Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

244 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

30.12.15
Ann_Monk ♥
Поступила в этом году. Мне кажется, что лучше универа просто нет )) Чего там только нет... хорошего имею в виду)) мне даже на лекциях нравится XD И да, друзья, не бойтесь знакомиться:) кем бы ни был человек
30.12.15
Гость
Учусь в Университете "Украина" уже 4й год...за этот период моя жизнь изменилась кардинально, а все благодаря студ. самоуправлению...это маленькая семья, которая позволяет тебе раскрыться как личность и делает тебя достойным человеком.
30.12.15
Гость
Поступила в этом году на маркетинг в УУ. Ни капельки не жалею! Самоуправление делает все для студентов. Преподаватели отзывчивые!Все очень нравится!!
30.12.15
Рома Перехрест
Пости з офіційної групи студентського самоврядування!
30.12.15
Рома Перехрест
Ознайомтесь із життям студентів в Університеті "Україна"
30.12.15
Рома Перехрест
[:good:]Привіт! Спочатку скажу, як простий студент: - Вступив я без проблем, навчанням я задоволений (Інженерно-технологічний інститут, напрям харчові технології), позанавчальним життям повністю задоволений, будівля більш ніж задовольняє! Звичайно, як і всім ВНЗ є над чим працювати, але розвиток помітний! А тепер, як президент самоврядування: - моя офіційна група у вк, ви можете запитати мене про все, що стосується Університету "Україна"! Я буду стояти горою за свій навчальний заклад, адже я його люблю і ціную! І те, що якісь програми пишуть "з різних країн" фейкові коментарі про УУ - це просто багно! Я запрошую Вас в гості! Подивимось разом! Також є офіційна група самоврядування - там є інформація чим живе Університет після пар Всіх благ=) [:vawe:]
29.12.15
Valentina Movchan
У нас чудові приміщення, викладачі - найвищої кваліфікації і дуже креативні студенти. Якби тільки вони самі собі не створювали проблем своєю надзвичайною громадською активністю! Бо щоб від неї відпочити, вони іноді просто засинають на парах. Чи, може, лекції у мене нуднуваті?! Студенти, прокиньтесь і візьміть те, що прагнуть дати вам викладачі! Ми вас хочемо бачити в аудиторії, а ви нас часом - на відстані. Давайте жити дружно!
29.12.15
Ольга
Вчитися в коледжі УУ це велика радість, але спочатку я так не важала. Тільки на четвертому курсі я зрозуміла - "що тримали нас в строгих рамках, змушували нас ходити на всі парі, писати лекції, вести громадське Життя", що це Ви робили тільки для нас. Спасибі Світлана Іванівна за Ваше терпіння і за Вашу мудрість. На практиці це вже дало результат і мене беруть на роботу.
28.12.15
Nastia
Завжди в Університеті "Україна" всі бажаючі дійсно вчитися та вдосконалюватись на своєму професійному шляху - мали можливість стати дійсно фахівцями! Викладачі - дуже талановиті, обожнюють свою справу, слідкують за інноваціями! Адміністрація йде на зустріч студентським ініціативам, що дає змогу багатьом розвиватися особисто, розвивати свої лідерські якості, отримувати досвід реалізації соціальних та професійних проектів! Я з захопленням згадую свій 14-річний період життя який тісно повязаний з цим вузом: в ролі студента тричі - було дуже цікаво та повчально; у ролі члена студентського самоврядування - дружньо та корисно; у ролі - викладача (тепер) - багатогранно та фундаментально... всім бажаю мати таке ж насичене студентське життя та прагнути після нього повязати своє життя зі своїм вузом! мені здається - це найкращий аргумент ЗА! Університет "Україна" - найкращий![:yes:]
28.12.15
IRINA
В мене навчається брат в цьому закладі. Мої батьки та і я дуже цім задоволені, бо він став більш самостійним та відповідальним. Завдяки студентському самоврядуванню та викладачам - почав бути активним та публічним. В нашому закладі нажаль не було настільки гарної і теплої атмосфери. Не кажу вже за сучасні аудиторії, комп’ютерні класи, лекційні та і багацько чого. Мабуть батькам краще прийти та побачити. Про те що пишуть за заклад - я почула від брата. АЛЕЕЕЕ нажаль йому лінь реєструватися і щось писати, тим чім він мені періодично хватається, як про досягнення в університеті. Я ще раз з ним побалакаю та переконаю. Дуже прошу самоврядування якось більш на таке реагувати, це і в Вашу сторону ….. Вдачі Вам всім.
24.12.15
Сашко
У моїй долі, в долі тих студентів-інвалідів, із якими я познайомився, працював та продовжую працювати, Університет «Україна» відіграє дуже важливу та незмінну роль. У цьому закладі завжди панує атмосфера творчості, взаєморозуміння, дружби та любові. В Університеті «Україна» ми – студенти з особливими потребами – завжди можемо знайти допомогу та підтримку, відчути себе часткою суспільства, обрати тверду життєву позицію і найголовніше – відчувати себе повноцінними та вірити у щасливе майбутнє. Я хочу ще раз подякувати Університету «Україна» за те, що він подарував мені віру в себе, віру в життя, і побажати йому подальшого розвитку та процвітання.
24.12.15
Марина
2011 року я стала студенткою Інституту філології та масових комунікацій. Своєю альма-матір’ю я обрала стіни Університету «Україна». Я не є особливим винятком серед типових студентів, які прагнуть до, здавалося б, непоєднуваного: гарно вчитися, заробити собі копійку, провести змістовно незабутній час із друзями та хоч трохи виспатися. Та, можливо, саме Університет «Україна» і є винятком серед інших завдяки співчутливим, доброзичливим викладачам, які, розуміючи такі життєві речі, дають можливість жити цікавим молодим життям, а разом із цим дарують шанс на отримання вищої оцінки. Саме наші дорогі викладачі є серцем усього університету! Вони й стали одним із головних позитивних моїх вражень про мій університет.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти