Ваш городЗапорожье?
Изменить

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3476 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

11.11.19
Татьяна
Удивительно неудобно и бестолково стало после перестановки стеллажей! Раньше товары находились легко, а сейчас - бродишь-бродишь между полками, возвращаешься - ищешь и не находишь. И главное - исчез уют из ранее любимого магазина после такой бредовой перестановки. Думаю, меня многие поддержат. А сейчас - еду на Окружную...
09.11.19
Максим
Мобильное приложение - развод для лохов. Не работает никак, на кассе скидку не дают, посылают нафиг, мол не так засканил, не так и не вовремя показал на кассе, чёт не провелось - иди в администрацию вообщем и заново на кассу. Развод редчайшей дикости!!! Если видите скидку в случае использования мобильного приложения - готовьтесь потратить на это силы и время, ну или деньги, забыв про неё и махнув рукой уйти, как лох!
08.11.19
Гость
08,11,2019 купуввала на касі самообслуговування тільки дві позиції і чек сховала в портфель разом з товаром, навиході до мене вчипився охоронець з вимогою показаи чек. В паніці я незмогла його знайти і покликала касира яка мені реєструвала чек і бачила що в мене тільки 2 позиції, на що вона сказала що нічого знати не знає. Гаразд припустимо вона не забов"язана алеж охоронець так був зайнятий мною що зовсім не перевіряв кількість товарів інших людей, в чеки не дивився адже так цікаво було дивитись на мій витріпаний портфель і ліки що валялись на підлозі, разом з іншими речами, мабуть неменш цікаво було дивитись на налякане обличча дитини яка баче всю цю сетуацію. І що головне що минулу покупку ніхто не перевіряв а я вже мовчу про Сільпо и ЕПІЦЕНТР де взагалі на касах самооблуговування такого нема. Моглиб якусь табличку повішати щоб люди в курсі були,тож так не можна, так багато магазинів зісвоїми правилами!!!! Я не говорю про товари і їх якість всяке буває. На сайті ашану нема колонки скарга це дуже погано, і шкода що адміністрація не цінує зауваження та пропзиції своїх покупців.
08.11.19
Анастасия
м.Житомир - Глобал UA, магазин Ашан , ситуація виникла на першій касі самообслуговування, з жінкою- охоронницею. Час 12.25 Дата - 8.11.2019 Перша каса самообслуговування, в мене не співпала ціна з чеком ,і з тим що була на ціннику , я пройшла через вхід де каси самообслуговування, бо ніде не написано , що не можна там проходити ... ось коли я виходила , жінка - охоронниця з Ашан , накинулася на мене з криком ,на " ТИ "і зі словами " Чего ты тут ходишь , тут ходить нельзя , касса самообслуживаният, иди обходи" ,хотіла схопити мене за рукав , я відійшла , спитала чого вона зі мною взагалі так розмовляє , вона кричала на мене , ЦЕ ВСЕ ПРИ СВІДКАХ , далі , ця жіночка почала кричати , що " ТЫ МЕНЯ ДОСТАЛА " , і чомусь я її "Достала " ,вибачте , Хто взагалі працює в ваших магазинах , що з охороною? Я сказала що напишу на неї скаргу , вона криком " Иди пиши что хочешь , достала уже меня ..." Вибачте, всі слова з її лайки я не запамятала ,я вийшла з Ашану в сльозах, і зараз не можу заспокоїтися . Будь ласка , дуже вас прошу вирішити це питання , до Ашану ходиш не з задоволенням , а пересторогою.. охоронці дозволяюсь собі багато зайвого. Я би дуже хотіла , щоб таку охоронницю звільнили . Дуже страшно , що вона дійсно могла і накинутися . В мене свідком стала моя мати , та інші покупці , а також охоронник , який єдиний з усіх , з усього персоналу , якому завжди байдуже, підійшов , і сказав що звісно таке не припустимо і залишити скаргу це моє право ,але призвище та імя охоронниці не назвали .Адміністатора в магазині я не знайшла також ... Залишивши скаргу в магазині охороннику, я дуже сумніваюся що питання якось вирішиться.
08.11.19
Sergii Korolov
НЕОБХОДИМО Лояльное отношение к клиентам со стороны охраны и стойки обслуживания клиентов.
07.11.19
Екатерина Винокурова
Нашли в замороженной смеси ЧЕРВЯКА!!!!! Вы, в, слышали о санитарных нормах????
15:25 08 нояб.Ашан
Доброго дня. Передали вашу скаргу до адміністрації магазину. Невдовзі повернемося до вас із відповіддю.
06.11.19
Дмитрий Дмитрий
Всё можно купить под одной крышей.
11:19 07 нояб.Ашан
Дякуємо!
03.11.19
Гость
Всем доброго времени суток! Хочу поделиться своими впечатлениями, и тем самым предостеречь многих людей, от того ведра вылитого на них нечистот, которое может ожидать их, в случае контакта с сотрудниками охраны, магазина АШАН. А именно с этими обиженными жизнью неудачниками, как молодыми, так и пенсионерами, с полным комплексом неполноценности «людях». Если сказать кратко, то это, по сути своей, бандиты в форме охранника. С нулем культуры, образования и др. хороших качеств в человеке и с зашкаливающей тупостью, агрессией, ленью и с комплексом неадекватной самооценки своей значимости. Это быдло, которое не умеет и не может ничем другим заработать себе на хлеб, как просто стоянием и топтанием в магазине или около него. Они ничего не охраняют по сути своей. При желании «обвести их вокруг пальца» — раз плюнуть! Это стадо баранов, которых стрижет их главный баран — начальник, как правило бывший мусор. Который присосался, как присоска к коммерческой структуре, магазину своей охранной фирмочкой, чтобы жить и не тужить! Да я думаю, вы и сами многие все это знаете и понимаете. Так о чем я вас всех хочу попросить? А хочу я вас всех попросить о том, чтобы вы не терпели и не молчали! При малейшем хамстве в вашу сторону, не поленитесь, потратьте 5 - 10 минут, оставьте свой негативный отзыв в книге жалоб, сообщайте в выше стоящие контролирующие организации по телефону или через интернет! Не дайте быдлу шанс вытереть об вас ноги, плюнуть вам в лицо и душу и при этом оставаться безнаказанным и жить с наших покупок! Их всего лишь кучка негодяев, а нас миллионы! Дайте шанс, если не себе, то своим детям и внукам жить в другой стране! В стране с человеческим, а не звериным лицом! С уважением, один вас - миллионов клиентов, и просто человек!)...
03.11.19
Татьяна Веселкина
к еде я равнодушная,а вот одежда и обувь мне в Ашане покупать нравится,корм для животных,посуда,подушки,одеяла асортимент и выбор меня устраивает.
14:38 04 нояб.Ашан
Дякуємо за ваш відгук! 🤗
03.11.19
Анна Аркадіївна
Сьогодні працівники Ашану на чорновола 16, Львів, відмовились запакувати м‘ясо в мою тару, наполягали на пакетику. Обурена тим, що піклування про природу в ашані закінчується на пропозиції придбати багаторазовий мішечок.
11:21 04 нояб.Ашан
Доброго дня, Анно. Згідно рекомендації Держпродспоживслужби, ми не маємо права продавати товар, готовий для споживання, у тару клієнта, через ризик зараження харчової продукціїЗ повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН
30.10.19
Сюта Марія
Гнівний пост!!! Неодноразово телефонувала на гарячу лінію мережі ашан через неактивовану картку залишала скарги жодних дій, жодної реакції, сьогодні вкотре здійснювала покупку картка і надалі неактивна!!!! 😡😡😡😡😡😡😡
13:20 30 окт.Ашан
Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності. Підкажіть, ви не змогли зареєструвати картку самостійно?
29.10.19
Илья
Был 28.10.2019 в данном магазине, выбирая молочку увидел, что парень проверяющий полки и что-то записывающий, чихал так на молочку, что вообще желание пропало в этот магазин ходить и какое было мое удивление, что на колбасах аналогично продавщица кашляла на продукцию и весы, мало того, что больные люди у Вас работают, так ещё и других подвергают к заболеванию. Просто нет слов!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти