Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3055 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.08.19
Роман Федоряк
Ашан - это склад гнилых овощей и фруктов.
24.08.19
Алекс
23 августа купили с женой американское печенье с изюмом по акции в Ашане на Окружной, которое оказалось с червячками
22.08.19
Гость
Очередная покупка в АШАНе - и очередная попытка обмана. В ценнике на полке стоит цена 76,62 грн за кг. А вот на кассе уже пробивают 128,50 грн за кг. В пункте обслуживания клиентов вообще не могут найти в базе данных штрихкод, указанный на товаре. После часа ожидания и звонка в Киев на горячую линию соизволила явиться какая-то дама без бейджика, еще минут пять разбиралась и в конце концов заявила, что товар не может стоить столько, сколько указано на ценнике, и раз мы заплатили завышенную цену, то и можем забирать товар. Дело закончилось возвратом денег. А теперь самое интересное.. Позавчера мы брали этот же товар и в чеке стояла цена 76,62 грн за кг....
22.08.19
Анонім
В Ашані цінники на полицях і на касах відрізняються-1 обман, акції знижені ціни-2 обман, іноді ціна більша ніж до акції. *Буває що касири кажуть: у нас немає грошей видати вам здачу, цим обурені багато людей. *Кас безліч, а працюють від двох до 7, і це при очередях по 10-15 людей біля кожної каси. *Нещодавно купила сир, коли спробувала, а він кислий і з присмаком плісняви, хоча на ньому нічого не було. Нарізають тих сирів та упаковують безліч, а зберігають під вітринами в холодильниках, хз що там твориться може і плісняви відрізають. * Нещодавно купила ячну кашу, а вона з черваками. І остання сама гірша образа на себе та на всіх: це як я загубила там телефон. Загубила сама, поставила на товар і, і все через декілька хвилин як я відвернулась вибираючи товар, телефонна я знайти не могла. Одразу я звернулась до співробітниця яка була поряд іншого відділу щоб зателефонувати на свій номер, дівчина відповіла:я не дам свій телефон. Один покупець допомогла, зателефонувала але номер поза зоною досяжності. Звернулась до охорони, служба безпеки каже що в тому місці знімають три камери і ні одна не зняла коли телефон зник, хоча є зафіксовано коли я розмовляла по телефону. Викликавши в поліцію і написавши заяву(прийняли як загублений) поліція навіть не думала переглянути відеоспостереження. Виявилось що поліція знайома з керівництвом, і повірила що в них нічого немає що дивитися. Мені запропонували самостійно пошукати на тім місці де поставила. Головна річ в тім: що мені вже в друге на відмовляють на прохання показати відеоспостереження як я перебувала в гіпермаркет, я б могла ще знайти і повернути телефон якщоб мені просто допомогли і показали відеоспостереження. Натомість я змарнувала 5 годин, і дві з них вимучила річну дитину яка хотіла спати, а мама писала заяву в поліцію. Подзвонивши на гарячу лінію, сказали розберуться перетелефонують, знову телефоную, через добу знову. Висновок такий що як би я щось вкрала там то зі мною в ту ж секунду розібрали б на місці і камери б все показали у них.
21.08.19
Лина
Добрый день, уважаемые руководство СМ Ашан. Выражаю свою благодарность, за отличное облуживание на кассе, кассир умница Светлана Попив. Очень, довольна, что наконец-то у Вас появились карточки, это очень удобно, мобильное предложение тоже отличное. Спасибо Вам огромное за качество продукции и за обслуживание.
20.08.19
Ольга Тучак
Есть всегда, что нужно !))) Только овощи желают иногда лучшего.Хороший персонал! Желаю всего лучшего!
14:24 20 авг.Ашан
19.08.19
Гость
Доброго дня! У Львові в гіпермаркеті "ашан сіті" я купила кальмари вагові.Мало того,що в них льоду більше,ніж самого кальмару,так ще й після того як я їх зварила в них огидний смак невластивий їм.Вони просто стали в два рази більші і зовсім без смаку.Заплатила 138 гривень за 3 штуки, це просто неподобство за такі гроші таку якість!
19.08.19
Юлия Ивко
С 14 по 19 августа тех отдел Ашана не мог решить задачу почему мой аккаунт не активирован (после прохождения активации по ссылке в письме и не один раз). Звонила ежедневно, говорила, что не получилось опять. Сказали ждать звонка, со мной свяжутся, до сих пор жду. Очень жаль, что трудности возникают с первых шагов взаимодействия с Ашаном онлайн и их не хотят решать.
19.08.19
Иван Гайдукевич
Здравствуйте! Хочу рассказать как работники магазина Ашан на Здолбуновской не хотя работать, и отправляют людей куда подальше. ( Со словами идите где то там найдете продавца и он вас отпустит.) Ожидание человека который придет и обслужит клиента от 35 до 50 минут.
19.08.19
Юлія Скопець
Все можно купить в одном магазине)))
18.08.19
Богдан. Гайда
Чому ? 11.08.2019р. Безпідставно звільнено, 6 (шість) охоронників, бригадирами СБ та начальником СБ , службою безпеки Ашану (хоча було обіцяно керівництвом Ашану, що нікого не звільнятимуть при зміні охоронної фірми ) . Повний безпредєл СБ Ашану. Європейська , французька, фірма , знак якості !!!!
Та чому не звільнено! всіх бригадирів служби безпеки та начальника служби безпеки Ашану по пр. Чорновола у місті Львові, при надзвичайній ситуації, яка сталася в проміжку між 20:00 та 21:00 10.08.2019р. в якій мало не загинула маленька дівчинка , на яку впала дуже велика шафа з шухлядами з цукерками, які були насипом у цих шухлядах. Маленьку дівчинку було госпіталізовано у реанімаційне відділення в дитячу лікарню на Пилипа Орлика, з травмами та струсом головного мозку. Цю ситуацію керівництво Ашану по пр. Чорновола у Львові старанно приховало і не надало їй розголосу, і ніхто не був звільнений.
22:50 19 авг.Богдан. Гайда
чому не звільнено! всіх бригадирів служби безпеки та начальника служби безпеки Ашану по пр. Чорновола у місті Львові, при надзвичайній ситуації, яка сталася в проміжку між 20:00 та 21:00 10.08.2019р. в якій мало не загинула маленька дівчинка , на яку в...Ещё
18.08.19
Elina Romanenko
Купила на Почайне маленький букетик петрушки - в обертке оказался свернутый комом пук длинных гнилых веток. Купила недешевые помидоры в коробочке, не глядя, от души угощала сына, сегодня смотрю - в середине все гнилые! Пусть и вам доведется так «радовать» своих детей, как вы меня заставили. Приложение не работает, не грузится, скидки эти надо сначала год пробивать, потом еще и выпрашивать. В Сильпо, Ватсонс карта все считает сама, а кассир еще и напомнит. Что с вами, друзья мои? Не узнаЮ и не хочу с вами иметь дела.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти