Ваш городБровары?
Изменить

Отзывы - SPA-салон Niagara

16 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

21.03.19
Антонина
Салон дуже гарний, з першого погляду, хочеться вірити в його можливості) та відгук я залишу ПОГАНИЙ🙄 Дуже прошу керівництво салону звернути увагу на свій СОЛЯРІЙ!!!! Солярій- це просто муляж!!! Навіщо давати ті послуги, які не мають ефекту!!!!! Була в солярії 2 рази. Перший раз взяла 5хв, замерзла в солярії, ефекту 0!!! Через день поїхала в Київ в "Екватор", почала туди ходити через день і відчула який має бути єфект від солярія! Вдруге я потрапила в солярій, якось дуже випадково. Не було змоги їхати в Київ(((( ну думаю, спробую ще раз в Ніагару, може з кремом їхнім спеціальним позагораю, то буде єфект!!! Ойййййй...... краще б я взагалі не загорала, просто гроші на вітер!!!! По перше, мені дали крем( після засмаги, зволожуючий за 100грн манюсінький тюбічок) , ну то поміняли, то пів біди! Потім солярій не вмикався!! Я роздягнега мусила виходити з солярія( накинула просто пальто) і просити щоб щось зробили з солярієм, бо він не вмикається(((( перезагрузили....... Ну єлі він запустився!!! Взяла 9хвилин..... і знову це відчуття- холод!!!!! Люди, скажіть як можна змерзнути в солярію!! ну як? Вийшла я з солярію- мокра і холодна!!! Лампи навіть не висушували ту воду, яку солярій розприскував!!!! Ну і до вечора, ніякого почервоніння ні смуглоти!!! Ефекту просто 0!!! Дуже хочеться ходити в солярій в БРОВАРИ, не зручно їздити в Київ((((( Зробіть нормальні умови, поміняйте лампи чи усуньте неполадки...... Я б з радістю ходила б до Вас в солярій, тільки дайте РЕЗУЛЬТАТ!!!!
06.06.18
Yuliia Muzychuk
Бровары, Независимости бульвар, 17
Салон который с возрастом не портится, а наоборот набирает мощность. Как всегда довольна обслуживанием. Здесь всегда работают по последним тенденциям и технологиям. Много подруг сюда привела и всем рекомендую!
25.05.18
Юлія Сом
Бровары, Независимости бульвар, 17
Гарний заклад, приємний персонал. Проходила тут курс lpg-масажів. Хороший оригінальний французький апарат, саме роликово-вакуумний (для мене цей критерій був важливим, оскільки попередній досвід виявився не дуже позитивним). У Броварах небагато подібних закладів із якісним професійним обслуговуванням. Окрім широкого вибору масажів, знаю, що тут є стоматологія, перукарня (зокрема й для найменших клієнтів), проводяться усілякі косметологічні процедури. Сподобався сервіс, адміністратор завжди телефонує, нагадує про візит, якщо з'явилися непередбачувані обставини, заздалегідь про них інформує.
08.02.18
Юлия Бенцлер
Бровары, Независимости бульвар, 17
Есть солярий. Находятся в одном помещении с зубной клиникой.
07.02.18
Валентина Кушнир
Бровары, Независимости бульвар, 17
Отличное место для встречи с друзьями,уютная обстановка
22.01.18
Олег Стоянов
Бровары, Независимости бульвар, 17
Все О.К. Нет ёмкости для заправки венника.
21.08.17
Оксана
более 100 отзывов
6
Хожу только сюда на маникюр и педикюр, рекомендую! Все стерильно и надежно.
24.07.17
Yury Ivánov
Бровары, Независимости бульвар, 17
Відмінна якість
14.06.17
Юлия Вакалова
Бровары, Независимости бульвар, 17
Хорошо, но не отлично. Массаж спины всего 30 мин. Чистка лица понравилась, но в сравнении с другими салонами города, где не хуже, то дороже
20.05.17
Sergey Budyak
Бровары, Независимости бульвар, 17
Хорошие мастера, приятный интерьер, сервис. Рекомендую
16.05.15
Юлия Полищук
Бровары, Независимости бульвар, 17
Прекраснейший мастер парикмахер Яна, я от нее в восторге!
30.04.15
Юлия Полищук
Бровары, Независимости бульвар, 17
Уже год у Яночки, мой любимый парикмахер, всегда выхожу с Ниагары в восторге, короткие стрижки супер!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти