Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Паб-пивоварня Sternbier

213 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

12.07.18
Øyvind Møller
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Пиво хороше, інтер'єр супер, обслуговування на хорошому рівні, закуски непогані. Не сподобався тільки якийсь тип - походу, керуючий. Він на нас наїхав, коли ми підійшли з питанням. Хоча, вдаліше буде сказати, облаяв, як пес. (Оригінал) Пиво хорошее, интерьер супер, обслуживание на хорошем уровне, закуски неплохие. Не понравился только какой-то тип - походу, управляющий. Он на нас наехал, когда мы подошли с вопросом. Хотя, удачнее будет сказать, облаял, как пёс.
12.07.18
Кирилл Ангеловский
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Шановна адміністрація! Це просто велика величезна .... вообщем жесть. Вирішили ми смачно поїсти і випити вашого дивовижного пивного напою. Компанія Була 8 осіб. По-перше - приносити пиво і нарізку з телятини пів години це ж розуму не постежімо! Далі чай - заварювали нам годину і навіть не принесли! Стейкі- з телятини, НАВЧІТЬ ПОВАРА НЕ псувати М'ЯСО! Перший раз принесли два шматки вугілля, п ми просили медіум ре! Не знаєте що це таке, то навчіть офіціанта питати, що це таке ,. Нам запропонували переробити ... Ми погодилися, але отримали знову повністю сухі два шматки телятини !! Як кухар може два рази зіпсувати м'ясо ?? Це ж пік навичок! А далі якийсь ублюдок бризнув перцевим балоном! Там були діти! І цей упир сидів там далі. Кароч ви прям гордість обслуговування в Запоріжжі! Сподіваюся вам буде соромно. Чи не прийду прям ніколи! Навіть якщо мені заплатять! (Оригінал) Уважаемая администрация! Это просто большая огромная.... вообщем жесть. Решили мы вкусно поесть и выпить вашего чудного пивного напитка. Компания Была 8 человек. Во первых - приносить пиво и нарезку из телятины пол часа это ж уму не постежимо! Дальше чай - заваривали нам час и даже не принесли! Стейки- из телятины, НАУЧИТЕ ПОВАРА НЕ ПОРТИТЬ МЯСО! Первый раз принесли два куска угля, п мы просили медиум рэ! Не знаете что это такое, то научите официанта спрашивать, что это такое,. Нам предложили переделать... Мы согласились, но получили снова полностью сухие два куска телятины!! Как повар может два раза испортить мясо?? Это ж пик навыков! А дальше какой то ублюдок брызнул перцовым балоном! Там были дети! И этот упырь сидел там дальше. Кароч вы прям гордость обслуживания в Запорожье! Надеюсь вам будет стыдно. Не приду прям никогда! Даже если мне заплатят!
12.07.18
Александр Прощук
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Жахливе місце. 45 хвилин чекати келих пива. Суп в хлібі жахливий. Ребра принесли холодними і я зрозумів чому, коли я попросив їх розігріти і мені принесли назад від запаху захотілося вирвати. Обслуговування гірше ще не бачив. Хто хотів зайти сюди перший раз як я і спробувати не рекомендую. Від відвідування залишилися тільки негативні враження і розчарування. (Оригінал) Ужасное место. 45 минут ждать бокал пива. Суп в хлебе ужасен. Ребра принесли холодными и я понял почему, когда я попросил их разогреть и мне принесли обратно от запаха захотелось вырвать. Обслуживание хуже еще не видел. Кто хотел зайти сюда первый раз как я и попробовать не рекомендую. От посещения остались только негативные впечатления и разочарование.
12.07.18
Вадим Соколов
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Заїхали сьогодні познайомитися. Взяли на розлив. Дуже порадував хлопець бармен, на своєму місці. Пиво просто божественно. Дякуємо! (Оригінал) Заехали сегодня познакомиться. Взяли на разлив. Очень порадовал парень бармен, на своем месте. Пиво просто божественно. Спасибо!
12.07.18
Юлия Савчук
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Зовсім не сподобалося - це м'яко сказано! Навіщо ж ви так зіпсувалися? Крім смачного пива там більше нема чого ловити !!! Обслуговування на мінус 9! Нести келих пива 50 хвилин це жесть! Ми зі своїх замовлень отримували все настільки довго, що їсти і пити вже не хотіли! Чай хлопці чай заварювати годину і так і не принести це ж ппц! Стейки - вугілля! А замовляли медіум ре! Чотири стейка зіпсувати це треба прям вміти смажити телятину! (Жах ... Бургер холодний, картопля холодна, Карпаччо рідкісна гидота з оливковою олією! Чи не ганьбіть, вчіть офіціантів і кухаря готувати! На одному пиві ви далеко не поїдете! Про перцевий балон всередині приміщення я ваще мовчу! Якщо до вас ходить такий контингент то ставте охорону !!!! Кароч процвітання вам, бажаю швидше вам зрозуміти, що тільки після підвищення планки сервісу до вас будуть приходити достойні люди їсти, а не просто бухати пиво з бастурмою !!! (Оригінал) Совсем не понравилось - это мягко сказано! Зачем же вы так испортились? Кроме вкусного пива там больше нечего ловить!!! Обслуживание на минус 9! Нести бокал пива 50 минут это жесть! Мы из своих заказов получали все настолько долго , что есть и пить уже не хотели! Чай ребята чай заваривать час и так и не принести это же ппц! Стейки - угли! А заказывали медиум рэ! Четыре стейка испортить это надо прям уметь жарить телятину!( Ужас... Бургер холодный, картошка холодная, Карпаччо редкая гадость с оливковым маслом! Не позорьтесь, учите официантов и повара готовить! На одном пиве вы далеко не уедете! Про перцовый балон внутри помещения я ваще молчу! Если к вам ходит такой контингент то ставьте охрану!!!! Кароч процветания вам, желаю быстрее вам понять, что только после повышения планки сервиса к вам будут приходить достойные люди кушать, а не просто бухать пиво с бастурмой!!!
12.07.18
Мария Чеботарева
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) В цілому мені сподобалося, відпочивали вдень, було тихо, затишно. Страви подавали швидко і добре оформлені. Не звертаючи уваги на зовнішній вигляд кафе з вулиці поставила 5 зірок, більше за смачну їжу. Замовляли всі види домашнього пива, грінки з Просолов, боварского ковбаски, так само запечену сьомгу з овочами. Все дуже смачно. Інтер'єр більше на пивну тему. Посидіти парою не надто романтично! (Оригінал) В целом мне понравилось, отдыхали днем, было тихо, уютно. Блюда подавали быстро и хорошо оформлены. Не обращая внимания на внешний вид кафе с улицы поставила 5 звезд, больше за вкусную еду. Заказывали все виды домашнего пива, гренки с просолом, боварские колбаски, так же запеченую семгу с овощами. Все очень вкусно. Интеръер больше на пивную тему. Посидеть парой не очень романтично!
12.07.18
Denis Kostenko
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Смачне пиво! Непогано вийшло фірмове і темний ель. А ось наприклад за піцою краще сходити в інше місце. За швидкістю обслуговування нічого поганого сказати не можу, нам все приносили в лічені хвилини. (Оригінал) Вкусное пиво! Неплохо вышло фирменное и темный эль. А вот например за пиццей лучше сходить в другое место. По скорости обслуживания ничего плохого сказать не могу, нам всё приносили в считанные минуты.
12.07.18
Юлия Кириленко
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Жахливо. Хлопці, якщо вже ви приймаєте банкет і не можете обслужити нормально інших гостей, то закривайте зал !!! Це нормально, заварювати чай більше години? Пиво (хоч і смачне) наливати 40 хвилин? Або нести оселедець годину? При чому чай і оселедець нам так і не принесли! З обслуговуванням, кухнею та атмосферою біда. Єдиний плюс - гарне пиво. І все (Оригінал) Ужасно. Ребята, если уж вы принимаете банкет и не можете обслужить нормально других гостей, то закрывайте зал!!! Это нормально, заваривать чай больше часа? Пиво (хоть и вкусное) наливать 40 минут? Или нести селедку час? При чем чай и селедку нам так и не принесли! С обслуживанием, кухней и атмосферой беда. Единственный плюс - хорошее пиво. И все
12.07.18
Ксения Третяк
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Це дуже-дуже хороший заклад, тут дуже смачне пиво, вино і т.д. Приходьте сюди щоб отримати насолоду від відмінним інтер'єром, хорошими співробітниками, і прекрасними барменами. Я раджу вам ето чудове місце. А також є прекрасний більярдний зал! У #STERNBIER завжди раді вас бачити! (Оригінал) Это очень-очень хорошее заведение, здесь очень вкусное пиво, вино и т.д. Приходите сюда чтобы насладится отличным интерьером, хорошими сотрудниками, и прекрасными барменами. Я советую вам ето замечательное место. А также есть прекрасный бильярдный зал! В #STERNBIER всегда рады вас видеть!
12.07.18
Nikita Kasprishin
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Прочитавши неоднозначні і суперечливі відгуки в інтернеті і послухавши рекомендації друзів вирішили з компанією відвідати цей заклад. Взяли для проби пивний сет з п'яти сортів пива, правда нам сказали, що скоро з'явиться ще один сорт пива «Імбирне». Кому-то сподобалося пшеничне комусь світле. Але, найбільше всім сподобалося фірменное- класне живе пиво. Кількість закусок до пива на будь-який смак: грінки, в'ялене м'ясо, мойва, ковбаски і т.д. Ми взяли мойву фрі, крила і ковбаски баварські. Класс !!!)) все дуже смачно !! До речі запитали у бармена чи читають вони відгуки в інтернеті про заклад (аж надто відрізняються відгуки від «жах, все погано» до «все супер!»). На що нам бармен відповів, що погані відгуки є, але вони написані як під копірку в одному випадку компанією дівчат і хлопців які прийшли в заклад не відпочивати, а мудрувати і висловлювати одні претензії мовляв «великі» цінителі стейків, а в кінці-кінців втекли із закладу не розрахувавшись. Ще один відгук від колишнього бармена (по-моєму Плічук Сергій) якого вигнали за крадіжку. Ну і ще пару відгуків від неадекватних клієнтів нібито «тут все хами» і т.д ... (все написано зі слів бармена). P.S. Не знаю. Нам заклад дуже сподобалося!) Обслуговування норм), затишно, комфортно, смачна кухня і офігенно ПИВО !!!). Рекомендуємо !!!) (Оригінал) Прочитав неоднозначные и противоречивые отзывы в интернете и послушав рекомендации друзей решили с компанией посетить это заведение. Взяли для пробы пивной сет из пяти сортов пива, правда нам сказали, что скоро появится ещё один сорт пива «Имбирное». Кому-то понравилось пшеничное кому-то светлое. Но, больше всего всем понравилось фирменное- классное живое пиво. Количество закусок к пиву на любой вкус : гренки, вяленное мясо, мойва, колбаски и т.д. Мы взяли мойву фри, крылья и колбаски баварские. Класс!!!)) все очень вкусно!! Кстати спросили у бармена читают ли они отзывы в интернете о заведении(уж больно отличаются отзывы от «ужас, все плохо» до «все супер!» ). На что нам бармен ответил, что плохие отзывы есть, но они написаны как под копирку в одном случае компанией девушек и парней которые пришли в заведение не отдыхать, а умничать и высказывать одни претензии мол «великие» ценители стейков, а в конце-концов сбежали из заведения не рассчитавшись. Ещё один отзыв от бывшего бармена (по-моему Пличук Сергей) которого выгнали за воровство. Ну и ещё пару отзывов от неадекватных клиентов типо « здесь все хамы» и т.д... (все написано со слов бармена). P.S. Не знаю. Нам заведение очень понравилось!) обслуживание норм), уютно, комфортно, вкусная кухня и ОФИГЕННОЕ ПИВО!!!). Рекомендуем!!!)
12.07.18
Юлия Ходакова
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Відмінне заклад, а останні відгуки від дівчат які навіть не заплатили за гарне пиво вважаю негідним, ви просто прийшли посидіти на "кульки" .... хорошого пива не може бути багато сортів так як, за склом в цьому закладі ви на кожен сорт пива можете побачити ємність в яких дозріває пиво ... з це того висновок, що всі натурального якості, а не якесь пляшкове. (Оригінал) Отличное заведение, а последние отзывы от девушек которые даже не заплатили за хорошее пиво считаю низостью, вы просто пришли посидеть на "шарика".... хорошего пива не может быть много сортов так как, за стеклом в этом заведении вы на каждый сорт пива можете увидеть емкость в которых созревает пиво...из это того вывод , что все натурального качества, а не какое-то бутылочное.
12.07.18
Romeo Awers
Запорожье, Ладожская улица, 12А
(Перекладено Google) Гарне місце! Приїхали з друзями, все сподобалося) В першу чергу це смачне пиво, кухня і затишна атмосфера! Обслуговування порадувало, офіціанти привітні та усміхнені, завжди підкажуть що треба, єдине що хотілося б, так це просол більш підсолений але це дрібниці в цілому все було круто !!) Бармену окреме спасибі, разказал про пиво багато цікавого, порадив то що треба, молодець!) Дякую за приємні спогади! (Оригінал) Хорошее место! Приехали с друзьями, все понравилось ) В первую очередь это вкусное пиво, кухня и уютная атмосфера! Обслуживание порадовало, официанты приветливые и улыбчивые, всегда подскажут что надо, единственное что хотелось бы ,так это просол более подсоленный но это мелочи в целом все было круто!!) Бармену отдельное спасибо , разказал про пиво много интересного, посоветовал то что надо, молодец!) Спасибо за приятные воспоминания !
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти