Ваш городЗапорожье?

Отзывы - Интернет-магазин Yakaboo.ua

1063 отзыва

24.05.20
Бывает настолько великолепная книжка, что можно за день ее. Вторая мировая. Северная Африка. Противостояние сил Антигитлеровской коалиции и Оси. На данном театре появляется танковый корпус генерала Роммеля. Объективность мышления...
26.02.20
Алла
Е-книги видавництва Стрельбицького без нумерації сторінок і заголовків, взагалі без будь-яких реквізитів - заголовок і текст. Що це таке?
19.02.20
Марина
Заказала книги. Две нужно было ждать. Жду. Надоело - попросила выслать те, что были в наличии, при условии, что те...читать отзыв
15.02.20
Ирина
Уже 5 лет пользуюсь услугами магазина Yakaboo и хочу сказать, что еще ни разу он меня не подвел! Последний заказ...читать отзыв
12.02.20
Александр
Стоило купить здесь одну книгу (которая, кстати, пришла с чьими-то грязными отпечатками - держать такую на полках было неприятно, пришлось...читать отзыв
29.01.20
Замовила і оплатила книгу, відправка якої вказувалась через місяць. Через місяць сама почала їм писати, оскільки книги не отримала. Відповіли, що книги не буде, гроші не повертали, поки я не пригрозила написати відповідний відгук. Але все одно його пишу - нехай інші покупці знають, що за свої гроші отримають лише зіпсований настрій. Не рекомендую тут купувати - обманюють
23.01.20
Ирина
Очень нравится данный магазин, и их навигация по сайту - удобно, что легко можно найти одну и ту же книгу на разных языках, разных издательств и за разную цену. Так же очень быстрая отправка и доставка товара. Случилось так, что пришлось возвращать 2 книги, так как не совсем подошли как подарок. И сотрудники магазина себя совестливо проявили - все средства вернули в допустимые сроки. Так же он-лайн поддержка всегда очень оперативная и толковая.
30.12.19
Не покупайте в этом магазине! Не отправили книжку и не возвращают за нее деньги! Больше не буду заказывать в этом магазине и вам не советую!
30.12.19
Не возвращают деньги! Я сделала заказ 12 ноябрая, с предоплатой. Мне перезвонили и сказали, что книжки сейчас нету и они смогут мне ее прислать в начале декабря, я согласилась. 16 декабря мне перезвонили и сказали, что книжки этой нету и не будет и что вернут за нее деньги. Я ждала несколько дней, деньги не вернули. Тогда я перезвонила сама, не волнуйтесь вернем, но деньги мне опять не пришли. На протяжении двух недель я звонила им, и каждый раз они говорили мне разные версии, то говорили, что мол мы уже отправили вам деньги, просто банк еще не обработал, потом говорили отправим сегодня, отправим завтра, мы свяжемся с бухгалтерий и т.д. Но результата ноль, одни разговоры и пустые обещания. Спасибо магазину Якабу, за то что испортил мне настроение на Новый Год!
25.12.19
Олена
Сьогодні прийшла розсилка від якабу, що повідомляла про акцію "Купуйте одну або більше книжок українською мовою та отримайте безкоштовну доставку* від "Укрпошта" на усе замовлення". https://www.yakaboo.ua/ua/promotions/promo/index/id/3323/ Якщо взяти до уваги, що у вас і так безкоштовна доставка Укрпоштою від 100 грн (про що ви вже всі вуха прожужжали) https://www.yakaboo.ua/ua/delivery_ukr/ то "акція" просто розкішна. Маєте клієнтів за бовдурів? Чи просто треба було вигадати акцію на пустому місці. Розчарування :(
19.12.19
Олег
если вы хотя бы раз покупали на якабу, то вам наверное тоже приходила рассылка с просьбой написать отзывы о книгах, за что будут начислятся бонусы, которые потом можно использовать на покупки. то, что отзывы очень редко проверяются и эта бонусная программа ну такое себе - это одно. за полгода накопилась небольшая сумма, за которую я решил купить сертификат в подарок. но оказалось, что их можно оплачивать только наличкой! так что не рекомендую - мало того, что сумма для самой скромной покупки будет сорбиратся полгода, так еще вы не можете сами решить, на что ее потратить. так себе бонусная программа! сделана скорее всего для отвода глаз (а то стыдно такому большому магазину не иметь каких-то плюшек для постоянных клиентов)
15.12.19
Helena Slobodeniuk
Довго не хотіла писати вам поганий відгук, але необхідність їхати через все місто за відправленням забило останнього цвяха в труну. Але про все по порядку. Я очікувала своє замовлення близько місяця, про що була попереджена, але мені ніхто не казав, що воно прийде неповним. Чесно кажучи, від такого великого і серйозного магазину очікуєш, що вони відповідальніше ставляться до таких речей. Коли залишала замовлення, просила перетелефонувати мені, щоб можна було скорегувати адресу доставки (нове відділення JustIn, на яке я розраховувала, відкрилося буквально за кілька днів після розміщення мого замовлення), і перший оператор, з яким я розмовляла, виправив адресу. Хоч щось хороше, подумала я, але згодом отримала другий дзвінок, в якому мені повідомили, що, виявляється, відділення, де я того ж дня отримувала відправлення від іншого магазину (що справніше оновлює свої бази), не працює і взагалі не існує, тому мені запропонували отримати книги на іншому кінці міста. Дуже дякую! Оновлюйте свої бази, що як мінімум на місяць застаріли! А наступного ранку мені приходить шалена пропозиція про безкоштовну доставку майже до кінця місяця. Яке щастя! Витратити ті самі гроші, щоб просто доїхати до відділення. І останнє, але не менш важливе питання, про відшкодування. Не знаю, яка з цього приводу практика у вас, але зазвичай менеджери уточнюють, куди повертати гроші, бо, наприклад, термін дії однієї з моїх карток от-от спливає, і буде просто пречудово, якщо ви відправите мені гроші в рельсу. P.S. Замовила книгу, якої мені бракувало, на іншому сайті. Бажаю вам наступного разу бути більш відповідальними до своїх обіцянок, бо я не певна, що захочу звернутися до вас ще.
10:37 16 дек.Yakaboo
Доброго дня! Чи могли б ви, будь ласка, підказати номер свого замовлення, щоб ми могли розібратися у цій ситуації?
030000