Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Торгово-виробничий комплекс у Львові Південний

1511 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

23.10.18
Yurik Sarabun
Львов, Щирецкая улица, 36
Комплекс магазинів, розваг, дозвілля, + розваги для дітей
23.10.18
Юля Романчук
Львов, Щирецкая улица, 36
Базар як базар
23.10.18
Руслан Подвирный
Львов, Щирецкая улица, 36
Ігровий майданчик
23.10.18
Bogdan Lytvynyshyn
Львов, Щирецкая улица, 36
Село і люди
23.10.18
MB3744 MB3744
Львов, Щирецкая улица, 36
Торговий центр
23.10.18
CheshireCAT
Львов, Щирецкая улица, 36
ТВК "Південний", це місце з широким вибором одягу та взуття в більшості жіночого, багато брендових магазинів. По величині ТВК досить великий можна ходити досить довго.
23.10.18
Merry We
Львов, Щирецкая улица, 36
ПД став трошки застарий для мене але коли я була менша я любила туди ходити але зараз мені стало там не цікаво Я б хотіла щоб його трошки змінила
23.10.18
Михайло Долинюк
Львов, Щирецкая улица, 36
Дуже великий торговий комплекс. Продається все. Адміністрація добре дбає про покупців та продавців-підприємців
23.10.18
Orko Ljutuj
Львов, Щирецкая улица, 36
Це вже не той "Південний", яким я його пам'ятаю... В більшості магазинів, я не говорю зараз про брендові, ціни завищені, так як товар на той самий "Привокзальний", чи "Краківський" привозиться з тих самих місць, тому не бачу сенсу переплачувати мінімум на третину, а може і в половину. Якось так...
23.10.18
Ivan Shymkov
Львов, Щирецкая улица, 36
Асортименту!!! В в загальному обслуговування на хорошому етапі!)окрім,як я зрозумів,власників магазинів(...нових для вас брендів і хай це не в ціну...гостей вам більше! Не ее в загальному випадку Кен Кеннеді з
23.10.18
Іра Карпюк
Львов, Щирецкая улица, 36
Хороше місце де можна і скупитися і відпочити і перекусити. Чисто та затишно. Дуже велика площа. Є паркінг. Вам. Церква. Багато хороших магазинчиків. Ввечерв все гарно освічується
23.10.18
Danylo Koniushenko
Львов, Щирецкая улица, 36
Велика територія, переважно бутіки з одягом. Але є і товари будівельного напряму, техніка, товари для дітей та інше. Знайти можна практично все.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти