Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3376 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

31.03.19
Людмила Пискорская
замовляла онлайн на нову пошту,дуже швидка безкоштовна доставка,супер пакування.обслуговування на найвищому рівні)))рекомендую)))
30.03.19
Анна Минченко
Ашан удар по обслуговуванню .
Хочу розповісти вам, як завдяки вашому персоналу можна втратити вечір суботи, маючи на руках ваш подарунковий сертифікат. Спочатку питаєш в касира «сертифікатом можна розрахуватись?» і, отримавши позитивну відповідь, викладаєш товар, пробиваєш, складаєш, щоб в кінці почути «ой, щось не працює». Далі, наче сонна фея неспішно з`являється якась пані , забирає МІЙ подарунковий сертифікат нічого не пояснивши, і через хвилин 15-20 чекання черги з`являється , щоб сказати «щось не працює, давайте відійдемо на стійку обслуговування, розберемося». Ти думаєш «ну ось воно світло в дупі», але ні. Там сидить ще одна дуже «активна сонна муха», вона як детектив починає випитувати де я взяла той сертифікат , каже що зараз вона забере МІЙ подарунковий сертифікат , а я маю щось чекати. Ти такий пропонуєш «ну ок , дівчата-курчата, я розрахуюсь карткою, з сертифікатом розберуся пізніше». І тут вона каже «ми його заберемо, а ви йдіть знов в чергу щоб розрахуватись». Сподіваюсь, розкладаючи товар, який я так і не змогла купити в вашому магазині , ваш персонал зрозуміє , що працювати не дорівнює спати. Ашан на Либідьскій, дякую за зіпсований вечір суботи.
30.03.19
Маша
1.Нещодавно була акція на ковбасу. Купила по хорошій ціні, звабив червонний цінник. В чеку виявилася інша ціна ніж на ціннику . Адміністрація повернула кошти. Але це неодноразове зіткнення з такою ситуацією... На пункті покупців одні отговорки: що не поміняли цінники , пройшла переценка, все винен Київ , начальство.... 2.Адміністрація магазину неохоче, з недовольним лицем робить возврати товару сумнівної якості та ще повишає голос на покупця, говорить по телефону і не звертає увагу. ГНАТИ В ШИЮ ТАКИХ АДМІНІВ! (рибка гниє з голови) 3. Просрочка на кожному шляху( молочку дивіться ретельно, ковбаси та печиво, зефір). 4. Корзини брудні . Звернення в книгу жалоб не дає ніяких результатів...
29.03.19
Nazar Pshyk
Всім привіт
Залишати пости у ФБ для мене це велика рідкість, але останній випадок у Ашані на вул.Володимира Великого змусив мене порушити свою традицію)
Моя ситуація - кілька дінв тому придбав у вищезгаданому торговому центрі підгузники Huggies. Користуємося ними вже досить довго і проблем ніколи не мали. Але все трапляється вперше) - як виявилося, кожен 2 підгузник у пачці мав істотний дефект - фіксатори ("липучки") при одяганні просто відривалися від основи підгузника і тим самим зводили нанівець основне призначення даної речі. У зв'язку з цим, я вирішив якось повернути дану покупку. Чому "якось", тому що відповідного чеку, який би завсідчував факт купівлі я не зберіг (урок для мене - зберігай чеки). У зоні обслуговування клієнтів я розповів цю історію і був приємно вражений, коли почув, що не все втрачено і навіть без чеку є шанси повернути кошти. Після 20 хв. пошуків, дівчинці на рецепції вдалося знайти мій чек і видрукувати мені його копію. Сьогодні я привіз підгузники, показав дану копію і зміг без проблем повернути кошти. Велика подяка працівникам рецепції за якісне та професійне обслуговування і надану допомогу. Не запам'ятав імен але це були дівчата, які працювали 28.03.19 у вечірній час (близько 20:00) та дівчинка 29.03.19 (8:45). До описаного моменту я був досить лояльним до Ашану, після нього, рівень респекту до даної мережі суттєво зріс). Тому, всім рекомендую дану мережу і окремо взятий торговий центр Ашан Сіті на вул.Володимира Великого зокрема.
11:50 29 мартаАшан
Вдячні за Ваш відгук ✨ З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
26.03.19
Николай
Стоял на остановке, махнул маршрутке, проехал мимо. Сервис просто класс. Так зачем вообще нужно было вводить такой маршрут??? Или это только для "избранных"???
25.03.19
Нина
Вчера 24.03.2019 был в чеке пробит товар дважды, один раз без скидки второй раз по приложению. Если бы было первый раз отзыв бы не писала, но такое происходит регулярно, магазин посещаем всей семьей и часто, такие моменты очень расстраивают так как они довольно регулярны. Моя вина что не проверила сразу чек, но и на регулярной основе таким заниматься - стыдно! Я не обеднею на суммы товаров пробитых дважды, но это не приятно и быть такого не должно.
24.03.19
Елизавета
22.03.2019 Была в магазине Ашан вместе с подругой. Это просто ужас мне нахамил охранник. Мы сидели на деванчике перед торговым залом и ели мороженое. Ну и играли в карты. Подходит охранник и говорит чтобы мы быстро собрали карты просто объясните мне пожалуйста кто виноват мы или охранник? Но я повторюсь! Он нахамил!
24.03.19
Людмила Мирка
город Днепр Когда открыли у нас Ашан ну думаю наконец то дождитесь!!! Поначалу било и товару побольше и акции были !!!А теперь захожу очень редко нечего там делать!!!!
09:16 25 мартаАшан
Доброго дня. Чи не могли б Ви, будь ласка, уточнити асортимент товарів у якому саме гіпермаркеті в Дніпрі, Вас не задовольнив? З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
24.03.19
Инна Карась
Вчера купили камамбер в Ашане. Сегодня утром открыли к завтраку, а от него воняет гнилью, а не благородной плесенью. Зачем людей травить то? При чем сроки годности нормальные.
09:20 25 мартаАшан
Доброго дня. Приносимо вибачення за ситуацію що сталась. Чи не могли б Ви, будь ласка, уточнити у якому саме гіпермаркеті була зроблена покупка? Також, Ви можете звернутись на пункт обслуговування клієнтів, де Ви зможете повернути кошти або обміняти товар. З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
24.03.19
Света Симакова
Всем, очень хороший магазин.
23.03.19
Людмила Олеговна
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
21.03.19
Олена Антонюк
АКЦІЯ!!! Ашан Петрівка 21.03.2019
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти