Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов часов Секунда

847 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.05.18
bb_run
Киев, Вадима Гетьмана улица, 6БШулявская
(Перекладено Google) Більше спамьте рекламою своєї лавки в смс. Відразу позначаєте місце куди не варто йти. (Оригінал) Больше спамьте рекламой своей лавки в смс. Сразу обозначаете место куда не стоит идти.
25.05.18
Ксения Подольская
Киев, Вадима Гетьмана улица, 6БШулявская
(Перекладено Google) Люблю, коли у мене багато годин. Нещодавно поповнила свою колекцію стильними та класними годинами. Менеджер допоміг вибрати під мій стиль. Я залишилася задоволена покупкою. Дякуємо... (Оригінал) Люблю, когда у меня много часов. Недавно пополнила свою коллекцию стильными и классными часами. Менеджер помог выбрать под мой стиль. Я осталась довольна покупкой. Спасибо...
25.05.18
Юрий Гец
Киев, Вадима Гетьмана улица, 6БШулявская
(Перекладено Google) Відмінний магазин. Хоч і "прохідне" розташування. Непоганий вибір і консультанти. Приймають картку і видають свою дисконтну. (Оригінал) Отличный магазин. Хоть и "проходное" расположение. Неплохой выбор и консультанты. Принимают карточку и выдают свою дисконтную.
25.05.18
Валерия Черкасова
Киев, Вадима Гетьмана улица, 6БШулявская
(Перекладено Google) Купувала тут собі годинник. Сподобалося, що вибір дуже великий, все годинник стильні і красиві. Консультанти ввічливі і добре знають моделі годин і дійсно допомагають вибрати. Єдине з ремінцем годин були проблеми, але мені на місці все допомогли виправити. (Оригінал) Покупала тут себе часы. Понравилось, что выбор очень большой, все часы стильные и красивые. Консультанты вежливые и хорошо знают модели часов и действительно помогают выбрать. Единственное с ремешком часов были проблемы, но мне на месте все помогли исправить.
25.05.18
Nicolas Novak
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
(Перекладено Google) Здійснював покупку вперше. Сподобалися годинник casio, по комфортної ціною. З оформленням замовлення не виникло проблем. Доставили в коробочці в зазначений період часу. По годинах нарікань немає. (Оригінал) Совершал покупку впервые. Понравились часы casio, по комфортной цене. С оформлением заказа не возникло проблем. Доставили в коробочке в указанный период времени. По часам нареканий нет.
25.05.18
Ян Кард
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
(Перекладено Google) Купував кишеньковий годинник ROYAL LONDON з ланцюжком, в принципі недорога ціна на годинник з такими характеристиками. Радує міцність ланцюжка, вона у мене постійно за щось чіпляється, але не рветься. Доставка в термін. (Оригінал) Покупал карманные часы ROYAL LONDON с цепочкой, в принципе недорогая цена на часы с такими характеристиками. Радует прочность цепочки, она у меня постоянно за что-то цепляется, но не рвётся. Доставка в срок.
25.05.18
Maksim Pavlov
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
(Перекладено Google) Сестра відвела мене в цей магазин з метою підібрати шкатулку для мого годинника. Менеджер допомогла нам визначитися з вибором, взяв ROTHENSCHILD, сподобався дизайн, трохи незручний замок виявився, але це з лишком компенсується якісним виконанням. Обслужили нас дуже чемно. (Оригінал) Сестра отвела меня в этот магазин с целью подобрать шкатулку для моих часов. Менеджер помогла нам определиться с выбором, взял ROTHENSCHILD, понравился дизайн, немного неудобный замок оказался, но это с лихвой компенсируется качественным исполнением. Обслужили нас весьма учтиво.
25.05.18
Alex Nevdachin
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
Покупал в данном магазине часы и могу сказать, что в целом, я пока всем доволен. Очень порадовал ассортимент, он точно не разочарует. Сами часы я выбрал ROYAL LONDON и с ними за несколько дней использования проблем так же не возникло.
25.05.18
vovanprof7 vovanprof7
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
Хороший мережевий магазин. Можна замовити на сайті годинники та аксесуари. Великий вибір годинників відомих європейських та японських брендів. На будь-який смак. Також є сервіс із ремонту та обслуговування годинників. Персонал дуже фаховий.
25.05.18
Serhii Ivanovich
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
Мережевий магазин. У продажу широкий спектр годинників середньої цінової категорії.
25.05.18
артём пономарев
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Всім привіт. У Києві я був проїздом і у мене порвався ремінець на годиннику. Зайшов в перший же магазин ним виявився "Секунда" купив годинник фірми "G-shock". Користуюся ними вже близько півроку, з плюсів можу відзначити точність і ударостійкість з мінусів слабке покриття, яке легко подряпати. (Оригінал) Всем привет. В Киеве я был проездом и у меня порвался ремешок на часах. Зашел в первый же магазин им оказался "Секунда" купил часы фирмы "G-shock". Пользуюсь ими уже около полугода, из плюсов могу отметить точность и ударостойкость из минусов слабое покрытие, которое легко поцарапать.
25.05.18
Sergei Lopuhin
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Все-таки після роздумів я придбав тут непогані годинник "Tissot" Також я за цей час встиг придивитися до інших цінами на ці години в інших магазинах, тому тут придбати було навіть доцільно.  Доставка була швидкою, все було дуже надійно упаковано і дали гарантію. Я задоволений, тому і залишаю відгук. (Оригінал) Все-таки после раздумий я приобрел тут неплохие часики "Tissot" Также я за это время успел присмотреться к другим ценам на эти часы в других магазинах, поэтому здесь приобрести было даже целесообразно. Доставка была быстрой, все было очень надежно упаковано и дали гарантию. Я доволен, поэтому и оставляю отзыв.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти