Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

243 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

09.03.16
Настя
В этой конторе можно ожидать чего угодно.
01.03.16
Viktoria
Там чудово! Це те місце, де не тільки гарна атмосфера, а і де є багато гарних людей, та добрих викладачів! Життя там як у мурашнику, особливо, якщо ти належиш до складу студентського самоврядування С: Дякую тобі, УУ [:smile:]
29.02.16
Рома Перехрест
Навчатись в Університеті "Україна" завжди весело! Ми прагнемо здобути якісну освіту, взяти від життя максимум того, що воно пропонує! І цей навчальний заклад нам дає на змогу зробити це!=)
29.02.16
Ксения Белаш
Коли вступала до УУ ,проглянувши офіційні сторінки в соц. мережах та поспілкувавшись зі старшокурсниками я вже знала ,що маю будь ,що потрапити до УУ Дайджесту та студентського самоврядування. На справді це ж виявилось легше ніж здавалось .Тепер я у складі волонтерів Університету Україна, потрапила в студентське самоврядування та маю власну рубрику в Дайджесті ) Якщо ти хочеш отримати не лише гарні знання,а й досвід волонтерств,веселі студентські будні і кууупу позитивних емоцій,тоді тобі точно в УУ!
29.02.16
Лера
Учусь уже второй год,ни о чем не жалею,ведь университет стал для меня второй семьей, каждый раз приходишь с хорошим настроением и знаешь что получишь хорошее настроение в замен :)
29.02.16
Вероника Вовк
Мені подобається вчитися в університеті «Україна». Завдяки тому , що на першому курсі я вступила до складу студентського самоврядування, я отримую особливий досвід у волонтерстві, навчаюся керувати своїм часом і організовувати себе та людей поряд зі мною. Отже, у той час, коли інші лише мають диплом про закінчення навчання, я вже маю перевагу отриманого досвіду роботи. Також, я займаюся організацією концертів, що є чудовою можливість розвивати свої творчі здібності та креативність) Ще й на відміну від інших університетів, тут дуже низька політика оплати навчання, існує багато варіантів знижок, що полегшує оплату.
29.02.16
Аня Иванцова
Проучилась уже полгода в этом университете и не пожалела, что выбрала именно его. Хорошие преподаватели, приятная атмосфера. Множество мероприятий и акций, так что скучно не станет[:smile:]
29.02.16
Рома Перехрест
Привіт друзі! Я президент студентського самоврядування. Запрошую вас на тематичні дні відкритих дверей КОЖНУ ОСТАННЮ СУБОТУ МІСЯЦЯ за адресою: вул.Львівська, 23! Побачте та оцініть своїми очима! Поспілкуйтесь зі студентами, а не з фейковими записами робота! На фото останній День відкритих дверей "Масляна" Запрошую до нас в гості! З повагою Р.Перехрест
29.02.16
Катя
Творчий розвиток особистості - пріоритетний напрям діяльності Університету "Україна". Тому юні учасниці літстудії "Горлиця" успішно дебютували на зібранні Всеукраїнського літературного форуму у вітальні музею М.Лисенка 27 лютого 2016 року (Київ). Запрошуємо юних митців слова до нашого гурту! Альманах із творами студійців видається щороку!
29.02.16
Ірина
Форум волонтерiв 24 лютого, який пройшов у Полтавi зiбрав всiх тих, хто не байдужий до чужої бiди. Представники Волонтерського центру "Джерело Добра" Полтавського iнституту економiки i права i Полтавського коледжу Унiверситету "Україна", де мали змогу бiльше дізнатися і познайомитися з волонтерськими організаціями, вiд рiзних спiкерiв, якi пiднiмали рiзноманiтнi теми нагальностi волонтерства.
26.02.16
Наталя Барна
Всi кого цiкавить життя славетного унiверситету. Ми креативнi, амбiцiйнi, щирi, творчi-ми класнi!!! Приходьте на день вiдкритих дверей!!! Все покажемо i прокоментуэмо.
23.02.16
Гость
Подскажите, ПОЖАЛУЙСТА, кто учится или учился на экологии или же на биотехнологии, какие есть плюсы и минусы на этих факультетах? Все по очереди критикуют то одно, то другое, и я уже совсем запуталась и не понимаю, где все же лучше? Очень нужно хотя бы пару слов!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти