Ваш городБелая Церковь?
Изменить

Отзывы - Гостинично-ресторанный комплекс Синевирський Перевал (Синевир)

570 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

09.06.19
Елена Лиманская
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Beautiful place (Original) Живописное место
09.06.19
Валентин Павловский
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Beauty (Original) Краса
09.06.19
Артем Багдасарян
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Visited the restaurant. The interior, exterior, location simply captures. However, the menu leaves much to be desired. In particular, I did not understand why, along with fried pork, potatoes and mushrooms (the total weight of the dish is 420 gr.), To serve marmot (weighing about 100 gr.) Without any spices that it is impossible to openly eat. At the same time, the fact of its entry into the total weight of the dish as a menu, and the waiters are silent. (Original) Відвідав ресторан. Інтер'єр, екстер'єр, місце розташування просто захоплює. Однак меню залишає бажати кращого. Зокрема, я так і не зрозумів для чого разом із смаженою свининою, картоплею та грибами (загальна вага страви складає 420 гр.) подавати смалець (вагою близько 100 гр.) без жодних приправ, який відверто їсти неможливо. При цьому про факт входження його у загальну вагу страви як меню, так і офіціанти зомовчують.
09.06.19
Олена Карпійчук
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Very nice. It is worth seeing. Satisfied. Recommend 👍 (Original) Очень красиво.Это стоит увидеть. Остались довольны. Рекомендую 👍
09.06.19
Скала Граніт
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Beauty! Craneyards have remained, but less and less, everything is being built, from one side of the well because none of the vipers, like womans, will be able to take it all with itself, on the other hand, irrevocably change the landscape and the natural balance of the environment! Most of the buildings are spontaneously like I bought where I want there and I build without drainage systems without water drainage, soil soak, etc. Although if we compare with the bright scales, we cut down our forests with pre-crops, which immediately I live to buy a 10-year-old jeep, after which it breaks the breach of breach on the slopes of the dribnts! This was a jolly story associated with the beauty of the pass. (Original) Краса! Краэвиди ще залишилися но все менше i менше,все забудовуэться,з одноi сторон добре тому що жодна гадюка на зразок жони тварюки медведчука незабере це все з собою з другоi сторони безповоротно змiнюэться ландшафт i природнiй баланс навколишнього середовища! Бiльша частина забудов спонтаннi на зразок я купив де хочу там i будую без дренажноi сисьеми без водовiдводiв укрiплення грунту i т.д. Хоча якщо порiвняти з яркими масштабами вирубують нашi лiси недоноски якi тут же i живут щоб купити 10-тирiчного джипа потiм по пянi його розбити то порушення на перевалi сущi дрiбнтцi! Така вийшла невесела iсторiя повязана з красою на перевалi.
09.06.19
Мар'яна Семенишина
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Impressive (Original) Вражає
09.06.19
Alvio X
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Very picturesque place! Cool view! (Original) Очень живописное место! Крутой вид!
09.06.19
Павел Медведєв
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) The restaurant is located on the top of the Synevyr Pass. The design is beautiful. A delicious cuisine Unforgettable views (Original) Ресторан розташований на вершині Синевирського перевалу . Дизайн прекрасний . Смачна кухня Незабутні краєвиди
09.06.19
Александр Alex
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Breathtaking view (Original) Захватывающий вид
09.06.19
Татьяна Бондарь
Синевир (Закарпатская область)
(Translated by Google) Extremely interesting and beautiful (Original) Надзвичайно цікаво і красиво
09.06.19
Nadzeya
Синевир (Закарпатская область)
Положительный: Дружелюбный персонал, очень чистые номера. В гостинице также есть ресторан, вкусная еда и шикарный вид на горы..
13.05.19
Romio-r, Украина
Синевир (Закарпатская область)

Понравилось: · Гарний готель в чудовому місці. Рекомендую пройтися по стежинці яка іде на південь. Чудові краєвиди, особливо зранку і ввечері. Персонал дуже люб'язний.

Не понравилось: · Кухня смачна, але страви дуже чудернацькі. Наприклад банош з полуницею, чи шось таке. Більш традиційного немає. Це варто врахувати, бо навколо(в пішій доступності) з закладами харчування туго.

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти