Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

2852 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

06.04.19
Олег Василенко
Сегодня купили в Ашане на Вильямса пирожное ребёнку. Слава богу ребенок поделился с мамой и она первая попробовала. Пирожное оказалось прокисшим, если не хуже. Чудом избежали отравления. Сроки на коробке были допустимые, хотя оказалось потом, что это была единственная упаковка с таким сроком,остальные с конечном сроком - сегодня. После этого, сюжета с гнилой рыбой и т.д. начинаю думать, что Ашан опасен для здоровья.....
04.04.19
Виктория Левченко
Здравствуйте, сегодня делала покупки в Ашане на С.Бандеры, стояла в очереди и невольно наблюдала как работает кассир Наталья Льовкин (на чеке информация) 14 касса в 17.35, была удивлена как она искренне пытается помочь каждому покупателю, хотя глухонемая, ей тяжело общаться, но она улыбается каждому и так легко, и не "дежурной улыбкой сервисника", а именно сердцем, от души.Смотрела как люди обескураженно её благодарят и улыбаются в ответ. Она сделала мой вечер, я ушла с магазина в отличном настроении. Если есть возможность, прошу ее как-то примировать, потому что она действительно делает свою работу с любовью.
04.04.19
Екатерина Семина
Спасибо Ашан, за вкуснейшие подарки! Рекомендую!
03.04.19
Ирина Мак
Хотела купить сертификаты Ашан, но сделать это можно только в с карточки ПриватБанка- купила сертификаты Сильпо- просто на кассе.
02.04.19
Анастасия С.
Ашан- доставка поставляет ПРОСРОЧЕНный товар!!!
01.04.19
Юлия
Покупала яблоки.В зале над яблоками было написано что товар взвешиваеться на касе. На касе касир (Мария Джала) начала спорить, повышать голос, что надо было взвесить яблоки в зале. И вообще Как я ,тупая, могла подумать что яблоки на касе Можно взвешивать. Я Не стала спорить, хотя у меня уже все кипело внутри, из за уважения к ожидающим людям в очереди.[:bomba:] (Из за нашего спора касир не работала, И людей уже собралась много) Первый раз в моей жизни касир вместо того, чтобы молчя встать, пойти в зал И сделать свою работу, отчитывает меня Как девочку И скандалит Из за невзвешенных яблок.[:mad:] Я пошла в зал, сделала фото надписи, все ровно оказалась не права. Вот такая милая работница
01.04.19
Lilia Gomenuk
В-первые столкнулась с просрочкой на полках Ашана на Петровке, плавленые сырки "Весела Корівка" неделю как просрочены.
31.03.19
Гость
Ожидали маршрутку ашан Лукьяновка - беличи ,более 30минут .Какое водитель имеет право не останавливается на остановках???Может потому что она бесплатная ??? Так сделайте платной !!!!Прекрасно понимаете что другой транспорт к вам не ходит!Тратим время - в итоге добираемся своим ходом !Возмутительно!!!
31.03.19
Людмила Пискорская
замовляла онлайн на нову пошту,дуже швидка безкоштовна доставка,супер пакування.обслуговування на найвищому рівні)))рекомендую)))
30.03.19
Анна Минченко
Ашан удар по обслуговуванню .
Хочу розповісти вам, як завдяки вашому персоналу можна втратити вечір суботи, маючи на руках ваш подарунковий сертифікат. Спочатку питаєш в касира «сертифікатом можна розрахуватись?» і, отримавши позитивну відповідь, викладаєш товар, пробиваєш, складаєш, щоб в кінці почути «ой, щось не працює». Далі, наче сонна фея неспішно з`являється якась пані , забирає МІЙ подарунковий сертифікат нічого не пояснивши, і через хвилин 15-20 чекання черги з`являється , щоб сказати «щось не працює, давайте відійдемо на стійку обслуговування, розберемося». Ти думаєш «ну ось воно світло в дупі», але ні. Там сидить ще одна дуже «активна сонна муха», вона як детектив починає випитувати де я взяла той сертифікат , каже що зараз вона забере МІЙ подарунковий сертифікат , а я маю щось чекати. Ти такий пропонуєш «ну ок , дівчата-курчата, я розрахуюсь карткою, з сертифікатом розберуся пізніше». І тут вона каже «ми його заберемо, а ви йдіть знов в чергу щоб розрахуватись». Сподіваюсь, розкладаючи товар, який я так і не змогла купити в вашому магазині , ваш персонал зрозуміє , що працювати не дорівнює спати. Ашан на Либідьскій, дякую за зіпсований вечір суботи.
30.03.19
Маша
1.Нещодавно була акція на ковбасу. Купила по хорошій ціні, звабив червонний цінник. В чеку виявилася інша ціна ніж на ціннику . Адміністрація повернула кошти. Але це неодноразове зіткнення з такою ситуацією... На пункті покупців одні отговорки: що не поміняли цінники , пройшла переценка, все винен Київ , начальство.... 2.Адміністрація магазину неохоче, з недовольним лицем робить возврати товару сумнівної якості та ще повишає голос на покупця, говорить по телефону і не звертає увагу. ГНАТИ В ШИЮ ТАКИХ АДМІНІВ! (рибка гниє з голови) 3. Просрочка на кожному шляху( молочку дивіться ретельно, ковбаси та печиво, зефір). 4. Корзини брудні . Звернення в книгу жалоб не дає ніяких результатів...
29.03.19
Nazar Pshyk
Всім привіт
Залишати пости у ФБ для мене це велика рідкість, але останній випадок у Ашані на вул.Володимира Великого змусив мене порушити свою традицію)
Моя ситуація - кілька дінв тому придбав у вищезгаданому торговому центрі підгузники Huggies. Користуємося ними вже досить довго і проблем ніколи не мали. Але все трапляється вперше) - як виявилося, кожен 2 підгузник у пачці мав істотний дефект - фіксатори ("липучки") при одяганні просто відривалися від основи підгузника і тим самим зводили нанівець основне призначення даної речі. У зв'язку з цим, я вирішив якось повернути дану покупку. Чому "якось", тому що відповідного чеку, який би завсідчував факт купівлі я не зберіг (урок для мене - зберігай чеки). У зоні обслуговування клієнтів я розповів цю історію і був приємно вражений, коли почув, що не все втрачено і навіть без чеку є шанси повернути кошти. Після 20 хв. пошуків, дівчинці на рецепції вдалося знайти мій чек і видрукувати мені його копію. Сьогодні я привіз підгузники, показав дану копію і зміг без проблем повернути кошти. Велика подяка працівникам рецепції за якісне та професійне обслуговування і надану допомогу. Не запам'ятав імен але це були дівчата, які працювали 28.03.19 у вечірній час (близько 20:00) та дівчинка 29.03.19 (8:45). До описаного моменту я був досить лояльним до Ашану, після нього, рівень респекту до даної мережі суттєво зріс). Тому, всім рекомендую дану мережу і окремо взятий торговий центр Ашан Сіті на вул.Володимира Великого зокрема.
11:50 29 мартаАшан
Вдячні за Ваш відгук ✨ З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти