподаватели, интересные мероприятия ) Могла поступить в гос.вуз, но УУ привлек чем то, теперь понимаю, что это к лучшему ) Для меня универ стал моей второй семьей!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти