Ваш городЗапорожье?

Отзывы - Книжный интернет-магазин Bukva

63 отзыва

19.11.19
Наталія
Жахливі обіцянки про замовлення...як можна обіцяти людині доставку на наступному тижні, а насправді чекала 20 днів доставку і в результаті відмовилась від замовлення. Жахливо. Здається власники взагалі не переймаються справами інтернет-магазину...а можливо їм не цікаво щоб їх бізнес приносив дохід?! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАНИЙ МАГАЗИН!
14.11.19
Анастасия
Заказала книгу на подарок 17 октября (четверг). Менеджер сразу перезвонила, сказала, что завтра отправят. 18го звонок:"К сожалению, книги в наличии нет, будем заказывать у издательства. Если отправим в пн-вт, нормально?". Я ответила, что если на следующей неделе, то нормально, но чтоб точно. Поскольку не хотелось бы поздравлять именинника без подарка. Перезванивают в течении нескольких минут снова: "А если в четверг? Или это поздно?". Не поздно. До конца недели - норм, повторила я. В пятницу ночью вспомнила, что никто мне ничего так и не отправил, в субботу 26.10 еле дозвонилась. На обратный звонок они не реагируют. Мой звонок сбрасывали и не перезванивали. Когда связались, менеджер сказала, что моя книга висит в предзаказе, и надо бы уточнить, есть ли она в наличии. Снова. В понедельник. Т.е. 10 дней они выясняли, могут ли отправить заказ. К счастью, я нашла книгу в наличии в своем городе, забрала самовывозом, но звонка 28.10 ждала. В итоге, мне позвонили 1.11 и сказали, что они созрели, чтобы отправить мне заказ. Сервис - Агонь! Жаль, сначала отзывы не прочла.
13.11.19
НЕ ПЛАТІТЬ по попередній оплаті, бо можете так само лишитись і без книг, і без коштів! Ось моя ситуація. Робила 2 замовлення на сайті з різницею в 2 дні, обидва по 100% попередній оплаті . Вирішила ризикнути, оскільки сайт виглядає "надійним", великий асортимент книжок, знижки + не мала тоді готівки (бо в декреті) і краще було оплатити кредиткою. Одне із замовлень (яке не прийшло) оформляла як авторизований на сайті Буква користувач, а інше (яке прийшло) - без реєстрації на сайті. Підтвердила замовлення через емейл, мені зателефонували з приводу обох замовлень і сказали , що відправляють через 2 дні Укрпоштою. Одне із замовлень прийшло, в упаковці було лише 1 замовлення. Очікувала більше 2 тижнів на інше, яке так і не прийшло. Помітила на сайті статус замовлення 8123580 "відвантажено" і звернулась на службу підтримки із листом. Відповіли, що обидва замовлення були відправлені одною накладною, при цьому невірно вказали дату відправки (вказали дату коли замовлення вже прийшло на моє відділення, а не було відправлене). На Укрпошті сказали, що неможливо щоб під одною накладною йшли 2 окремих пакети, або один пакет або 2 різні накладні. Писала на службу підтримки повторно, просила або повернути кошти, або відправити повторно книги, але сказали, що "зясовують". Пройшло вже 2 місяці, до сьогодні немає ні книг, ні коштів, проблема не вирішена. Не ведіться на постійні акції і знижки на сайті, бо це шахраї, які можуть і не вислати Ваше оплачене замовлення.
28.10.19
Заказал книги сразу перезвонили подтвердил заказ прошло два месяца книги непришли и вдруг звонок ваши книги вишлем завтра. Прошло еще две недели ,думаю через полгода опять позвонят.
20.10.19
Заказала книгу с доставкой на укрпочту, которая от 200 грн, якобы, бесплатная. Пришла на почту забирать книгу, а цена оказалась почему-то выше. Распаковала книгу, а в накладной они добавили цену да доставку! Я бы никогда не заказывала укрпочтой, если бы знала, что доставка с ними платная. Писала по этому поводу в онлайн чат, никто не ответил. Звонила на их номер телефона - никто трубку не взял. Судите сами.
18.10.19
Сделала заказ почти 2 недели назад. На сайте книги были в наличии. До сих пор они мне ничего не отправили и "кормят завтраками'. Отвратительный сервис
24.09.19
Александра
Третью неделю не привозят заказ, по телефону обещают каждую неделю, что точно довезут. В дасе от сервиса и магазина.
28.04.19
Ірина
Оформлене замовлення на сайті bukva.ua з самовивозом з магазину в Лавіні. В магазині сказали, що нічого не знають, хоча показали скріншот підтвердженого замовлення. Книга у них була в наявності, викупили її по ціні вищій ніж на сайті.
16.04.19
Олена
Оформила замовлення телефоном. Півгодини перевіряли які книги в наявності, обрали наявні для самовивозу з Дрімтаун 1. Замовлення мали бути там сформоване. Коли мій чоловік на моє прохання прийшов забрати замовлення - ніхто з продавців нічого про нього не знав. Нічого в наявності не було. Менеджер магазину відмовлялася контактувати з менеджером інтернет магазину, відповідала по хамськи. А менеджер, що приймала замовлення, виявилася абсолютно некомпетентною. Поганий сервіс. НЕ раджу.
16.04.19
Олена
28.03.19
Мар'яна
Задоволена цим інтернет-магазином. Швидке підтвердження замовлення працівниками та оперативна безкоштовна відправка Укрпоштою. Ще й скористалася знижкою 25% до Дня народження магазину. Обирала післяоплату, книжка прийшла гарно запакована.
21.12.18
Работа данного интергнет-магазина - яркий пример того, как не стоит делать! Плохо все, начиная от малейшего "позвонить клиенту и подтвердить заказ" до доставки в указанные сроки (или доставки вообще) Заказы таинственным образом сами отменяются, сами создаются, сами изменяются, а Вы узнаете об этом только после того, как попытаетесь выяснить где же в конце-концов Ваша книга (спустя 2 недели) Стоит 1000 раз обдумать готовы ли Вы пожертвовать своими нервами, временем и силами, прежде чем покупать что-либо в этом интернет-магазине!
030000